МУЗИКАЛНИ РАБОТИ....

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

МУЗИКАЛНИ РАБОТИ....

Мнениеот lostrider@ » Нед Юни 24, 2007 12:42 pm

Колеги, ако сред вас има някой самотен музикант, който все се притеснява да изкара невероятните си музикални заложби на показ ;) или няма свои колеги в бранша, с които да прави това, за което е създаден :D ...може да се включи..Аз си падам, така да се каже...китарисче :hbang2: ..Ако искате, в общия форум дискутирайте идеята за някакво общо импровизирано събиране, с цел мошна свирня, или пишете на лична....

П.П. Музикалните умения на високо ниво не са задължителни..Важно е купон да става..Животът е дълъг и времето трябва да се пилее рационално :beer: .. Пък и аз се развивам сам, откакто завърших едва първата година от школата... Който проявява интерес: :agree: Моля.... :agree:
Аватар
lostrider@

Рейтинг: 2000

Мнениеот lostrider@ » Нед Юни 24, 2007 12:56 pm

Айде стига бе хора, сега ако ми кажете, че само колезденето ви стига ;) .... Няма ли музиканЧета тука????
Аватар
lostrider@

Мнениеот did » Нед Юни 24, 2007 12:58 pm

еее, НАХАЛНИК! ;)

Какво очакваш? За 14 минути в неделя по обяд 10 планински колоездача-музиканти да ти отговорят ли? Хората сега карат, не са като мене.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот lostrider@ » Нед Юни 24, 2007 1:06 pm

did написа:еее, НАХАЛНИК! ;)

Какво очакваш? За 14 минути в неделя по обяд 10 планински колоездача-музиканти да ти отговорят ли? Хората сега карат, не са като мене.

Ти даже минутките си преброил.. ;)
Точно в това "прохладно" време, май предимно самоубиици са излезли..

did написа:....Хората сега карат, не са като мене.....

И като мене..и като мене... :popcorn:
Аватар
lostrider@

Мнениеот klmn » Пон Юни 25, 2007 2:35 pm

"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Мнениеот Nymphetamine » Пон Юни 25, 2007 3:22 pm

lostrider, ти самоук музикант ли си? :) Кога започна, как се развиваш? Интересно ми е, защото едно време имах голям мерак да свиря точно на китара, но така и не се наканих. Сега отвреме на време се сещам и желанието напира, ама нито знам как и откъде да почна, нито с какво, какви материали да чета и т.н...
Аватар
Nymphetamine

Рейтинг: 1999

Мнениеот did » Пон Юни 25, 2007 3:24 pm

Nymphetamine написа:Сега отвреме на време ... желанието напира, ама нито знам как и откъде да почна, нито с какво ... и т.н ...

То при тебе май не само със свиренето е така.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Nymphetamine » Пон Юни 25, 2007 5:11 pm

изпускаш ключови моменти от това, което съм казал, които, включвайки ги, придават по-различен смисъл от това, което си написал ти.
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот lostrider@ » Пон Юни 25, 2007 6:27 pm

Nymphetamine написа:lostrider, ти самоук музикант ли си? :) Кога започна, как се развиваш? Интересно ми е, защото едно време имах голям мерак да свиря точно на китара, но така и не се наканих. Сега отвреме на време се сещам и желанието напира, ама нито знам как и откъде да почна, нито с какво, какви материали да чета и т.н...

Ми свиря от 4-5 години..
Аз по- горе съм написал..Изкарах почти една година в школа и след това спрях. Няма пари, време и т.н. Оттогава се занимавам сам..Свирихме преди години с приятелчета, но всичко изчезна по чужбинско :bawling: и сега не остана познат с който да го правя. За това си търся хора, с които да си правим веселото. В София има достатъчно репетиционни, които за що- годе нормални пари, могат да предложат добра техника (като озвучаване, инструменти...).
Който проявява интерес, да заповяда. Естествено, добре ще бъде в "съставчето" да фигурират барани, бас, вокал..а не само китари.

П.П. Пак отбелязвам, че дори собственото ми музикално ниво не е високо (Vai, Satriani или подобни изверги)..Но мисля, че с повече работа и интусиазъм би могло да се получат интересни неща..

Вие сте! :agree:
Аватар
lostrider@

Мнениеот lostrider@ » Пон Юни 25, 2007 6:42 pm

Nymphetamine написа:.. ама нито знам как и откъде да почна, нито с какво, какви материали да чета и т.н...

