Масаж в Пловдив

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Масаж в Пловдив

Мнениеот t.kyosev » Чет Апр 09, 2009 9:31 am

Здравейте от известно време започва да ме боли врата от заседяването в офиса и при продължителни карания. През зимата покрай плуването болките поотшумяха, но все още понякога изпитвам известен дискомфорт. От друга страна искам с приятелката ми да се поглезим с малко масаж. Та от там следва и моето питане. Знаете ли къде в Пловдив се предлага хубав масаж? Обяви бол, но ми се иска съвет от "потърпевши" :).
Изображение
Аватар
t.kyosev

Рейтинг: 1724

Re: Масаж в Пловдив

Мнениеот ozborn » Нед Апр 12, 2009 7:22 pm

Пробвай в студио "Донита" на ул. "Захари Стоянов"39Г. Аз лично останах много доволен.
ozborn

Рейтинг: 1200

Мнениеот stelianas » Чет Юли 02, 2009 4:12 pm

Аз съм професионален масажист, работя и по домовете, от Пловдив съм. Проблемат вие е в мускула между лопатката и гръбначния стълб. Ако искате може да ми се обадите да се уговорим. Цената на масаж на гръб е 15 лв. Има си техника на масажа така че не се доверявайте всеки му и ако няма болка при масажиране значи няма никакъв ефект след това

Лек и приятен ден
stelianas

Рейтинг: 1200

Мнениеот t.kyosev » Пет Юли 03, 2009 8:23 am

В случая намерих студио, което ми препоръчаха. Трябва да намеря адреса и телефона в нас и ще ги напиша, ако има други мераклии.
stelianas мерси за предложението ще те имам в предвид за в бъдеще :agree: .
Изображение
Аватар
t.kyosev

Рейтинг: 1724

Назад към Други