Live To Ride- Ride To Die...

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот V8 » Нед Яну 27, 2008 11:54 am

MIRO A написа:Не случайно на мотористите им виакт самоубийци. Всичко зависи от това как караш. И аз имам приятел дето на село каската го спаси от ебати удара в главата, без нея този удар щеше да го убие. Но се пак 200 км/ч не са за селски път.

200km/h не са за никакъв път честно казано, не и с мотоциклет, не и докато има други участници в движението. Моторите сами по себе си не са по-опасни от която и да е кола - под (или извън) контрола на идиот всяко парче метал може да е машина за убиване. Което е и една от причините пикапа ми да е толкоз висок че да се качвам със скок със засилка - всичко по-малко от камион минава отдолу и в най-лошия случай да разкачи някой кардан, лятото така една хонда измъквах изпод задния мост, не видял СТОП-а идиота му с идиот. Такъв подобен идиот само че от нежния пол няколко седмици по-късно осакати бащата на една приятелка, чакал си човака на светофара с Харли-то и мацката го изтресла отзад с Додж някакъв, резултата за него е частична парализа от врата надолу и пълна от кръста надолу... Което не спря нито мен, нито Мишел да си караме моторите, хем Мишел е с Нинджа ракета - искат си внимание тия машини, просто свикваш да имаш очи на гърба и да реагираш бързо. Не знам какво толкова се панирате, рисковете не са много по-големи от тези при редовните ви бесни спускания - една грешка в подходящия момент и се размазваш като пич, просто с мотора съзадаваш повече работа на момчетата от разчистващия екип.

Между другото, ddevil, аз редовно си отлепях на задна гума от светофара, стига да няма някой наблизо де - ако падна падна, стават такива работи ;) Сега през идвашия сезон обаче няма такива работи да има, отговорностите в живота са ми с една повече следователно край на дивотиите - дано само на новата отговорност майка й също стигне до тоя извод...
Sometimes it's entirely appropriate
Изображение
to kill a fly with a sledge-hammer!
Аватар
V8

Рейтинг: 1800

Мнениеот PtD » Нед Яну 27, 2008 5:10 pm

V8 написа:Моторите сами по себе си не са по-опасни от която и да е кола

За другите - не, за мотористите - да ;)

Не знам какво толкова се панирате, рисковете не са много по-големи от тези при редовните ви бесни спускания - една грешка в подходящия момент и се размазваш като пич, просто с мотора съзадаваш повече работа на момчетата от разчистващия екип.

Доста по-големи са рисковете поради няколко причини:
а) скоростите са доста по-високи
б) машината е доста по-трудна за управление и своенравна
в) около теб минават разни типове с потенциал да те сгазят при първата грешка

Желая много търпение за, и приятни моменти с новата отговорност :^:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Рейтинг: 2000

Мнениеот tweety » Нед Яну 27, 2008 6:01 pm

лично аз миналото лято след спускане на витоша като се прибирах към нас видях ужастната катастрофа с мотор и кола-на болевард Пушкин в часта над околовръстното,Лада Самара и накъв супер мощен мотор тоя с мотора така се беше фрязъл в ладата че тя се беше търкаляла 10-тина метра,умника с мотора се забил в средната колона между предна и задна врата беше я вкарал при до седалката на шофьора,за радост на него нищо му нямаше за моториста нз щото не го видях :crazy: :crazy:
някой казваше за Япония или някоя такава страна че оставяли катастрофирали коли на мястото на инцидента,и по наще пътища съм виждал такива доста размазани!! някой път тряа да се разходите до резиденция бояна събота и неделя през лятото тогава да ги видите какви ги вършат там откачалки пълни :crazy: :crazy: нямам думи просто за войната по пътищата и не само у нас а и на всякъде :bawling: :bawling: :bawling:
Мy Fear is My only Courage
Аватар
tweety

Рейтинг: 934

Мнениеот V8 » Нед Яну 27, 2008 11:21 pm

tweety написа:някой казваше за Япония или някоя такава страна че оставяли катастрофирали коли на мястото на инцидента,и по наще пътища съм виждал такива доста размазани!!

А, супер идея - и после като ти се спука гума или скъса окачване и залитнеш право в някоя такава кола катастрофирала преди седмица и оставена за назидание, друго ще мислиш после.
Sometimes it's entirely appropriate
Изображение
to kill a fly with a sledge-hammer!
Аватар
V8

Рейтинг: 1800

Предишна

Назад към Други