World in Conflict батка

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

World in Conflict батка

Мнениеот Alien » Чет Сеп 20, 2007 10:22 pm

Е те това е ГОЛЯМА игра. Такъв чист ФЪН не сме виждали отдавна. Абсолютно неангажираща игра, но харкор RTS, адската графика, жестоките битки, абе страшна е! Препоръчвам! Горещо! Аз съм на първата мисия още, ама още от демото ме грабна, а сега е още по-жестока. Аре аз заминавам да я играя. :)

@Метален - пиши, че ти май ще си единствения, дето ще има желание да я тества. :)
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Рейтинг: 2000

Re: World in Conflict батка

Мнениеот marshall__ » Чет Сеп 20, 2007 10:34 pm

Alien написа:.. @Метален - пиши, че ти май ще си единствения, дето ще има желание да я тества. :)

Еее, не си мисли така, молим... :)
Аватар
marshall__

Рейтинг: 1995

Re: World in Conflict батка

Мнениеот Alien » Чет Сеп 20, 2007 10:51 pm

marshall__ написа:
Alien написа:.. @Метален - пиши, че ти май ще си единствения, дето ще има желание да я тества. :)

Еее, не си мисли така, молим... :)

Еееееей муцкаааа, забравих те. :) :crap: Сорка, мисля си как да стигнем до Безбог и ти ми изскочи от ума. :Д Кажи как е играта, кефи ли? :)
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот marshall__ » Чет Сеп 20, 2007 10:54 pm

Ааа, ми аз дори още не съм я инсталнал.. Свалих преди 2 дни торента и така и остана.... ще го schedule-на за тия дни, че ми се е доцъкало нещо и ще говорим след тва :)
кво има на Безбог? Дайте и аз да видя :Д
Аватар
marshall__

Мнениеот Alien » Чет Сеп 20, 2007 10:57 pm

marshall__ написа:Ааа, ми аз дори още не съм я инсталнал.. Свалих преди 2 дни торента и така и остана.... ще го schedule-на за тия дни, че ми се е доцъкало нещо и ще говорим след тва :)
кво има на Безбог? Дайте и аз да видя :Д

Е кво, виж има голяма тема с големи букви в Мероприятия. :) Ма нещо се разсъхва работата. :( Кофтито е, че Добринище е мааааалко по-далеч от Боровец и офертата за еднодневно каране там с транспорт автобус не върши работа. И аре, веднага сам си наспамих безумно тъпата тема. хаахах
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот marshall__ » Чет Сеп 20, 2007 10:59 pm

Звъня ти. Вдигни. :)
Аватар
marshall__

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Чет Сеп 20, 2007 11:05 pm

цяла нощ джитках ;)
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Мнениеот Alien » Чет Сеп 20, 2007 11:08 pm

marshall__ написа:Звъня ти. Вдигни. :)

ахахахах изрУд. :) Добре че видях, че си го написал преди да ми звъннеш, че иначе щеше да ме депресираш. :)

Аз сега ще я пускам чак, че досега се занимавах с тъпи колела. :D
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот SpoileR » Чет Сеп 20, 2007 11:08 pm

Не знам за вас, ама аз едвам се сдържам да не я пробвам... :mischie:
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Мнениеот Alien » Чет Сеп 20, 2007 11:11 pm

SpoileR написа:Не знам за вас, ама аз едвам се сдържам да не я пробвам... :mischie:

Що се сдържаш? Играй там, играта е ЖЕСТОКА. Аеее нема ме. :D
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Alien » Вто Сеп 25, 2007 7:37 pm

Брилянтна игра! 9,4/10 е моята оценка, като на СТАЛКЕР, която все пак ми е любимата игра, съм дал 9,3. Друга девятка тази година не съм слагал. ФЕНОМЕНАЛНА графика, адски фън! Чувството е жестоко, когато наредиш десетината си тежки танка в редица и ти се спуснеш МЕЖДУ тях директно посредата на БЕЗУМНО БРУТАЛНИЯ екшън, като си надул 5+1 слушалките, които думтят зверски в ушите ти, а отпреде ти се разиграва изродска касапница с едни от най-невероятните ефекти, които сме виждали, и то не само в стратегия, ами изобщо! Сравнително добра история, изоообщо не мога да се оплача от нея. Невероятен войс-актинг и много, много добри кът-сцени с енджина на играта. Почти пуснах сълза накрая, когато тия двамата пича седнаха да пият кафе и се кефеха на един cd-player. Ами разрушенията? хохо, не съм си мислел, че след руската мисия в първия Sudden Strike в Сталинград, когато със собствените си катюши сринах ЦЕЛИЯ град, защото проклетите Тигри и Пантери ми разказваха играта, някога ще се кефя на подобни феноменални унищожения. Е тука са дори по-яки. Невероятно, не мога да опиша колко съм доволен от тази игра!!! Баси, аз я превъртях по-лесно от СТАЛКЕР -а, направо не ми се спираше да играя.

