та това е случая с компанията Форд някъде през 197х-та година
когато те милите си задават такава цел - да направят кола за 3200$ (или нещо такова беше)
в следствие на което за да влязат точно в целта се спестяват едни $14 ли бяха или там нейде от защита на няква тръба, и като я няма тая защита при удар отзад колите просто се взривяват
всъщност това не е проблема и не е това за което са ги осъдили
осъдили са ги защото техния отдел Маркетинг е използвал на първо място Математика и не е стигнал до използването на Етика - били са изчислени разходите за погребения и обезщетения на неам колко хиляди души, и разходите колата да се модифицира, съответно погребенията и обезщетенията са излезли по-евтино и са решили да минат на този вариант.
Така ЧЕ моля, умолявам, увещавам - който бъкел грам си няма идея кое защо така и дали се ебе или само се чикибойства на него - било то маркетинг, реклама, бели държави и най-вече защо некъде си се прави некак си а тука не, еми да потърси тая информация на познатия му адрес
www.google.com
после да заразпитва
накрая да се пеняви (с право)
абсолютно никой никога по никакъв повод няма да го брига за нечии наранени чувства !
за целта си има комисия по нещо си, отиваш, писмен сигнал свободна форма
като не ти отговорят до 3 месеца с входящия номер отиваш в градския съд и подаваш жалба срещу комисията
та така
само че те ще ти отговорят
защото това им е работата и защото наистина чакат само такива сигналчета за да тормозят некви хора и да ги дерат с повод и без повод !
а тая работа със само говоренето става на едно едничко място - някви яки медии, дето обаче не си позволяват да говорят много-много за да има говоренето им сила
То това нищо че съм го написал някво такова лично, въобще не видях в другата тема кой от какво се оплаква и какво пише, ама е така са ми паднали Сливен Ямбол и Берое и докато безсилно скърцам със зъби срещу родния енергомонополист реших да опитам да сговнясам деня и на някой друг

Може би тук е мястото разни скатаващи се катализатори на парниковия ефект да обяснят кое как се прави в правовата ни система, щот откъде примерно един прост техник като мен, син на техници и те деца на техници ще ги знаят тия неща, а ? Ми от един военен юрист, сиреч - случайност. Аде да намалим случайностите

А наздраве !