Antares написа:за мен мястото е едно - язовир Доспат.

Няма да ти навреди да поопознаеш Родопите по-добре.
Antares написа:за мен мястото е едно - язовир Доспат.
did написа:Antares написа:за мен мястото е едно - язовир Доспат.
Spurs написа:did написа:Antares написа:за мен мястото е едно - язовир Доспат.
Да и на мен няма,мисля да мина през тях тази година.
П.П.Дочух че имало хубави момичета там
SpoileR написа:Да, Много Обичам лятото да ходя на море... само дет нема кинти... не съм ходил от годиниТия хотели, строежи и лудници само по телевизора съм ги виждал
did написа:Spurs написа:did написа:Antares написа:за мен мястото е едно - язовир Доспат.
Да и на мен няма,мисля да мина през тях тази година.
П.П.Дочух че имало хубави момичета там
Свършиха ли сайтовете за запознанства вече, че ще ходиш да търсиш момичета в гората?
z1gZag написа:Да се похваля утре заминавам за гърция на море
MaN1aK написа:z1gZag написа:Да се похваля утре заминавам за гърция на море
Ех как ти завиждам!Като видях кво е морето там направо се разплаках!![]()
Atari написа:Че какво ни е на нашето море? Аз съм изключително доволен, че около 80% от българите предпочитат южното черноморие, та северното си остава сравнително спокойно, особено над нос Калиакра.
MaN1aK написа:Ами като се има на предвид,че нащо море е бая мръсничко с боклуци и други глупости,а онова е страшно чисто! Даже ми казаха че можеш да видиш рибите и перките на корабите!А за хотелите да не говора!
Atari написа:MaN1aK написа:Ами като се има на предвид,че нащо море е бая мръсничко с боклуци и други глупости,а онова е страшно чисто! Даже ми казаха че можеш да видиш рибите и перките на корабите!А за хотелите да не говора!
И сигурно в Черно море не можеш да видиш "рибите"? Ама зависи какви риби и къде ще ги гледаш. То и в гръцко можеш да ги пропуснеш.
Ето ти едно попче снимано в нашето море:
Това критерий ли е за чиста вода? Като ходя пак край морето ще ти снимам и перка специално. За хотелите какво да ми говорАш? Хотелите не ме вълнуват, като ходя на море (все още не съм семеен)
Че е хубаво в Гърция, хубаво е, ама и тук никак не е лошо стига да се избягват курортите.
LOWRIDER написа:Krismars написа:Гласувах да щото съм от Варна, ма в годината да отида 10-тина пътиИначе някой каза че няма мацки няма да се съглася просто трябва да си на правилното място и време, и има, и до доста
Макар че предпочитам планината
ти нали уж беше обвързам бе
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта