Почва се, момчета

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот Crimson » Вто Юли 17, 2007 6:10 pm

Ахахах. Не бе, нали отива на X приключение :D 300км за 3 дена утре можем да се обзалагаме колко ще оцелее ;)
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Рейтинг: 2000

Мнениеот NovemberCharlie » Вто Юли 17, 2007 6:15 pm

Crimson написа:Ахахах. Не бе, нали отива на X приключение :D 300км за 3 дена утре можем да се обзалагаме колко ще оцелее ;)
Вярно, бях забравил.Може пък там някоя х-венчърка... :)
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот bikerider » Вто Юли 17, 2007 7:29 pm

Alien написа:Че някои даже излизат с ГОДИНИ закъснение спрямо конзолите.

To затова има съвсем други причини, ама нема да дълбая, че като се сетя и ме заболява главата :fight:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот sss » Вто Юли 17, 2007 7:32 pm

NovemberCharlie написа:
Crimson написа:Ахахах. Не бе, нали отива на X приключение :D 300км за 3 дена утре можем да се обзалагаме колко ще оцелее ;)
Вярно, бях забравил.Може пък там някоя х-венчърка... :)

...Да го придърпа в храсталака или да го върже на някоя скала :D ... :beer:
Каската не е само за красота ;-)
Аватар
sss

Рейтинг: 1837

Мнениеот Alien » Пон Юли 23, 2007 11:20 am

Аз не разбирам що не оставите гадните жени на мира, съответно и гадните извънземни с техните лични животи и не пишете по темата. :) Не, че има много какво да се пише, ама... :)
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот NovemberCharlie » Пон Юли 23, 2007 12:40 pm

Alien написа:.....гадните жени .....
Теодорчоо!!! :)
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот Alien » Чет Юли 26, 2007 7:52 pm

Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот kapitango » Чет Юли 26, 2007 8:33 pm

Лелее, тази тема съм я изтървал лекинко. Тук ще се заформи спор.
Първо @Crimson, аз и в момента не стоя на 30см а на около 1м от монитора по простата причина, че ползвам 19 иново ТФТ вече повече от 2години. И до сега играя абсолютно всичко само и единствено на 1280х1024. А 7900GTX Просто подмени вече остарялата ми 6800GT. Не съм минал на 8800 поради причината, че вече рядко сядам да играя ( имам 2бр. PC-та и двама синове, трудно се дореждам)

@lanzz - Мнението, което съм изказал си е лично мое и не ангажирам никого с него, то ес имам в предвид жанровете, които аз играя.

@bikerider – дефинирай аспекта, в който използваш терминът архитектура. Предполагам имаш в предвид, че са по удобни за пренос от едно място на друго. По принцип до преди някъде 2 годинки и малко повече се събирахме по лан- партита с приятели и точно поради тази причина ползвах само кутии с дръжки. След това бързия нет вече стана достъпен и играем он-лайн, но без съмненеие конзолата се пренася по- лесно ако не влачиш и едно ТВ с нея.
Ако обаче имаш в предвид хардуерна архитектура РС-то води поради простат възможнос за ъпгрейд в почти всеки един момент.

@Alien – изобщо не говоря на изуст. Или не можеш да смяташ с проценти, или черпиш погрешна информация от някъде. Ще се съглася с теб ако ме обориш с факти и по точно заглавия на игри.
Сега момента с графиката. Я помисли какви за графичните ускорители, които се влагат в конзолите. Обикновенно в момента на появат на дадена конзола, на пазара се появявя и следващото поколение графични ускорители (като пример мога да ти дам PS3) За какво качество говорим. Кажи ми сега ти Alien кой говори на изуст?
КОГАТО "СИЛАТА НА ЛЮБОВТА" ПОБЕДИ "ЛЮБОВТА КЪМ СИЛАТА", СВЕТЪТ ЩЕ ОПОЗНАЕ МИРА!
Аватар
kapitango

Рейтинг: 1200

Мнениеот Crimson » Чет Юли 26, 2007 8:48 pm

Тц, не знаеш :) Мразя да споря. И разбирасе като става дума за архитектура не става дума за размер и пренасяне ;) Но както и да е сигурен съм, че Байкрайдър ще се погрижи за теб защото не обичам да споря с някой, който очевидно не е достатъчно в час.
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот PtD » Чет Юли 26, 2007 8:50 pm

Абе разбира се, че на ПЦ-то графичните карти са много по-мощни. Само погледнете една хубава карта за ПЦ струва половин или една конзола.

Обаче красотата на конзолките е, че там всичко е ясно - процесор, видео, памет, операционна система, всичко е забито и можеш да оптимизираш до дупка, като знаеш, че ще работи еднакво на всички екземпляри.

А с ПЦ-то всичко е такава каша, че я не работи с някое видео, я с някое аудио, я с някоя комбинация системни компоненти, я ще има някой софтуер дето да пречи...

Дори има фирми, които са специализирани само в това - да тестват продукти на различни хардуерни конфигурации. И доколкото знам, печелят яки кинти.

И освен това номера с резолюцията съвсем не е за подценяване, защото 2 пъти по-голям екран изисква поне 4 пъти повече изчислителни ресурси.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот halcor » Пет Юли 27, 2007 8:50 am

Alien написа:http://www.xbitlabs.com/discussion/3953.html

:bowdown: :bowdown:

Ммммм, GPGPU native имало :)
Честито, вече за малко пари можете да си сглобите домашен суперкомпютър (2 такива графични карти, примерно са БАЯ raw processing power. Дават на всяка над 1 TeraFLOPS. За сравнение: Core 2 Duo 2GHz (което си е сериозен процесор) е способен на около 16 GigaFLOPS).

@did, оная програмка, едно време, дето джуркаше едни молекули и дето я беше пуснал distributed е много подходящ кандидат за таквоз хардваре :)
Аватар
halcor

Мнениеот Alien » Пон Юли 30, 2007 11:16 pm

Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Предишна

Назад към Други