@all пичове, вашата работа малко на "умряло куче нож да вадиш" мяза !!! не ви ли се струва малко глупаво да го наливате човека по този брутален начин. идеята може да не е много добра, но човекът е решен да опита. ако ще му помагате, напревете го. ако ще остроумничите - спестете му го, защото хумора ви е слаб (на голяма част от вас)!!!
@stilyssk
1. откажи се от идеята за тротинетка и се насочи към нещо подобно на bergmoench-а на koga. защо ?!?
1.1 тротинетката е много ниска има едно секси коремче, което ще заседне още на първия голям корен.
1.2 тротинетката с този скейтбоард (корем), на който стъпваш ще ти е много трудна за изнасяне назад. с педалите според мен лесно ще сменяш положението на тялото.
1.3 байк конструкцията подобна на bergmoench-а ще е много по-лека и по-лесно изпълнима с една централна тръба.
1.4 тротинетките са за малки деца до 10 г.
2. ако съм те убедил за байкоподобната конструкция, продължаваме нататък. купуваш/намираш/открадваш една стоманена рамка от сорта на Sprint Leopard заедно с вилката. прекрояваш всичко да замяса на bergmoench-а. режеш седалковата тръба ниско, скъсяваш засния тригълник, оставяш BB-то (средното), горната тръба те съветвам да я оставиш също, правиш си капачки за средното за да можеш да завиеш само педалите. въобще в тази част може въображението ти да се развихри. трябва да отделиш специално внимание на кормилото, защото издигането ще е адски голямо и напрежението в предницата ще бъде ужас"т"но. накрая имаш прототип на байк-тротинетка.
3. с получената в т. 2 машина започваш тестове. претегляне, асфалт, слаби наклони, широки пътечки, тесни пътечки. full body armour - задължително !!! после правиш лек преход с пълна раница + "чудовището", да речем връх Ботев. след като всичко до тук е 6 и си доволен от резултатите правиш Ком-Емине и оставяш в историята.
....
могат да бъдат изписани много неща по темата. пропуснал съм много, просто седнах да драскам каквото ми дойде на ум. предполагам и другите могат да ти дадат отлични съвети или да те нахапят. както сам знаеш начинанието не е просто. не са 2-3 заварки и подсилки. имам известна инженерна представа, но нямам технически умения (заваряване) и средства (заваръчен апарат, стендове и т.н.) за да осъществяването на подобен проект.
и сега няколко съвета от мен "начинаещия планинар". имам известен опит в планините, неуспешен Ком-Емине (слизане в Свещиплаз след 10 дни в Стара Планина - причина дъжд и прогнози за дъжд). походил съм и из другите български планини имам груба представа кое как е.
1. след като си подбил крака, явно си тежичък. един приятел се отказа по-същата причина след 2 ден. подбити ноги и протъркани баджаци. в случая се изискват удобни обувки, пружинираща техника на слизане, нормално тегло и желязна воля.
2. вече ще се повторя/потретя. "В планината дори +(2-3) килограма могат да се окажат решаващи". аз не бих мъкнал дори палатка, ако знам че няма да вали. може да ми е леко студено ...., но след като ще бъда сух !!! тази година бяхме в Пирин за 5 дни, момче от нашата група мъкнеше 85 литрова раница + 50 литрова закачена към първата. як пич, не носеше палатка дори. аз съм леко хилав и не можех да му вдигна раницата, на момчето от лифта щеше да му се измъкне ръката като поемаше раниците. мислиш ли, че му беше удобно на това момче. аз не мисля така. все пак ти си решаваш !!!
3. виждам, че ходиш с 6 км/ч из планините. приятелю, в планината разстоянията се измерват в часове, а не в километри. това го пише и по табелите в хижите. самото понятие скорост в планината е забранено. имаш отправна точка и крайна цел. това е всичко.
4. .... искам да ти благодаря, защото ме надъха догодина да си довърша Ком-Емине-то (Свещиплаз-Емине) или да го мина цялото с колело.
Не се оставяй моят и чуждия песимистизъм да те откажат. Прецени си възможностите. Аз "уж" мойте ги знам и пак се изхвърлям от време на време. Накрая ти пожелавам успех във всяко начинание !!!