Единственото, за което мога да се заям, е звукът. Можеше да се постараят повече - при такива нечовешки визуални ефекти ТРЯБВА да има и непрестанен звук на битка около теб... ТРЯБВА да има най-добрият звук на игра, а дори един Call of Duty 2 ме вкарваше повече в атмосферата си чрез звука... абе и той става, но затова няма да й дам повече от 9,4. :)

Играех я на 1024х768 почти всичко на максимум, с 2 или 3 неща на medium и low, и 2 неща изключени. С 16АФ. Вървеше средно с 35 кадъра/секунда, много доволно. Пробвах да поиграя последната мисия, която е най-тежка и брутална, всичко на максимум, 1024х768, 16АФ, без АА. Постоянно с 20 кадъра/секунда, тук-таме се качваше над 24. Прилично, като за mid-range карта.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот agent_Jekov » Вто Сеп 25, 2007 7:59 pm

А СТАЛКЕР има ли нещо общо със филма на режисьора Андрей Тарковски, който съм чувал, че е много добър?Ето накратко историята на филма:

"Near a gray and unnamed city is the Zone, an alien place guarded by barbed wire and soldiers. Over his wife's numerous objections, a man rises in the dead of night: he's a stalker, one of a handful who have the mental gifts (and who risk imprisonment) to lead people into the Zone to the Room, a place where one's secret hopes come true. That night, he takes two people into the Zone: a popular writer who is burned out, cynical, and questioning his genius; and a quiet scientist more concerned about his knapsack than the journey. In the deserted Zone, the approach to the Room must be indirect. As they draw near, the rules seem to change and the stalker faces a crisis."
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Рейтинг: 1204

Мнениеот TOYAGA » Вто Сеп 25, 2007 8:25 pm

Пикник край пътя. Ама требе и мозък ...
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот Antares » Вто Сеп 25, 2007 9:20 pm

TOYAGA написа:Пикник край пътя. Ама требе и мозък ...
Издавана е и под името "Сталкер". Все пак главния герой е именно такъв :)
Чудно ми е как се играе в "пачата" :)
Массаракш!
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот screamBoy » Вто Сеп 25, 2007 10:47 pm

извънземний стига си писал за игри в момента цъкам 3 а след тях ме чакат още 26 !!!
и с тоя мой 6600ГТ тези дето ги пишеш въобще не си и помислям дали ще тръгне даже на 640х480 сичко на лоу
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот Alien » Сря Сеп 26, 2007 10:21 am

screamBoy написа:извънземний стига си писал за игри в момента цъкам 3 а след тях ме чакат още 26 !!!
и с тоя мой 6600ГТ тези дето ги пишеш въобще не си и помислям дали ще тръгне даже на 640х480 сичко на лоу

Само 26? Не искаш да ти пращам списъка ми с игри, които ТРЯБВА да играя, вервай ми. :)

Да, с 6600ГТ ще се измъчиш, но ще върви нормално, на 800х600 лоу, според мен. Пробвай я, играта е жестока.

А ти кво викаш играеш са и кво те чака? :)
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Presize » Сря Сеп 26, 2007 10:25 am

абе ХАЛО 3 излезна какво правите по форумите ? :dark: :uzi: :sniper:

must kill more covenant :qright:
Comfortably stupid...
Аватар
Presize

Рейтинг: 1091

Мнениеот screamBoy » Сря Сеп 26, 2007 11:16 am

довършвам CultOfCthulu:DarkCornersOfTheEarth и Manhunt ... третата е MMORPG и не подлежи на довършване - Rapelz

следват ArmedAssault; Hellforces; Mace Griffin; Pariah; DeadToRights; AlphaPrime; Biohazard4; BoilingPointRoadToHell; FirstEncountAssaultReconExtractionPoint; GenesisRisingTheUniversalCrusade; Maelstrom; MenOfValor; ProjectSnowblind; ProjectNomads; SINEpisodes; SoldnerSecretWars; TRON2.0; TrueCrimesOfLA; UFOAfterlight; Venom; VivisectorBeastWithin; Xenus; STALKER; FEAR; HL2; DarkMesiahOfMightAndMagic

някои от тях 'следват' защото не си заслужава да ги пускам на сегашната платформа
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот agent_Jekov » Сря Сеп 26, 2007 12:29 pm

:offtopic: WOW е най-големата зарибявка. :D
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Рейтинг: 1204

Мнениеот SpoileR » Сря Сеп 26, 2007 2:28 pm

agent_Jekov написа::offtopic: WOW е най-големата зарибявка. :D

ти па WOW па сега... Къде отиваш ти? :)
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Мнениеот codename47 » Сря Сеп 26, 2007 5:57 pm

alien с ква карта си че ти върви на почти сичко на макс? Аз по принцип джиткам главно fps, tps (но без мпс) и в момента се чудя коя да захвана, стигнал съм горе-долу на средата на DIRT, Stranglehold, Obscure 2 и в момента тегля Enemy Territory Quake Wars.
Ако приемете ограниченията си, ще успеете да ги прескочите и да минете отвъд тях!
Аватар
codename47

Мнениеот Alien » Сря Сеп 26, 2007 11:08 pm

Presize написа:абе ХАЛО 3 излезна какво правите по форумите ? :dark: :uzi: :sniper:

must kill more covenant :qright:

