"Vijdam 4e izob6to si niama6 predstava koi sum, tova pokazva, 4e si edin ot tia za koito sum pisal. Poneje si dosta duhovit i pronicatelen, iavno se zasiaga6 ot temata. Za tvoe svedenie taia vuzrust sum ia minal ot davna, kogao si bil o6te na 10 godini sigorno. Predlagam ti malko pove4e da nablegne6 na karaneto na kolelo ot kolkoto na cikleneto nad komputura i 4eteneto na forumi. Po dobre izob6to da ne razbira6 nito koi sum, nito koi e Lubo Da6kov. Stoi si tam niakude v mladost, lulin, obelia ili ot kudeto si i si gledai fiulm4etata, razmeniai s4upeni 4asti s drugite poberteti, a ako maikati ti dade pari si kupi ne6to taivansko. Temata 6te stoi v obiavite do togava do kogato praznoglavcite iz4eznat. Ot glupostite vi sme poturpev6i desetki hora. Zaradi vas ve4e ni gledat lo6o po livtovete i po cialata planina. Molia nameri si niakakuv drug sport i ne se mu4i pove4e. Zanimavai se tam s informatika ili ne6to svurzano s mi6ki i klaviaturki po 6te ti otiva."

Очавидно вследствие на псувните си по адрес на половината форум, някой има несполуки в живота и иска да изкара мен виновен за тях.Само че аз, jope, не съм ти срал в гащите - нито съм те карал да псуваш съфорумците, нито приятелят ти Дашков да ги обяви за безпарични цървули!Хората не са виновни, че не разполагат със същите финансови възможности като вас, а вие нямате право да ги обиждате за това.Ако сте сгафили нещо, не само цялата планина, но и цяла София ще ви гледа странно!А това "Po dobre izob6to da ne razbira6 nito koi sum, nito koi e Lubo Da6kov" ми мязи на заплаха?!Сигурно сега трябва да чакам някой да ме набие?!Брей, докъде я докарахме, да те заплашват, щото живота на някой е пълен с несполуки...
Освен това не съм от нито един от изброените квартали.Но и да съм, какво им е на хората, които живеят там?!Да не са прокажени случайно?!Ако ти си софиянец, в което силно се съмнявам, се срамувам че има такива индивиди от София, като тебе...(нека хората тук сами да си измислят как да те нарекат)
Във 2. ЛС jopeto продължава с "приятелския" тон:
"A ako se vidim niakoi den po kakvo da te poznaia ??? Moje bi, 4e si se poaivil na ndk-to sus 6lem !? Moje bi ti pi6e novice na kaskata ili na rmkata !? Abe nai lesno 6te e da si sloji6 i nagrudnika kato kara6 v centura, taka 6te si nai originalen i 6te te zabeleja nai lesno !"
Не, ако ме видиш, няма да ме познаеш, щото аз не се фукам с високоговорителя, как имам толкова маркова техника, колкото цървулите в целия форум, взети заедно, нямат.Нито на каската ми пише разни простотии, щото не обичам да се набивам на очи!Освен това нямам ни най-малко желание да ви виждам, а още по-малко да ви познавам!
А ако някой не може да си продаде скъпите стоки в БГ, защото няма пазар за тях, да си търси пазар навън, ако са му редовни...но да не ме обвинява за несполуките си!
И последно - ти си последният човек, който ще ме съветва как да си редя живота!
ПС:Призовавам Admin да вземе страна по въпроса, защото очавидно вече е опасно да се пише и по форумите!
Поне ако ме набият, ше знам кой да търся после...