THECRIMS.COM - Един i-net престъпен свят

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

THECRIMS.COM - Един i-net престъпен свят

Мнениеот DeMoN » Чет Мар 30, 2006 11:10 am

THECRIMS.COM

Значи това е ролева онлине игра. Вие грабите банки, музеи, коли...Строите фабрики за хероин, амфети... Организирате Rave Party и продавате дрога... Пречуквате проституките на някой или самия него... Е мойе и вас да ва пречукат.

ЗА ПЪРВИЯ НАЙ НОВИЯ X-BOX!!!!:beer:

THECRIMS.COM
PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG ..........................................
DeMoN

Рейтинг: 1700

Мнениеот halcor » Чет Мар 30, 2006 11:50 am

Я аз като един виден сектант да ви пропагандирам малко
[url=http://www.ukresistance.co.uk/2005/11/blue-sky-in-games-campaign-launched.html][img]http://www.ukresistance.co.uk/blueskybanner3.gif[/img] [img]http://www.ukresistance.co.uk/blueskybanner4.gif[/img] [img]http://www.ukresistance.co.uk/blueskybanner5.gif[/img][/url]
Аватар
halcor

Рейтинг: 2000

Мнениеот Lubo » Чет Мар 30, 2006 12:37 pm

Това с Happy Games Only си е направо загубена кауза. Парите в тази индустрия идват главно от кръв, смърт и т.н. виртуални забавления. :)
Е по-зле не може да стане ... Може, може
Аватар
Lubo

Рейтинг: 1720

Мнениеот RaveUnit » Пет Мар 31, 2006 12:40 am

виж ако като се върна от работа не избия поне 2-3 дузини квото и да е - зомбита, извънземни, нацисти, бабички, варвари, римляни (или там квото се бие в конкретната игра) просто ще трябва да изляза от нас и да взривя половината вход, което ще рече че или стълбите или асансьора ще отидат - твърде неприемливо - +тва може да се наложи да трепя и полицаи разбираш ли, алкохола не ми действа така и затова играя :( на някои от колегите им е лесно - водка с бира и за 5лв са ок до другия ден
а аз горкия трябва части за щайгата и т.н.

виртуална смърт за виртуалните пацифисти !!!
Човекът с косачката 37OH55V O773H \../{o.O}..l. Гот ми е сред тия идиопати в тая идиокрация
RaveUnit

Мнениеот Lubo » Пет Мар 31, 2006 8:38 am

[quote="RaveUnit"]

виж ако като се върна от работа не избия поне 2-3 дузини квото и да е - зомбита, извънземни, нацисти, бабички, варвари, римляни (или там квото се бие в конкретната игра) .....
[/quote]

Мисля си, че трябва да има игра в която да трепем политици, но е много сложно да се прецени кой да е на първо ниво и кой на последно.... само занам, че бих ги включил от Доган до Сидеров вкл.
Е по-зле не може да стане ... Може, може
Аватар
Lubo

Мнениеот Alien » Пет Мар 31, 2006 10:25 am

[quote="RaveUnit"]

виж ако като се върна от работа не избия поне 2-3 дузини квото и да е - зомбита, [color=red][b]извънземни[/b][/color], нацисти, бабички, варвари, римляни [/quote]

Ааааааааааа, расистииииииииииииииииииииии. Недей, де, са, познаваме се, приятели сме. :)

@halcor - стига глупости. :) Какво е игра без насилие?! :) Хъм, Syberia е, всъщност, и аз таман я играя. :) Няма значение.

@DeMoN - само не разбрах, за първия ли е, или за най-новия ексбокс?
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Рейтинг: 2000

Мнениеот DeMoN » Пет Мар 31, 2006 10:34 am

за този който сабре най- много respect, абе трябва да се играе много.
PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG ..........................................
DeMoN

Рейтинг: 1700

Мнениеот RaveUnit » Пет Мар 31, 2006 11:38 am

хехе
а в Сибирия 1 механизма като беше без крака в началото ?
а навиването на пружината на влака не е ли насилие спрямо нея ...
бааси
познаваме се, приятели сме, ама съм толко умрел че днеска Любо трябваше да ме положи за да го видя
Човекът с косачката 37OH55V O773H \../{o.O}..l. Гот ми е сред тия идиопати в тая идиокрация
RaveUnit

Мнениеот psicho » Чет Апр 06, 2006 8:59 am

@DeMoN
Xaide da pravim kobinata 4e men vse me prebivat nekvi glupaci .... kak se kazva otbora vi??? ako ima takav!!
MR.PSICHO
Предпочитам да ме мразят такъв какъвто съм, отколкото да ме обичат такъв какъвто не съм!
Аватар
psicho

Рейтинг: 1228

Назад към Други