П.П. Музикалните умения на високо ниво не са задължителни..Важно е купон да става..Животът е дълъг и времето трябва да се пилее рационално

did написа:еее, НАХАЛНИК!![]()
Какво очакваш? За 14 минути в неделя по обяд 10 планински колоездача-музиканти да ти отговорят ли? Хората сега карат, не са като мене.
did написа:....Хората сега карат, не са като мене.....
Nymphetamine написа:Сега отвреме на време ... желанието напира, ама нито знам как и откъде да почна, нито с какво ... и т.н ...
Nymphetamine написа:lostrider, ти самоук музикант ли си?Кога започна, как се развиваш? Интересно ми е, защото едно време имах голям мерак да свиря точно на китара, но така и не се наканих. Сега отвреме на време се сещам и желанието напира, ама нито знам как и откъде да почна, нито с какво, какви материали да чета и т.н...
Nymphetamine написа:.. ама нито знам как и откъде да почна, нито с какво, какви материали да чета и т.н...
Абе,момче,линка който ти пуснах не бачка ли?lostrider@ написа:Nymphetamine написа:lostrider, ти самоук музикант ли си?Кога започна, как се развиваш? Интересно ми е, защото едно време имах голям мерак да свиря точно на китара, но така и не се наканих. Сега отвреме на време се сещам и желанието напира, ама нито знам как и откъде да почна, нито с какво, какви материали да чета и т.н...
Ми свиря от 4-5 години..
Аз по- горе съм написал..Изкарах почти една година в школа и след това спрях. Няма пари, време и т.н. Оттогава се занимавам сам..Свирихме преди години с приятелчета, но всичко изчезна по чужбинскои сега не остана познат с който да го правя. За това си търся хора, с които да си правим веселото. В София има достатъчно репетиционни, които за що- годе нормални пари, могат да предложат добра техника (като озвучаване, инструменти...).
Който проявява интерес, да заповяда. Естествено, добре ще бъде в "съставчето" да фигурират барани, бас, вокал..а не само китари.
П.П. Пак отбелязвам, че дори собственото ми музикално ниво не е високо (Vai, Satriani или подобни изверги)..Но мисля, че с повече работа и интусиазъм би могло да се получат интересни неща..
Вие сте!
klmn написа:Абе,момче,линка който ти пуснах не бачка ли?
В клуб Фенс в София има сешъни (основно хеви-метъл),при добро желание ще да намериш с кой да свириш,разгледай форума.
lostrider@ написа:Nymphetamine написа:.. ама нито знам как и откъде да почна, нито с какво, какви материали да чета и т.н...
Значи, най- логично ако не си се занимавал с музика преди това..ще се наложи да започнеш от начало![]()
![]()
Но повярвай, никога не е късно..Ако познаваш биографията на Mark Knopfler (Dire Straits), ще разбереш, че макар и не в младите си години, се е захванал със свирене. Да не говорим, че е един от идолите ми..![]()
А относно това с какви материали..Ами ако иамш време, според мен най- удачния вариант е да започнеш уроци в някоя школа. Ако не..сигурен съм, че в нета има online школи за начинаещи..ПОразрови се..Ще намериш..Така, пак имаш добра възможност да започнеш сам със свиренето..
Но имай нещо предвид..Няма да е хич лесно!!! Естествено, за музиката не стига само труд..Трябва много любов. Иначе нищо няма да се получи. Повярвай миРазбирай го както искаш, но трябва любов!!!!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 11 госта