Видях, че няма коли и пресякох по адски глупав начин излизайки от Хисар и бързайки да влезна в Насте Стоянов!

Честно, не те бях видял

А си с толкова светло колело....

Щях да ти дам +, ако можех.Alpina написа:Извинявам се на човека
Аз се извинявам, че от време на време ми се налага да карам по тротоара.did написа:каращите по тротоарите колоездачи
did написа:Понеже това не ми е единствен случай, да ми се изправя косата заради колоездачи, които не спазват правилата и се движат срещу движението (включително такива със скъпи велосипеди и каски), тържествено обещавам: следващия път няма да натискам спирачката, когато видя колоездач да кара СРЕЩУ движението и сам ми се хвърли под колата!
Същото се отнася за каращите по тротоарите колоездачи с 20 километра в час и повече, които си мислят, че и при тази скорост имат предимството на пешеходците, понеже пресичат по пешеходни пътеки, без да слизат от колелото и даже без да намалят.
Също така обещавам да пазя на пътя всеки колоездач, който знае къде му е мястото и спазва правилата и се извинявам, ако някога съм причинил неудобство на някой такъв, докато съм бил с колата.
did написа:Също така обещавам да пазя на пътя всеки колоездач, който знае къде му е мястото и спазва правилата и се извинявам, ако някога съм причинил неудобство на някой такъв, докато съм бил с колата.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта