Здравейте,
Отново с голямо закъснение ви каня от името на варненското туристическо дружество "Владислав Варненчик", да се присъедините към тридесет и първото поред предизвикателство "100 километра за 24 часа".
По-важното съм описал в миналогодишния пост. На 4-ти ще се проведе инструктаж, останалата информация е върху плаката. Дори да не живеете във Варна, пътувайте до там, за да сте част от вълнуващия преход!
Още веднъж ще повторя, че
всеки е в състояние да го извърви. Обикновено има немалко ученици, които вдигат такава весела врява, разказват вицове или пеят и въпреки това стигат до финала като пичове

Ако все пак чувствате, че няма да се справите, можете да се откажете навсякъде, където ви чака подкрепителното бусче на дружеството. Таксата за участие е абсолютно символична и ви осигурява храна, подкрепителни закуски, вафли, чайове или бульон и т.н., както и тениска и шапка, които всички обличат преди финала. Самият финал е кулминацията на пътуването, чувството е несравнимо.
Участниците имат различни причини да се включат, понякога са сами, понякога с един приятел или компания, но съм сигурен, че всеки ще намери онова, за което е отишъл — приключение, вътрешен мир, изключителната възможност да наблюдаваш как природата се мени в различните часове на деня и нощта.
Бъдете точни на старта, групата не чака никого (По-миналата година аз и приятелката ми тръгнахме в последния момент с автобус от София, бяхме предвидили, че ще разцепим секундата на старта. Автобусът обаче се развали непоправимо още в началото! Можехме да се върнем, но решихме да се борим — с няколко стопа стигнахме по-бързо от автобуса! Имахме толкова време, че се будалкахме по разни супермаркети и когато се озовахме на старта, групата беше потеглила и трябваше да я догонваме

Малко като баснята за Ахил и костенурката...).