Мъро написа:Някога карал ли си кола в центъра на София да търсиш място да паркираш по правилата???? Явно не си.
Чакай бе приятел, на мен какво ми пука дали си намерил място или не? На мен ми пука, че вече и по тротоарите е фраш с коли на някои места. Даже не са оставени и задължителните по закон 2 метра разстояние от близката сграда/ограда.
Хубаво си решил да ходиш с колата към центъра и да паркираш където ти е кеф, ама това решение могат да са взели и още 1 милион души в София. Законите не познават извинения.
Да, няма общински паркинги в центъра на София. И в Пловдив няма. И едва ли някъде в БГ има. Остава ни само надеждата, че това ще се промени някой ден. Някой ден...
Ето на тази красота попаднах веднъж в обедната почивка, когато излязох от офиса. Става въпрос за Гладстон ~25, пресечка е на Витошка:
Дреме ми на патката, че е нямал къде да паркира. Заради такива ситуации хората ходят по пътните платна, където не е особено безопасно, естествено.
Друг е въпроса със СО, де...
Ти от дума не разбираш и колтото и човека нормално да ти обяснят как този проблем не е монета с едно лице. На пича с СО регистрация му се е наложило да спре там след сигурно 20мин обикаляне и за това не е виновен той както ти беше обяснено по-горе. Ти направи ли си труда да прочетеш въобще или се чудеше за коя дума да се хванеш? Кеф му било да спре там? И сигурно му е кеф да рискува да има гооба? Моляте не говори като не си шофиор и си личи колко завиждаш на хората с коли.
Някой като теб оня ден ми е целил колата с ябълки на паркинга на магдоналдс, някой като теб ми я е одрал отстрани и за какво? Според теб аз съм виновен, че няма къде да спра така ли? И понеже ти нямаш пари за кола и аз да не карам?