Значи, най- логично ако не си се занимавал с музика преди това..ще се наложи да започнеш от начало ;) :D

Но повярвай, никога не е късно..Ако познаваш биографията на Mark Knopfler (Dire Straits), ще разбереш, че макар и не в младите си години, се е захванал със свирене. Да не говорим, че е един от идолите ми..:)
А относно това с какви материали..Ами ако иамш време, според мен най- удачния вариант е да започнеш уроци в някоя школа. Ако не..сигурен съм, че в нета има online школи за начинаещи..ПОразрови се..Ще намериш..Така, пак имаш добра възможност да започнеш сам със свиренето..
Но имай нещо предвид..Няма да е хич лесно!!! Естествено, за музиката не стига само труд..Трябва много любов. Иначе нищо няма да се получи. Повярвай ми ;) Разбирай го както искаш, но трябва любов!!!!!!
Аватар
lostrider@

Мнениеот klmn » Пон Юни 25, 2007 7:26 pm

lostrider@ написа:
Nymphetamine написа:lostrider, ти самоук музикант ли си? :) Кога започна, как се развиваш? Интересно ми е, защото едно време имах голям мерак да свиря точно на китара, но така и не се наканих. Сега отвреме на време се сещам и желанието напира, ама нито знам как и откъде да почна, нито с какво, какви материали да чета и т.н...

Ми свиря от 4-5 години..
Аз по- горе съм написал..Изкарах почти една година в школа и след това спрях. Няма пари, време и т.н. Оттогава се занимавам сам..Свирихме преди години с приятелчета, но всичко изчезна по чужбинско :bawling: и сега не остана познат с който да го правя. За това си търся хора, с които да си правим веселото. В София има достатъчно репетиционни, които за що- годе нормални пари, могат да предложат добра техника (като озвучаване, инструменти...).
Който проявява интерес, да заповяда. Естествено, добре ще бъде в "съставчето" да фигурират барани, бас, вокал..а не само китари.

П.П. Пак отбелязвам, че дори собственото ми музикално ниво не е високо (Vai, Satriani или подобни изверги)..Но мисля, че с повече работа и интусиазъм би могло да се получат интересни неща..

Вие сте! :agree:
Абе,момче,линка който ти пуснах не бачка ли?
В клуб Фенс в София има сешъни (основно хеви-метъл),при добро желание ще да намериш с кой да свириш,разгледай форума. :popcorn:
"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Мнениеот lostrider@ » Пон Юни 25, 2007 7:37 pm

klmn написа:Абе,момче,линка който ти пуснах не бачка ли?
В клуб Фенс в София има сешъни (основно хеви-метъл),при добро желание ще да намериш с кой да свириш,разгледай форума. :popcorn:

Прав си. Не съм догледал..А и мисля, че това е верния линк :

http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=23408

:) ;)
Жив и здрав да си!!! Мерси! :)
Аватар
lostrider@

Мнениеот Nymphetamine » Пон Юни 25, 2007 7:56 pm

lostrider@ написа:
Nymphetamine написа:.. ама нито знам как и откъде да почна, нито с какво, какви материали да чета и т.н...

Значи, най- логично ако не си се занимавал с музика преди това..ще се наложи да започнеш от начало ;) :D

Но повярвай, никога не е късно..Ако познаваш биографията на Mark Knopfler (Dire Straits), ще разбереш, че макар и не в младите си години, се е захванал със свирене. Да не говорим, че е един от идолите ми..:)
А относно това с какви материали..Ами ако иамш време, според мен най- удачния вариант е да започнеш уроци в някоя школа. Ако не..сигурен съм, че в нета има online школи за начинаещи..ПОразрови се..Ще намериш..Така, пак имаш добра възможност да започнеш сам със свиренето..
Но имай нещо предвид..Няма да е хич лесно!!! Естествено, за музиката не стига само труд..Трябва много любов. Иначе нищо няма да се получи. Повярвай ми ;) Разбирай го както искаш, но трябва любов!!!!!!

Ако имах и времето за това. :)
Но е забавно де, смятам, че трябва да те влече наистина силно, обаче, за да се занимавап сериозно. Ей на, брат ми, например, доста одавна се занимаваше с пиано, но явно мерака му е бил само в началото, та в последствие много бързо го смени с фурбол... с който продължава и до сега, вече 4 години. :) Аз и за това не съм се хванал сериозно да мечтая за свирене, щото знам, че май няма да трае много дълго. :)
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот screamBoy » Вто Юни 26, 2007 8:41 pm

е, и ?
то и на 25 няма да си дълго ама ги живееш, а ?
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот Nymphetamine » Вто Юни 26, 2007 10:44 pm

е, да, така е. заслужава си донякъде, ама от другата гледна точка е малко загуба на време.
Аватар
Nymphetamine

Назад към Други