Доставки от чужбина

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот Nymphetamine » Съб Фев 09, 2008 6:27 pm

did написа:значи не става :D

мда... идеално.
некои 'ора беха много надървени...
Аватар
Nymphetamine

Рейтинг: 1999

Мнениеот did » Съб Фев 09, 2008 6:31 pm

някои хора ти споделиха личен опит.

тия хора не са от IT-отдела на ПИБ, че да им държиш сметка защо с техните карти е работело, а с тая, която ти си пробвал - не става.

никой с нищо не ти е длъжен, така че недей да се дървиш.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот Nymphetamine » Съб Фев 09, 2008 6:43 pm

не, изобщо не се дървя. и ничия сметка не държа. като им работи... добре. при мен не става.
просто тия хоря бяха прекалено убедени (в това число не включвам jivkonik), че 100% ставало с конкретната карта. ок, оплюхте ме, изкритикувахте ме... за това отидох и го направих, в крайна сметка няма кой да го свърши, вместо мен. намерих картата, за която ставаше въпрос и която да е издадена със скорошна дата, опитах и не стана. явно не с всички визи електрон става.
и понеже работата стана спешна, нямам време да изкарам още една и да чакам да започне да се разпознава.
ще идем до банката с този човек, да питаме какво не е наред с картата, но няма да се учудя, ако на въпроса ми отговорят с въпрос "ми от де да знам?" или ми кажат "нищо й нЕма, пробвай пак!".
но мерси за съветите, въпреки че малко невнимателно подходих към тях.
има вариант да ми помогне човек от фурма, като заплати чрез своя акаунт.
втория вариант е чрез човек, живеещ в Щатите или Канада...затова искам най-учтиво да питам, ако има някой, живеещ из Щатиде и Канада, дали би се съгласил да ми съдейства? благодаря.
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот stroker » Съб Фев 09, 2008 7:29 pm

Аз съм с ДСК VISA Electron и нямам проблеми до момента!При първоначалния ми опит за регистрация имаше проблем,но се оказа че трябва да вкарам пари в картата за да може ибей да дръпне 1.5 евро,след като я заредих стана веднага ,само трябваше д а изчакам някаде 4-5 работни дни и от там на татък плащам без проблеми!
За изкарването на тая карта не ми трябваше нищо освен лична карта!Всеки месец ДСК ми дърпа по 1.20лв такса.
@Nymphetamine
Както ти писах и на лични няма проблем да направим транзакцията от моя акаунт,но проблема е че ти си от пловдив а аз от София и незнам как ще ми имаш доверие ти да ми преведеш пари пък аз да ги превеждам на другиго.Ако беше от София беше супер лесно да отидем до ДСК да вкараме парите и веднага да отидем до първия Интернет клуб и да направим транзакцията.не че сега ако искаш няма да го направя просто помисли за това колко ти е спешно и затова дали не можеш наистина да регистрираш своя дебтна карта.Ако не пищи на лични и ще го направим!
Успех!
Последна промяна stroker на Съб Фев 09, 2008 7:37 pm, променена общо 1 път
stroker

Рейтинг: 1842

Мнениеот Nymphetamine » Съб Фев 09, 2008 7:34 pm

Може би картата има някакви ограничения. Ще ида до банката да видя какво могат да направят там. Ако не стане, ще подходя по друг начин.
За транзакцията, ще те уведомя. :) Но наистина е спешно...
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот ddevil » Съб Фев 09, 2008 8:01 pm

/*
@stroker - Става ли да кажеш къде си се регистрирал с тази карта, освен в Ибей? Имаш ли опит с покупки от Амазон или за регистрация за ПейПал сметка? Питам те, защото съм със същата карта от няколко години, но след като навсякъде казваха, че с Електрон не става - реших да почакам, докато имам възможност да мина на кредитна карта.

Мерси предварително :)
*/
If the milk turns out to be sour, i ain't the kind of pussy to drink it
Продавам: Рамка Giant Faith + Fox DHX5.0 + още доста части или цяло колело
Аватар
ddevil

Мнениеот stroker » Съб Фев 09, 2008 9:01 pm

ddevil написа:/*
@stroker - Става ли да кажеш къде си се регистрирал с тази карта, освен в Ибей? Имаш ли опит с покупки от Амазон или за регистрация за ПейПал сметка? Питам те, защото съм със същата карта от няколко години, но след като навсякъде казваха, че с Електрон не става - реших да почакам, докато имам възможност да мина на кредитна карта.

Мерси предварително :)
*/

Имам регистрация само в PAYPAL и съм пазарувал само от ибей,с амазон нямам никакав опит а дори незнам какво е paypal сметка,съжалявам!
stroker

Рейтинг: 1842

Мнениеот PtD » Съб Фев 09, 2008 9:16 pm

PtD написа:При другите (Visa Electron, Maestro, дъра-бъра) винаги има риск някъде да не ги приемат.

