Прави ли му се на някой списание?

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Прави ли му се на някой списание?

Мнениеот emoonthemove » Нед Юли 31, 2011 7:47 pm

Има ли тук някой, на когото да му се прави любителско списание за велосипедизъм? Ей така, от любов към спорта.

Приносът би могъл да бъде със статии, интервюта, илюстрации и снимки или просто готини хрумки.

Не става въпрос за засукан проект за правене на пари, а по-скоро начесване на крастата. На мен самият от години ми се работи върху нещо такова и си търся съмишленици. Очаквам лични съобщения от проявяващите интерес.

:peace:
Аватар
emoonthemove

Рейтинг: 1911

Re: Прави ли му се на някой списание?

Мнениеот hitar_potter » Пон Авг 01, 2011 1:23 am

Ако имаш мерак, защо не се поинтересуваш дали би могъл да се включиш тук?
Изображение
Аватар
hitar_potter

Рейтинг: 2000

Мнениеот emoonthemove » Пон Авг 01, 2011 9:12 am

Сещам се за две по-сериозни причини.

Първата: омръзнало ми е да се "включвам" в нещо вече съществуващо, което вече изглежда и се прави по определен начин. Освен това така винаги има един или няколко "шефа", които да ти казват кое и как. Мисля, че в този живот е много важно нещо да ти е на сърце, а не да бъде половинчат компромис - нещо като да чакаш за колелото-мечта, а не да си купиш колело, което е далеч по-практично, но пък всеки път, в който го погледнеш да си казваш "мамка му, а можеше да бъде другото".

Втората: разглеждал ли си 360°? Приятно е, не е лошо, но като го гледам имам чувството, че го е правил някой, на който му се е плащала заплата и който е изхвърчал от офиса веднага, след след като свърши работното време.. Малко на две, на три работа.

Дай боже нещо да излезе от цялата работа, тогава ще има повече за разправяне :) Вече имаме един член на екипа, търсим си още ентусиасти - много добре знаете как се постига успех: трудиш се здраво, ден след ден, полагаш усилия и не се щадиш, накрая получаваш наследство от чичо си ;)
Аватар
emoonthemove

Рейтинг: 1911

Мнениеот naskoj » Пон Авг 01, 2011 9:21 am

Това е добра идея . най-лесния начин е да се прави на компютър и после да се печата . но тук ти трябва консумативи ,( хартия и други работи ) хубав принтер , човек който да измисля дизайна и най-вече за да започнете пари .

наистина ако се съберете около 10 човека нещата може да се получат . и все пак трябва да имате някаква печалба ,защото разходите няма да са малки . желая ви късмет в това начинание
naskoj

Рейтинг: 1083

Мнениеот jd » Пон Авг 01, 2011 9:49 am

emoonthemove написа:списание за велосипедизъм

Не искам да ти скършвам ентусиазма, но наясно ли си с какво искаш да се заемаш? И какво коства като ресурси/хора/пари/време едно такова начинание? Защото ако на някой от тези въпроси отговора е "не", по-добре недей се занимава въобще. Не за друго, а защото ще се пръкне поредното недоразомение, претендиращо да е "списание".

emoonthemove написа:Втората: разглеждал ли си 360°...... Малко на две, на три работа.

Не искам да влизам в ролята на адвокат на 360, но съм видял как работят и с какъв ентусиазъм. Резултатите - едно хубаво безплатно списание, което е такова благодарение на техните здрави усилия. Преди да правиш изказвания като това горното ти, хвана и разбери кой и как прави нещата, за да не се излагаш.
Изображение
Аватар
jd

Мнениеот hitar_potter » Пон Авг 01, 2011 12:17 pm

Не искам да звуча като песимист или трол, но мисля, че в България все още няма аудитория за такова списание. Особено, ако мислите да е платено. По мои наблюдения, компютърни, тийн и прочее списания също не се радват на върл успех, а какво да говорим за такова специфично списание. Това е мое лично мнение, разбира се!
Затова и предложих идеята за 360. Поне лично мое мнение е, че е по-добре да има едно списание, но хубаво, отколкото няколко, не толкова хубави. Разбира се, всеки си има идеали и цели и няма как да натрапвам моето мнение. Честно казано, аз не бих се заел с такова начинание :)
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот taurus13 » Пон Авг 01, 2011 9:38 pm

ЧЕкайте малко де....не му скършвайте ентусиазма на човека - нали не иска от вас пари и ресурси - дори не иска да го четете. Пожелайте му успех, пък ако излезе нещо - добре, ако не - здраве да е! Ей...хейтърски форум сме... :lol: - опс...хейтърска нация де...
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот Univer welo » Вто Авг 02, 2011 7:12 am

PIC_0463.JPG
PIC_0463.JPG (142.73 KiB) Прегледано 405 пъти

И аз приветствам всички видове ентусиазъм, НО...
Какво стана с това /Простете ,снимката не е от най добрите/. Напомня ми за един архивен филм- "Тя танцува само едно лято" / В нашия случай-ТО/. Все пак консултирай се с АДМИНА - името Л. Ботушаров е доста срещано по страниците на списанието. Желая успех на всички ентусиасти! :wavey:
Н Е В Е Ж Е С Т В О Т О Е С И Л А !

[color=#FF0000] !!! ВСЯКО ПЛЕМЕ Е ДОСТОЙНО ЗА ВОЖДА СИ !!!
или по -ясно казано ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВНИЦИТЕ!
Аватар
Univer welo

Рейтинг: 1238

Назад към Други