Ми щото не всички имаме 360 -ка, мислиш ли, че иначе изобщо щях да си губя времето с колело или форум или PC for that matter? :( :D

screamBoy написа:довършвам CultOfCthulu:DarkCornersOfTheEarth и Manhunt ... третата е MMORPG и не подлежи на довършване - Rapelz

следват ArmedAssault; Hellforces; Mace Griffin; Pariah; DeadToRights; AlphaPrime; Biohazard4; BoilingPointRoadToHell; FirstEncountAssaultReconExtractionPoint; GenesisRisingTheUniversalCrusade; Maelstrom; MenOfValor; ProjectSnowblind; ProjectNomads; SINEpisodes; SoldnerSecretWars; TRON2.0; TrueCrimesOfLA; UFOAfterlight; Venom; VivisectorBeastWithin; Xenus; STALKER; FEAR; HL2; DarkMesiahOfMightAndMagic

някои от тях 'следват' защото не си заслужава да ги пускам на сегашната платформа

Call of Cthulhu дори не я превъртях, стигнах донякъде и я заебах, деба и смотаната игра, не се трае колко е скучна. :) Иначе интересни игрички си избрал, все яко смотани пуцалки. :) Почвай Xenogears, aaaaa сега се сетих, ще ти я донеса утре! Сега ще я копна на 2 ЦД -та!

codename47 написа:alien с ква карта си че ти върви на почти сичко на макс? Аз по принцип джиткам главно fps, tps (но без мпс) и в момента се чудя коя да захвана, стигнал съм горе-долу на средата на DIRT, Stranglehold, Obscure 2 и в момента тегля Enemy Territory Quake Wars.

7900GS, клокната до 590/800 ядро/памет. Тъпият Stranglehold ми рестартира компютъра, аз съм един от онези нещастници, на които така прави, затова не съм пуснал тема за нея. :) Куейк Уорса му играх мултиплеър бетата веднага щом излезе иииии ми писна за около 3 часа игра. :) Дори няма да тегля пълната...

Едит: чай, че избеснех. Са се опитвам да тегля тъпото демо на Jericho, което е 1.1 ГБ, било 10 минути, а играта отново била шибан нещастен конзолен порт... почвам да храним, казвам ви, вече не се трае. :) То бива бива гавра с ПЦ юзърите, ама това вече е прекалено, това е милионната игра, която се чака с нетърпение, и която е окепазена нещастно за нас, "простите" ПЦ ползвачи... мааааамаиммръснагаднанещастнадеба. :)
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Presize » Чет Сеп 27, 2007 1:12 am

Някой от вас да е играл Gears Of War? :D

Ето 2 тизърчета за тези които не са http://youtube.com/watch?v=TFnsjDDnLck
http://youtube.com/watch?v=ugjgEisc-Cs

Edit: Според мен тая стрейнджхолд вобще не си струва нищо ново освен няколко движения и мятания абе общо взето подобрен Макс Пейн , поредната 3пс пуцалка с Сонг Юн ФАТ :rofl: :rofl: :rofl: :D

Aко ти се пуца нещо яко от първ лице с магии троловое и разни други митлогични копелета си дръпни Dark Messiah толкова добра игра не знам защо не се разчу също като Advent Rising :dunno: :dunno:
Comfortably stupid...
Аватар
Presize

Рейтинг: 1091

Мнениеот Alien » Чет Сеп 27, 2007 2:43 pm

Presize написа:Някой от вас да е играл Gears Of War? :D

Ето 2 тизърчета за тези които не са http://youtube.com/watch?v=TFnsjDDnLck
http://youtube.com/watch?v=ugjgEisc-Cs

Edit: Според мен тая стрейнджхолд вобще не си струва нищо ново освен няколко движения и мятания абе общо взето подобрен Макс Пейн , поредната 3пс пуцалка с Сонг Юн ФАТ :rofl: :rofl: :rofl: :D

Aко ти се пуца нещо яко от първ лице с магии троловое и разни други митлогични копелета си дръпни Dark Messiah толкова добра игра не знам защо не се разчу също като Advent Rising :dunno: :dunno:

Е ти са за кви ни смяташ, че не знаем кво е GoW ли? :D Ае са, молим ти се. :) Както казах, не всички имаме кутии, така че не сме я играли, НО за сметка на това я чакаме за ПЦ. :)

Дарк Месаята беше шибана боза, която ми рестартираше компютъра през половин час, така че директно зачезна от харда ми. :)

За Stranglehold -a - не знам, аз чакам да разбера как да я ПУСНА, пък после ще я мисля. :) Но да, тя е тъп Макс Пейн клонинг, така че не очаквам нещо от нея. Max Payne все пак си остава една от най-брилянтните игри, така че... :)
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот codename47 » Нед Сеп 30, 2007 10:58 am

пробвайте демото на Clive Barker: Jericho, мноо е яко.
Ако приемете ограниченията си, ще успеете да ги прескочите и да минете отвъд тях!
Аватар
codename47

Назад към Други