На'ви от Пандора!

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

На'ви от Пандора!

Мнениеот ИНОПЛАНЕТЯНИН » Пет Дек 25, 2009 8:11 pm

Видях, че има една заключена тема по това ЯРКО КИНО ЯВЛЕНИЕ (меко казано), но понеже така и не намерих тая "тема за филми", ако се прецени (модератор, администратор) нека бъде преместена.

Днес гледах великото 3D - думите са излишни......Който тръгне да храни и обижда този шедьовър от "Междузвездни войни" насам, без да го е гледал (най-вече на КИНО) по-добре да се хвърли от някоя скала :bowdown: :bowdown: - Революционното във филма (поне за мен) не е начинът и средствата за направата му. За първи път (от такъв мащаб) идеята за "добро" и "зло" е обърната - против "вездесъщите" и "богоизбрани" човеци......

Е, може би съм пристрастен - като уващаващ себе си иноземец....... :evil:

П.С. - не се съмнявам, че една от първите критики към поста ми ще бъде относно СКАЛАТА :rofl: Та затова я пиша с големи букви, да не забравите да я отбележите заядливците!
Аватар
ИНОПЛАНЕТЯНИН

Рейтинг: 1588

Re: На'ви от Пандора!

Мнениеот za6tovsenamen » Пет Дек 25, 2009 8:33 pm

И аз ходих днес да го гледам.... :nono: Незнам какво толкова го хвалят тоя филм, ама мене въобще не ме грабна! :crap:
Аватар
za6tovsenamen

Рейтинг: 1852

Re: На'ви от Пандора!

Мнениеот hitar_potar » Пет Дек 25, 2009 8:46 pm

ИНОПЛАНЕТЯНИН написа:...За първи път (от такъв мащаб) идеята за "добро" и "зло" е обърната - против "вездесъщите" и "богоизбрани" човеци......

не съм съграсен с това - съвсем наскоро гледах някакъв филм със същото явление, напълно сигурен съм, че и допреди 1-2 години пак съм гледал такоз чудо. колкото до АВАТАР-а, за съжарение тука в "европейския град" Русе нямаме обикновено кино, та камо ли 3D. из торент-сайтът на главния интернет-провайдър за русе едно момче коментира, че той в момента работи в 1 от екипите по завършването на многото молове из града и в най-големия ще има към 10-ина киносалона, които трябва да бъдат готови до лятото. дотогава на 3D русенци можем да се радваме мисля най-близко в В. Търново. :(!: иска ми се да го зяпам филма на кино, но засега не се очертава такова начинание. :bawling:
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Рейтинг: 2000

Назад към Други