Аз като приказвам... :D
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот Nymphetamine » Съб Фев 09, 2008 9:21 pm

;)
некои хора, обаче, друго казаха...
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот ddevil » Съб Фев 09, 2008 10:36 pm

@stroker - Мерси! А под пейпал сметка имах предвид точно регистрация. Може да пробвам скоро да видя дали картата ми е от "просветените".
If the milk turns out to be sour, i ain't the kind of pussy to drink it
Продавам: Рамка Giant Faith + Fox DHX5.0 + още доста части или цяло колело
Аватар
ddevil

Мнениеот bikerider » Нед Фев 10, 2008 6:54 am

Nymphetamine написа:;)
некои хора, обаче, друго казаха...

Аз ползвам Visa Classic. Догодина ще си извадя Gold. Съветвам те да си седнеш на гъза и да намериш истинска кредитна карта, а не недоразумения като Electron. Никога не съм имал проблеми с директно онлайн пазаруване, сигурно щото не подхождам с параноя. Който рискува - пичели. Който риве... ;)
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Nymphetamine » Нед Фев 10, 2008 12:39 pm

Казах ти, бих си изкарал, ако мога да започна сериозна работа, с подписване на трудов договор, здравни осигуровки и всички закономерности на нормалната работа. С разни пикливи истории за 2-3 месеца, не ми се вярва да убедя банката, че мит рябва кредитна карта... За това ти казах още в началото, че варианта с моя лична кредитна карта е изключен.
Намери се човек, който е съгласен да преведа парите ми в кредитната му карта и той да плати от своя акаунт. И смятам да го направя. Риска е определено по-малък, защото при евентуална измама, мога поне да покажак кореспонденцията си с него и предполагам да се изнамери по IP... или нещо подобно.
А пък, според мен, е хубаво човек да подходи с риск към някои работи...
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот TOYAGA » Нед Фев 10, 2008 1:09 pm

Nymphetamine написа:Намери се човек, който е съгласен да преведа парите ми в кредитната му карта...

:D

...при евентуална измама, мога поне да покажа кореспонденцията си с него и предполагам да се изнамери по IP... или нещо подобно...

Нищо подобно! :D
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот Nymphetamine » Нед Фев 10, 2008 2:15 pm

Еми... добре. Каквото и да е, трябва да поема риска, щото, както казах, стана спешно.
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот bikerider » Нед Фев 10, 2008 7:03 pm

@Nyphetamine: топлата вода е хубаво нещо :^:

Браво на теб, ти си смело момче и мисля, че си заслужаваш похвалата за смелостта!! :nuts:
Аватар
bikerider

Мнениеот Nymphetamine » Нед Фев 10, 2008 7:41 pm

Шшт!
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот bikerider » Нед Фев 10, 2008 7:59 pm

:rofl:
Аватар
bikerider

Мнениеот Nymphetamine » Нед Фев 10, 2008 8:23 pm

Хора, по-мъдри, са казали, че когато нямаш какво да кажеш, по-хуабво си замълчи. Мисля, че доста добре описва поведението ти във форума.
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот bikerider » Нед Фев 10, 2008 8:25 pm

Nymphetamine написа:Хора, по-мъдри, са казали, че когато нямаш какво да кажеш, по-хуабво си замълчи. Мисля, че доста добре описва поведението ти във форума.

Внимавай да не получиш инфаркт от толкова бързо чукане по клавиатурата :rofl:
Аватар
bikerider

Мнениеот Nymphetamine » Нед Фев 10, 2008 9:52 pm

клавиатурата ми е с гумени бутони, няма опастност за пръстите ми. а сърцето ми е все още здраво.
изобщо с опитите си да ме ядосаш, единственото, което правиш е да изглеждаш жалък. ;)
:popcorn:
аз моя проблем го реших, а ти? :)
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот bikerider » Нед Фев 10, 2008 11:05 pm

Радвам се, че си си решил проблема. Другия път като ти потрябва карта, пак пусни тема :)
Аватар
bikerider

Мнениеот jivkonik » Пон Фев 11, 2008 10:51 am

Странно, ВИЗА ЕЛЕКТРОН от ПИБ поръчана от Софийския Университет на студентите, получаващи стипендия се приема то ПейПАл!
А може пък да са заявили "няква специална опция" към банката :dunno: За съжаление нямам поглед "отвътре" на банковите системи за да съм на ясно защо става така. Успех в решававането на проблема, в дългосрочен план кредитна VISA или MasterCard са доказало се решение и се надявам да успееш да си изкараш подобна! Успех! ;)
Аватар
jivkonik

Предишна

Назад към Други