agent_Jekov написа:bluskanie написа:И кво толкова гълта? На мен ми върви по-пъргаво отколкото XP...
Разбирасе е малко "барната" с Vista Manager

Ми всичко общо взето.

Като се почне от диск-спейс, рам, процесор...Разбира се различните едишъни различно гълтат.Аз бях с Ultimate, който товари най-много, но и другите не са много скромни.Ти с кой си?А това за "барването" и аз съм го чувал, че трябва някой, който я е разучил вече да ти оправи настройките още от началото, за да не се мъчиш като грешен дявол.Не си спомням точно, но май се поизмъчих докато намеря add/remove programs функцията.Какво да говоря повече.

С Ultimate съм. Има някои глезотийки, които ако се махнат - Vistata търкаля прилично без да се губят "новите" функционалности.
Що се отнася до барването... има си софтуеър, който върши хубави работи, когато прочетеш кое, за какво е. Vistata е претрупана с функции, които товарят системата, но за обикновен потребител като мен - не са нужни.
Ad or Remove - стига бе?!?
Само се замислете какви бяха настроенията, относно първия излязъл XP? Същата работа... Ако не сте се занимавали да си оптимизирате XP-to, поне прочетете колко много кръпки, програми за оптимизиране и какви ли още не благинки, са излизали за този Windows, за да го наречете "стабилен" СЕГА.
Не съм луд фен на Vista, но си работи и ще си работи в следващите няколко години... щете не щете, т'ва е то
И както казва Бил на въпроса "Защо Вистата е толкова тромава" ... " Ми слабички са ви компютрите"
И да ти кажа, screamboy, компютъра ми е на същото ниво в момента, на каквото ми беше тогава, когато си качих за пръв път XP.