Здравейте,
знам, че това е форум за мтб, но реших да споделя в случай, че някой може да помогне със съвет от личен опит.
Разбиха ми колата в петък вечерта(не че е много трудно да го отвориш този стар кашон),в Пловдив район централен до пожарната(точно в улицата над вело магазина), и ми откраданха сд-то, портфеила с всички документи(шоф. книжка, лк, документи на колата), една чисто нова туристическа раница Trimm Sherpa 650,вътре със зимно яке North face, термо клин, риболовното елече с натъпкани всички мухарска такъми, включително макарата и разни други парцали.
Не бяха пипнали багажника за колелата( който в последствие събота се разцепи барабар с колелото ми, но затова в др тема) и два къмпинг стола. Поне тях ми оставиха.
Несъобразително запалих колата и отидох до районното,
казаха ми че с нищо не могат да помогнат, защото съм трябвало да звънна за да дойдат на място( но пак се съмнявам,че щеше да има някакъв ефект).
Вариантите ми са да изчакам малко случайно да върнат документите,
или да ми пишат акт и да си подам молба за нова лична карта. Чудех се някой знае ли колко горе долу е въпросния акт и колко ваденето на нова лична карта? Някой минавал ли е процедурата? Иначе звъннах на познат полицай и той каза, че ще обикаля районните за да провери за върнати документи, затова смятам да изчакам.
Искам да помоля ако някой случайно намери документи на името на Георги Стоилов Стоилов, да ги върне в близкото районно.
Също така искам да помоля, ако забележите раницата някъде в някоя заложна къща(примерно) пишете ЛС(да си дам ли телефона?). Раницата е 65 литрова черно-сива(видимо нова) - Trimm Sherpa 650, както споменах.
Но дори да се намери някъде, как мога да си я върна обратно?
За другите работи не се и надявам.... не че като цяло съм мега обнадежден (: