Пари от Интернет (не е Cashfiesta)

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Пари от Интернет (не е Cashfiesta)

Мнениеот miat » Сря Май 23, 2007 9:13 pm

Това за разлика от cashfiesta работи. Всичко се състои в това да влизате в сайтове като всеки посетен ви носи по $0,01. Единствено условие е да седите в сайта 30 секунди. Да започваме :

Първо се регистрирате в https://www.paypal.com/

След това в http://adbux.org/?r=miat ТУК

След това влизате в акоунта си и натискате Surf Ads и започвате да влизате в линковете дадени по-долу.Това е всичко.Успех!
NPMG ili AMERICAN COLLEGE?
miat

Рейтинг: 1200

Мнениеот Мъро » Сря Май 23, 2007 9:32 pm

Уф...
100km/h не е скорост, а време да превключиш на втора!
Аватар
Мъро

Рейтинг: 1635

Мнениеот BikeArea » Сря Май 23, 2007 9:37 pm

При нормална продуктивност на работа за 8 часа изкарваш 12-13 лева в замяна на какво? Цял ден висиш в интернет без особен смисъл (изключая финансов). Мерси, предпочитам вечер да си губя времето в интересни сайтове, отколкото да разчитам на този цент от долара след цял ден тъпеене дамога да вляза в магазина и да кажа дай ми това и това... Мерси съм!

Мен ме губиш като "клиент"! ;)
Your bike, your way !
Аватар
BikeArea

Рейтинг: 1507

Мнениеот MpaBka ABuaTop » Чет Май 24, 2007 12:09 am

:xx(: и мен също , тва е губене на време и в замяна на тва ти плащат , не мерси!
"...Soul is shit! I sold my Soul for Rock'n Roll, Beach!"
Аватар
MpaBka ABuaTop

Рейтинг: 1677

Мнениеот pe60t0 » Чет Май 24, 2007 3:51 am

MpaBka ABuaTop написа::xx(: и мен също , тва е губене на време и в замяна на тва ти плащат , не мерси!

Някои хора изкарват прилични доходи от тая история с интернет парите
Make the sport fun not the fun a sport...
Аватар
pe60t0

Рейтинг: 1390

Мнениеот STOMANCHO » Чет Май 24, 2007 6:21 am

pe60t0 написа:
MpaBka ABuaTop написа::xx(: и мен също , тва е губене на време и в замяна на тва ти плащат , не мерси!

Някои хора изкарват прилични доходи от тая история с интернет парите

Да оставим времето ама да те облъчва компа цял ден и накрая некви стотинки :popcorn:
ИзображениеИзображение
Аватар
STOMANCHO

Рейтинг: 1660

Мнениеот screamBoy » Чет Май 24, 2007 8:38 am

да, така се докарват доходи в днешно време - седиш пред компютъра и ти плащат стотинки !
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот X3MIST » Чет Май 24, 2007 8:41 am

Простата сметка наистина показва при 8 часа "работа" до малко над 13 лева доход. Това както и да го гледаш си е малко. Плюс това за една седмица ще се изгърбиш от висене пред монитора и ще ти трябва космо диск, бързо ще ти се увредят очите от зяпане на глупости по цял ден и накарая ще получиш смешни пари. За българския PayPal все още няма възможност да получаваш пари, т.е. можеш да го ползваш само за пазаруване. Просто не си струва. Предпочитам да ходя на работа. Там поне се движа повече, а и виждам хора :)
Погледнато от друга страна обаче ако може да се посещава по повече от един сайт едновременно може да се изкара нещо. Или пък ако се направи малка програмка, която да отваря сайтовете вместо теб и така да зимаш пари без да висиш пред монитора постоянно. То нали българите все гледаме лесното :popcorn:
"Има само две безкрайни неща, Вселената и човешката глупост. За първото не съм съвсем сигурен." - Айнщайн
Аватар
X3MIST

Рейтинг: 1240

Мнениеот kapitango » Чет Май 24, 2007 8:47 am

Съжалявам за тона но този пич miat има ли форум, в който да не си е пуснал обявата за изкарване на пари по този начин. Май само от тук не си получил БАН.
КОГАТО "СИЛАТА НА ЛЮБОВТА" ПОБЕДИ "ЛЮБОВТА КЪМ СИЛАТА", СВЕТЪТ ЩЕ ОПОЗНАЕ МИРА!
Аватар
kapitango

Мнениеот gada » Чет Май 24, 2007 11:48 am

аз съм се пробвал с тези неща но да ви кажа се иска само клиантела както тои предлага...а за да искараш прилични пари от това се иска бая време...а и не е нужно да стоиш цял ден на компа за да спечелиш пари еми просто като отиваш на работа оставяш компа включен или където и да е... ;)
Изображение

nqmam net!!!
Аватар
gada

Рейтинг: 1223

Мнениеот screamBoy » Чет Май 24, 2007 10:46 pm

нали, а тези дето работим с компютър ? не е нужно да висим пред монитор, наистина, просто за това ни плащат. дали ще мониторингваш няква система или ше цъкаш тъпи реклами след някое време ще ти е безразлично ... предполагам ... а на програмистите и разните кодери дори им е по-зле защото 'си носят работа вкъщи' т.е. обмислят си идеи за работа и извън работата един вид ... а служби зад компютър да ги ринеш - това счетоводства, складове, разни справочни служби да си е*е мамата колко са много хората дето вече работата им е свързана с това, дори и реално да не правят нищо повече от цъкане пак се облъчват и полудяват по същия начин като от тия програмки ... а 13лв си е един ден на Витоша, не че бих го направил, но примерно ми стана кофти като изпуснах една почасова работа 'въвеждане на данни' за по 3 или 4 часа на ден беше и пак така уж смешни пари ама докарваш 150-200 на месец отгоре ... същото като да хвана да чистя всичките входове в блока примерно и като време и като вреда и като доход ... щото нали знаете че вече се пенсионираме на 68, точно колкото е средната продължителност на живота на мъжа в България ... така че каквото вземем и направим сега - това е :)))

а по темата - наистина няма никаква полза от цъкането на програмките, това е за баламите, този тип дейност се нарича 'мрежов маркетинг' и се основава на постоянното нарастване на мрежата за разпространение на някакъв продукт ... в случая продукта е ясен ... на същия принцип работят и някои козметични компании като Авон и Орифламе (да, знам как би трябвало да се произнася правилно) а и за разни други неща ... това е съвремието - мрежовия маркетинг е начина да се съчетаят дейностите пласиране и реклама т.е. продукта излиза по-евтин защото тези операции са вече само 1 операция ... вече дали високия марж ще отиде към потребителя т.е. по-ниска цена или някъде другаде е вторичен въпрос ... така че друзя не гледате с подходящата перспектива на нещата ... да го виждате miat да цъка за жълти стотинки ? не, той цъка нови дистрибутори, а на нас ни омекват очите пред мониторите докато си въобразяваме че сме биг шпешълисти щото не цъкаме тез рекламки а нещо друго ... та така
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот miat » Пет Май 25, 2007 10:49 pm

Еми както искате :beer:
Просто казвам, че могат да се изкарат прилични допълнителни доходи :D
NPMG ili AMERICAN COLLEGE?
miat

Мнениеот lanzz » Пон Май 28, 2007 1:09 pm

а нека да ви кажа как всъщност по-лесно можете да изкарвате пари по този начин - регистрирате се във въпросния adbux.org, след което започвате да спамите форуми с линка с вашия referral, и колкото и малко балъци да се хванат на хорото, ще получавате по $0.01 от всеки техен клик. free money! yay!
Аватар
lanzz

Рейтинг: 2000

Re: Пари от Интернет (не е Cashfiesta)

Мнениеот dulbokia » Пон Май 28, 2007 6:14 pm

miat написа:
След това в http://adbux.org/?r=miat ТУК

И защо да се регистрираме от ?r=miat ?
:nono:
Колкото повече карам... толкова повече ми се кара.
Изображение
Аватар
dulbokia

Рейтинг: 1680

Re: Пари от Интернет (не е Cashfiesta)

Мнениеот naso » Пон Май 28, 2007 8:27 pm

Тва вече е за крайно затъпели и мързеливи... :dunno:
naso

Рейтинг: 1993

Назад към Други