Безплатна е и реших, че на някой може да му е интересна

tatunio90 написа:@Nymphetamine Ще го пробвам тоя трик, по принцип слизам от педалите, но само на върлите надолнища.
gurga4a написа:квалификацийте са минали са има състезание на 11 септември следете редовно то си пише
brokicho написа:CRAZY RIDER и аз имам същия проблем погледни по нагоре какво сме писали и разбери дали компютърът ти отговаря на минималните изисквания за тази игра(като ти се изключи играта и се отваря автоматично една интернет страница, там пише някои неща) при теб как стоят нещата с наличието на директ Х
Gh0s7 написа:Дае, мноо е яка, скивах я преди да земина, ама ся в Сопот компа е УЖАСЕН и 100% неа въриЗа щастие поне има комп с нет де , хааах
FireFoXa написа:gurga4a написа:квалификацийте са минали са има състезание на 11 септември следете редовно то си пише
Хммм на мене ми пише че състезанието е на 3ти септември. Аз съм дигал 150км/ч, мисля че това е максимума
На квалификациите за второто трасе съм на 1023 място с 2,31587мин. Игричката е що годе добре направена, графиката е прилична, управлението и то. Все пак е 30тина мегабайта.
ddevil написа:Gh0s7 написа:Дае, мноо е яка, скивах я преди да земина, ама ся в Сопот компа е УЖАСЕН и 100% неа въриЗа щастие поне има комп с нет де , хааах
Тебе ако ти потрябва комп точно в Сопот нещо не си за тоя спорт значи
Methuselah написа:Не са 150 макса - аз съм дигал 177 на Fort нещо си, ма веднага след това следва завой, та намалявам малко и го зимам със 140
Gh0s7 написа:Е като го има в хотела, да седя и да го гледам? А и в 1:00АМ часа да карам ли![]()
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта