За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5
"ЧЕСТИТ " първи учебен ден ..... съфорумници. Пожелаван на всички добра и успешна учебна година. А на тези , които са в нови училища като мен ... много нови приятели и дано има повече зарибени по колоезденето ( в , който и да е вид )
ЧЕСТИТООООООООООООО :banghead::banghead:
For every day you don`t train there is somebody who trains to become better than you...
1.Не всички съфорумници са ученици:D.
2.Дано има нови приятели...
3.Други зарибени по колоезденето съм почти сигорен, че няма да има, но дано:D...
Иначе благодаря:):rofl::beer:!
[size=67]Sorry за бъзика Jordan-e, но не можах...[/size]
Да бе бати на даскало. Абе мерси все пак.:D А я аз да питам, има ли хора от форума който учат в училището по телекомуникационни системи в студенски град? а съм там за първа година.
"ЧЕСТИТ " първи учебен ден ..... съфорумници. Пожелаван на всички добра и успешна учебна година. А на тези , които са в нови училища като мен ... много нови приятели и дано има повече зарибени по колоезденето ( в , който и да е вид )
Да бе бати на даскало. Абе мерси все пак.:D А я аз да питам, има ли хора от форума който учат в училището по телекомуникационни системи в студенски град? а съм там за първа година. [/quote]
Аз пък изпратих първокласник. Да ви е честита учебната година момчета. Да пораснете, да станете бащи и вие да усетите вълнението да изпращаш ученик в първи клас.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Ние па' си имаме камери у кенефо, щот' много трошат училищното имущество.:hbang2:
Честно казано последна година ми е и за сега не изпитвам някаква мъка от факта, че след 8 месеца си тръгвам. Е, може би ще ми липсват малко някои моменти, ама пък кой знае какво ме чака след това, може би по-хубави... Честито на изпратените и изпращачите!