Колелото в маршрутка/метро ?

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Колелото в маршрутка/метро ?

Мнениеот eminem94 » Нед Мар 28, 2010 11:38 am

Някой можели да каже,дали мoже да си кача колелото в едно от двете става въпрос за маршрутка от модерното до Панчарево или метрото от Западен Парк до Младост 1.Тъй като на 09.04 се организира събиране на яз.Искър,а аз мисля да покоря маршрута с колелото(ако има желаещи да дойдат,няма проблем) но гледам да спестя малко от пътя,защото все пак към Искъра си е яко катерене по пътя и със сигурност ако хвана метрото или маршрутката пестя 15-20 км(което си е доста).Предварително Благодаря.

пп.АКо Мястото на темата не е тук,моля да бъде преместена.
Мъж паднал с колело и една жена отишла и казала:Господине паднахте лошо.А мъжът отговорил:Падни ти по хубаво да ти еба майката.
Аватар
eminem94

Рейтинг: 1210

Re: Колелото в маршрутка/метро ?

Мнениеот azze » Нед Мар 28, 2010 12:03 pm

В метро не може.В маршрутка,ако няма много хора,може да те пуснат.Но,ако нямаш QR на главините,ще е трудно.Ако имаш,махаш двете колела,за да не вземаш много място,и може да платиш два билета,ако шофьорът поиска.
"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."
Аватар
azze

Рейтинг: 1731

Мнениеот X_NRG » Нед Мар 28, 2010 4:02 pm

В маршрутка ми звучи безумно да го вкараш. Те винаги са пълни, а и много тесни.
За метрото, ако е разглобено, не са ми правили проблем, но сам няма да можеш (ще ти окапят ръцете). Трябва да имаш някой приятел без колело, който примерно да носи гумите, а ти рамката с другите чарколя. Разбира се винаги има риск някой да ви каже, че и така не може да се качите, но нищо не губиш да опиташ. На мен, както казах, не са ми правили проблем за превоз на рамка + вилка под мишница.
Warning! I listen to metal!
This is my bike. There are many like it, but this one is mine. My bike is my best friend. It is my life. I must master it as I master my life...
Какво продавам.
Аватар
X_NRG

Рейтинг: 2000

Мнениеот gofren » Сря Май 05, 2010 5:16 pm

Ще ти кажа аз как мисля. 15-20км градско дори в двете посоки (предполагам говориш за асфалтов път) на фона на това което те очаква са абсолютно нищо. Като ходих на нещо като обиколка на Витоша, казвам нещо защото дори не я направих цялата, а и темпото ми беше трагично, тия километри градско от Обеля-2 до Витоша и обратно ми бяха като почивка след и загрявка преди карането в планината.

С една дума си карай колелцето и по вързможност НИКОГА не ползвай градския транспорт, който мразя колкото уличните кучета, циганите и селянията. :peace:
Аватар
gofren

Рейтинг: 1309

Мнениеот EccentricMOTION » Сря Май 05, 2010 8:18 pm

В метрото е забранено за велосипеди. В маршрутка може да го натикаш ако е празна и ако е опаковано прилежно. Опцията за теб е автобус. Но щом си тръгнал да го возиш - не тръгвай по-добре...От опит - с мекици се хвърлихме да катерим Витоша в ХС състезание....тежко 5часово бутане беше...
Аватар
EccentricMOTION

Рейтинг: 1220

Мнениеот 25thframe » Сря Май 05, 2010 8:33 pm

@ автора, разгледай и първителинкове :)

Posted via mobile device.
Аватар
25thframe

Рейтинг: 1860

Назад към Други