КАТ - ЗА или ПРОТИВ велосипедистите

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Re: КАТ - ЗА или ПРОТИВ велосипедистите

Мнениеот bikerider » Сря Дек 15, 2010 6:12 pm

marsa, ето виждаш ли. Уж сериозни, уж те догонили и накрая пак същото.

@Plamen_EM: Моля те да ми обясниш като на последен идиот как точно едностранното и своеволно нарушение на правилника ще убеди законодателя или който и да е от властимащите, че ЗДП има нужда от ремонт? Как точно митинг в подкрепа на промени в ЗДП убеждава законодателя, че закона е сбъркан, освен ако на митинга няма един милион човека? Допусни, че съм невменяем и ми обясни като на двегодишно хлапе.
Последна промяна bikerider на Сря Дек 15, 2010 6:15 pm, променена общо 1 път
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот PtD » Сря Дек 15, 2010 6:14 pm

E все едно не ти е ясно, че са крънкали почерпка.... :8D:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот bikerider » Сря Дек 15, 2010 6:16 pm

Това какво променя? Почерпка или непукизъм - факт е, че спрямо колоездачите пък ептен няма прилагане. Това и казвах по-горе - като видя, ще повярвам.
Аватар
bikerider

Мнениеот Plamen_EM » Сря Дек 15, 2010 7:24 pm

bikerider написа:@Plamen_EM: Моля те да ми обясниш като на последен идиот как точно едностранното и своеволно нарушение на правилника ще убеди законодателя или който и да е от властимащите, че ЗДП има нужда от ремонт? Как точно митинг в подкрепа на промени в ЗДП убеждава законодателя, че закона е сбъркан, освен ако на митинга няма един милион човека? Допусни, че съм невменяем и ми обясни като на двегодишно хлапе.

:bigeyes: :dontknow: :bigeyes: :dontknow: :bigeyes:
Аз да ти обясня?! Та аз не съм съгласен с ни едно от тези трите - напротив! Дори с онова дето си невменяем не съм съгласен! :beer:
Не е важно какъв велосипед караш, а с кого.
Аватар
Plamen_EM

Рейтинг: 1762

Мнениеот PtD » Чет Дек 16, 2010 12:01 am

bikerider написа:Това какво променя? Почерпка или непукизъм - факт е, че спрямо колоездачите пък ептен няма прилагане. Това и казвах по-горе - като видя, ще повярвам.

Нищо не променя, само потвърждава. Като видя да отказват рушвет на шофьори, тогава пък аз ще повярвам. :magnify:
Аватар
PtD

Мнениеот bikerider » Чет Дек 16, 2010 10:58 am

@Plamen_EM: Ами останах с убеждението, че не си съгласен с това, което казвах на предишната страница. Както и да е.

@PtD: признавам, майстор си на палачинките :D
Аватар
bikerider

Мнениеот ХиНкоВв ;] » Чет Дек 16, 2010 12:15 pm

аз нямам нито светлоотразители нито нищо... това е планинск околело бе хора...
във Велико Търново не ни спират за такива неща ами ни спират за наши простотий...
Например един приятел го спрели и му спуснали гумите щото спускал Краков на задна без една рака...
едно друго момче направило преден кантар по една от главните улици и пак му спуснали гумите...
един път на преден кантар едно момче мина над капака на една патрулка аре пак проблеми....
Аватар
ХиНкоВв ;]

Рейтинг: 1075

Мнениеот did » Чет Дек 16, 2010 12:46 pm

ХиНкоВв ;] написа:аз нямам нито светлоотразители нито нищо... това е планинск околело бе хора...
във Велико Търново не ни спират за такива неща ами ни спират за наши простотий...
Например един приятел го спрели и му спуснали гумите щото спускал Краков на задна без една рака...
едно друго момче направило преден кантар по една от главните улици и пак му спуснали гумите...
един път на преден кантар едно момче мина над капака на една патрулка аре пак проблеми....

Браво на великотърновските полицаи!!!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот hitar_potar » Чет Дек 16, 2010 1:09 pm

:offtopic:
Само дето ако полицай ме спре и ми направи такъв номер, а аз случайно съм с раницата, в която има помпа, демонстративно ще си напомпя гумата пред него с усмивка на устенца. :D Тогава да го видя кво ще каже! :lol:
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот PtD » Чет Дек 16, 2010 2:22 pm

@hitar_potar, а откъде-накъде ще им позволяваш да ти спадат гумите? По кой член и коя алинея от кой закон? :crazy:
Аватар
PtD

Мнениеот hitar_potar » Чет Дек 16, 2010 2:31 pm

Прав си, нямам си на идея по кой член - така и не седнах да почета по-сериозно Законодателството, въпреки че се налагаше. Интересно би било да му се сопна насреща с такъв въпрос - Кой точно закон предполага глобата да се изразява в принудителното изпускане на въздух от вътрешните гуми на велосипедното превозно средство? Сигурен съм, че ще ме накара да му го повторя поне 3 пъти, за да го осмисли! :roll2:
Иначе признавам - и на мен ми го направиха тоя номер с изпускането, но беше преди доста години, даже още карах БМХ. Лапе, кво да ме правиш - де толкоз акъл да го питам да ми разясни законовото си право да ми налага гореописаната шантава глоба... :D
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот PtD » Чет Дек 16, 2010 3:23 pm

hitar_potar написа:но беше преди доста години, даже още карах БМХ. Лапе, кво да ме правиш - де толкоз акъл да го питам да ми разясни законовото си право да ми налага гореописаната шантава глоба...

Te точно на това разчитат. Но на сегашната си възраст е редно да се осведомиш с какво точно право те карат да вършиш едно или друго, и ако ти се стори невероятна тяхната версия, да си търсиш правата. Те обикновено като чуят, че ще си търсиш правата, направо те пускат, защото не им се занимава.
Аватар
PtD

Мнениеот Plamen_EM » Чет Дек 16, 2010 6:38 pm

:bigeyes: Вие верно ли допуснахте, че катаджия ще спусне гумите на 30+ годишен колоездач? Според мен по-горе иде реч за детска педагогика, което си е похвално в наши дни.
Не е важно какъв велосипед караш, а с кого.
Аватар
Plamen_EM

Рейтинг: 1762

Мнениеот Admin » Чет Дек 16, 2010 11:25 pm

Plamen_EM написа::bigeyes: Вие верно ли допуснахте, че катаджия ще спусне гумите на 30+ годишен колоездач? Според мен по-горе иде реч за детска педагогика, което си е похвално в наши дни.

:agree:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Предишна

Назад към Други