Пазите ли си свидетелството за управление за велоспипед? :)

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Пазите ли си свидетелството за управление за велоспипед? :)

Мнениеот wicked_bro » Пет Окт 09, 2009 8:31 pm

ще се радвам някой да публиква снимка на тези невероятни жълти картончета,аз имам една някъде у нас ама се затруднявам да я намеря въпросната книжка за колело...макар че вече е доста вехта и последната и заверка май е от 1990 година :):)
повече информация и снимки има в майспейса и фейсбука,ако някой се интересува да рови там.имам и скайп: wicked_and_wild,за повече контакти ползвайте разклонител
Аватар
wicked_bro

Рейтинг: 1609

Re: Пазите ли си свидетелството за управление за велоспипед? :)

Мнениеот outfaced » Съб Окт 10, 2009 8:08 pm

Аз само съм чувал за такова.
Много ме беше кат малък шубе, че ако ида на изпит и няма да го взема, щот некви батковци от маалата ни разправяха само разни страхотии и така и не съм ходил ... хаха. После си мислех, че такова чудо въобще не е имало. Ама явно е имало ...
Аватар
outfaced

Рейтинг: 2000

Мнениеот wicked_bro » Съб Окт 10, 2009 9:09 pm

как ве човек, аз мойта доскоро я пазех някъде из нас... даже бях си оцветил чернобялата снимка :):), ама ся не мога да я открия

това не е мит

П.С. няма да ти разправям къф цирк беше практическия изпит ама доста хора не можаха да го вземат.а аз замалко да се отрепя,щото на изпита се качих на един БМХ и той беше със спирачки кантарчета май, а дотогава никой не беше карал нещо без контра и...като удариш контра не спираш :) :crap:
повече информация и снимки има в майспейса и фейсбука,ако някой се интересува да рови там.имам и скайп: wicked_and_wild,за повече контакти ползвайте разклонител
Аватар
wicked_bro

Рейтинг: 1609

Мнениеот PowerSlide » Нед Окт 11, 2009 8:17 pm

:crap: Сещам се моята ми я прибраха 86та една вечер ме хванаха (имаше патрули от по трима на доброзорни начала и обикаляха да арестуват ученици нощем) пиян на колелцето, прибраха MIFAта, на другия ден отидох с родителите да си я взема и ми отнеха жълтата книжка и ме порицаха пред строя :crap:
Аватар
PowerSlide

Рейтинг: 1995

Мнениеот Анелия » Нед Окт 11, 2009 9:27 pm

:bigeyes: Това защо не го знам. За какъв човек съм се омъжила :erm:
По темата: и аз нямам книжка, но никога не съм имала. :boggled:
Имам само туристическа, а като дете имах и рибарска :evil:
Аватар
Анелия

Мнениеот Watanabe » Пон Окт 12, 2009 1:51 pm

Ааа трябва да си потърся някъде мойта велосипедна книжка. Изпитът въобще не беше лесен. Ние бяхме малки и разни правила за движение ни бяха доста мътни, но задължително имаше теоретична подготовка. Практическото каране на полигон и досега си го спомням, че беше доста трудно. Примерно имаше провесени на конец две летви, като разстоянието между тях беше по- малко от ширината на кормилото и за да преминеш между тях бяха необходими две бързи врътки.
Бях много горд с първото си свидетелство за управление на двуколесно превозно средство. Малко след това минах на моторетки-тотално нелегално...
Watanabe

Рейтинг: 1606

Мнениеот hitar_potar » Пон Окт 12, 2009 3:38 pm

ОМГ! и такова нещо ли е имало в Бг бе? ахахахахаха сефте чувам за велосипедна книжка. никога не съм имал такова чудо. :rofl:
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Назад към Други