jivkonik написа:Мисля, че по правилник няма право да се изправарва от дясно, тоест при такъв инцидент велосипадеста е виновен!!!!
did написа:jivkonik написа:Мисля, че по правилник няма право да се изправарва от дясно, тоест при такъв инцидент велосипадеста е виновен!!!!
![]()
![]()
![]()
Щом си на платното, изпреварваш отляво или караш с колоната.
did написа:Щом си на платното, изпреварваш отляво или караш с колоната.
PtD написа:did написа:Щом си на платното, изпреварваш отляво или караш с колоната.
Това противоречи на точката в правилника, че "Велосипедистът е длъжен да се движи най-вдясно на пътното платно".
PtD написа:did написа:Щом си на платното, изпреварваш отляво или караш с колоната.
Това противоречи на точката в правилника, че "Велосипедистът е длъжен да се движи най-вдясно на пътното платно".
jivkonik написа:Баси, как карят някои колоездачи и си се престрояват, и си перкат с автопотока.. аз не смея....
Quiz написа:jivkonik написа:Баси, как карят някои колоездачи и си се престрояват, и си перкат с автопотока.. аз не смея....
Тоя номер и аз го правя, но костваше много време на любимия докато ме убеди, че това е начина (за завой наляво) и съответно да се престраша.
Е, очите ми, разбира се, са отворени на 6...
jivkonik написа:А за ляв завой ко праим?!
Quiz написа:jivkonik написа:Баси, как карят някои колоездачи и си се престрояват, и си перкат с автопотока.. аз не смея....
Тоя номер и аз го правя, но костваше много време на любимия докато ме убеди, че това е начина (за завой наляво) и съответно да се престраша.
Е, очите ми, разбира се, са отворени на 6...
vladimir.dzhuvinov написа:
Най-важното ми се струва е да се кара уверено и видимо така, че останалите участници в движението да са съвсем ясно за намеренията ти.
vladimir.dzhuvinov написа:Но това предполага ли изпреварванията също да са отдясно?
jivkonik написа:...Баси, как карят някои колоездачи и си се престрояват, и си перкат с автопотока.. аз не смея....
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта