GPS от щатите

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

GPS от щатите

Мнениеот frantishek » Пон Сеп 21, 2009 2:09 pm

Решил съм да си купя един но като гледам в амазон има на доста сносна цена от колкото тук ги продават. Но пък ако отпадне гаранцията (не е международна) няма смисъл да го взимам от там. Та затова ако някой е купувал от там и го ползва тук нека да сподели как стоят нещата с гаранцията с картите и т.н.
Благодаря
Аватар
frantishek

Рейтинг: 1433

Re: GPS от щатите

Мнениеот hitar_potter » Пон Сеп 21, 2009 3:23 pm

ако не се лъжа, към цената ще трябва да добавиш и мито, ДДС, доставка... Освен ако не ползваш някой познат да ти го донесе...
Изображение
Аватар
hitar_potter

Рейтинг: 2000

Мнениеот frantishek » Пон Сеп 21, 2009 5:43 pm

Доставката ще ми е без пари.
Аватар
frantishek

Рейтинг: 1433

Мнениеот jd » Пон Сеп 21, 2009 6:01 pm

Гаранция франция - виж много внимателно дали е международна гаранцията и по-важното - дали има някой, който да ти сервизира устройството тук в България ;)
Изображение
Аватар
jd

Мнениеот outfaced » Пон Сеп 21, 2009 8:49 pm

jd написа:Гаранция франция

:agree: :D
идва с бейсик-карта на света или в най добрия случай с някоя малко по подробна на САЩ ... с две думи с нищо.
Изображение Изображение
продавам: разни неща
Аватар
outfaced

Мнениеот bluskanie » Сря Сеп 23, 2009 8:38 pm

Чети офертата, там пише с какво идва и как идва. Ако няма еврокарта (а то почти сигурно няма), предвиди с какви карти работи, какъв суфтуер ползва и дали тук може да се ползва по несложен начин. Аз имам един, дето тук е юслес, поне ако счетем за важно, че картата (официално) струва два пъти повече от устройството... Разбира се, с хакнати неща се постига частичен успех, ама дали това е крайната цел?
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот did » Сря Сеп 23, 2009 8:44 pm

С хакнати неща се постига пълен успех ;)

Смело купувай от Щатите. Разликата в цената оправдава 20-те минути после за качване на нова карта. Колкото до гаранцията, при Гармин тя си е международна и моя 60CSX пристигна от Щатите с надлежно попълнена гаранция, важаща навсякъде по света... пък и едва ли ще се наложи да ползваш гаранцията!

Има познат, който купи автомобилен Гармин точно от Щатите, после се развали, прати го в сервиза в Англия, който му казаха от Гармин и оттам му върнаха ВЕДНАГА и БЕЗПЛАТНО бая по-нов модел, понеже на стария USB порта се беше прецакал нещо механично, заради опитите на познатия ми да вре там неща, които не могат да влизат.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Назад към Други