@Метален - пиши, че ти май ще си единствения, дето ще има желание да я тества.

Alien написа:.. @Метален - пиши, че ти май ще си единствения, дето ще има желание да я тества.
marshall__ написа:Alien написа:.. @Метален - пиши, че ти май ще си единствения, дето ще има желание да я тества.
Еее, не си мисли така, молим...
marshall__ написа:Ааа, ми аз дори още не съм я инсталнал.. Свалих преди 2 дни торента и така и остана.... ще го schedule-на за тия дни, че ми се е доцъкало нещо и ще говорим след тва
кво има на Безбог? Дайте и аз да видя :Д
marshall__ написа:Звъня ти. Вдигни.
SpoileR написа:Не знам за вас, ама аз едвам се сдържам да не я пробвам...
Издавана е и под името "Сталкер". Все пак главния герой е именно такъв :)TOYAGA написа:Пикник край пътя. Ама требе и мозък ...
screamBoy написа:извънземний стига си писал за игри в момента цъкам 3 а след тях ме чакат още 26 !!!
и с тоя мой 6600ГТ тези дето ги пишеш въобще не си и помислям дали ще тръгне даже на 640х480 сичко на лоу
agent_Jekov написа::offtopic: WOW е най-големата зарибявка.
Presize написа:абе ХАЛО 3 излезна какво правите по форумите ?![]()
![]()
must kill more covenant
screamBoy написа:довършвам CultOfCthulu:DarkCornersOfTheEarth и Manhunt ... третата е MMORPG и не подлежи на довършване - Rapelz
следват ArmedAssault; Hellforces; Mace Griffin; Pariah; DeadToRights; AlphaPrime; Biohazard4; BoilingPointRoadToHell; FirstEncountAssaultReconExtractionPoint; GenesisRisingTheUniversalCrusade; Maelstrom; MenOfValor; ProjectSnowblind; ProjectNomads; SINEpisodes; SoldnerSecretWars; TRON2.0; TrueCrimesOfLA; UFOAfterlight; Venom; VivisectorBeastWithin; Xenus; STALKER; FEAR; HL2; DarkMesiahOfMightAndMagic
някои от тях 'следват' защото не си заслужава да ги пускам на сегашната платформа
codename47 написа:alien с ква карта си че ти върви на почти сичко на макс? Аз по принцип джиткам главно fps, tps (но без мпс) и в момента се чудя коя да захвана, стигнал съм горе-долу на средата на DIRT, Stranglehold, Obscure 2 и в момента тегля Enemy Territory Quake Wars.
Presize написа:Някой от вас да е играл Gears Of War?
Ето 2 тизърчета за тези които не са http://youtube.com/watch?v=TFnsjDDnLck
http://youtube.com/watch?v=ugjgEisc-Cs
Edit: Според мен тая стрейнджхолд вобще не си струва нищо ново освен няколко движения и мятания абе общо взето подобрен Макс Пейн , поредната 3пс пуцалка с Сонг Юн ФАТ![]()
![]()
![]()
Aко ти се пуца нещо яко от първ лице с магии троловое и разни други митлогични копелета си дръпни Dark Messiah толкова добра игра не знам защо не се разчу също като Advent Rising![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта