още един...

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот bored » Вто Май 08, 2007 6:56 pm

kotka12 написа:
bored написа:... и аз като се кача на кола ще я настъпя, като се и возя пак няма да направя забележка на шофиора като преминава със 100-140км/ч, през някое село по главния път.

абсолютно съгласен съм с теб
а утре, когато майка ти или детето ти дойде на лечение
аз ще допусна лекарска небрежност
защото съм изнервен от държавен чиновник
или от някой шофьор
нали така:))
а ти карай с 500
защото със 140 не е достатъчно селско

абсолютно съгласен съм с теб
и аз няма какво да правя в момента и си пиша глупости
и мен ме марзи да се замисля малко по-подробно
и мен ме кефи да се правя на интересен...

ЛИЧНО аз не се кефя на бързите скорости, по разбитите улици, винаги си преценям възможностите, винаги се опитвам да бъда максимално честен и коректен с хората около мен независимо личните ми проблеми, такъв съм бил и може би такъв ще си остана, но това вас какво ви топли?
..ае какво значение има дали една малка част от един народ се държи прилично при условие, че останалата знае само да приказва без вообще да се замисля...

Изписах толкова безмислици и прочее защото ми беше интересно как ще реагират 'старшите' из форума, тези които претендират, че са.. хм, 'старши' с малко повечно акълец у главата дължащ се на .. може би повечето житейски опит, отколкото ламетата на който ежедневно им четем спама.
Аватар
bored

Рейтинг: 1399

Предишна

Назад към Други