хижа около бръх Ботев,местността паниците или нещо подобно

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

хижа около бръх Ботев,местността паниците или нещо подобно

Мнениеот wicked_bro » Пон Юни 29, 2009 7:47 am

...значи ще съм ви много благодарен ако някой има информация за хижа в района.С колегите ми сме решили да се качим на връх ботев на 17-19.07 и ще е добре да си резервираме в някоя хижа спане,а не знаем никакви телефони или каквито и да е координати, а не е надобре да тръгваме ненаспани и неподготвени(говорим за ходене без колела....понеже май няма да може де не че имам нещо против :)))
Плана е от паниците да се тръгне за хижа Рай откъдето и за Ботев.принципно ако намерим свободни места в хижа Рай може и направ там да се установим...

п.с. ако има някой навит да идва не мисля че някой ще има против,така че заповядайте(тръгваме от Пловдив)
повече информация и снимки има в майспейса и фейсбука,ако някой се интересува да рови там.имам и скайп: wicked_and_wild,за повече контакти ползвайте разклонител
Аватар
wicked_bro

Рейтинг: 1609

Re: хижа около бръх Ботев,местността паниците или нещо подобно

Мнениеот Antares » Пон Юни 29, 2009 8:24 am

0885252395, 0887075598 - Това са телефоните на двамата хижари от хижа "Рай". Но от нея пътеката до връх "Ботев" е доста тежичка, за колела си е съвсем невъзможна - ще е 80% носене и влачене...
Ако все пак решите да преспите там - нощувката беше 10-на лева, но е желателно да резервирате поне седмица предварително, защото уикендите горе е фраш.
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Рейтинг: 2000

Re: хижа около бръх Ботев,местността паниците или нещо подобно

Мнениеот wicked_bro » Пон Юни 29, 2009 9:35 am

ти си герой на нашето време
повече информация и снимки има в майспейса и фейсбука,ако някой се интересува да рови там.имам и скайп: wicked_and_wild,за повече контакти ползвайте разклонител
Аватар
wicked_bro

Рейтинг: 1609

Назад към Други