Бъндеришка поляна

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Бъндеришка поляна

Мнениеот nqkoiem4o » Вто Юни 26, 2012 9:51 pm

Здравейте колеги,
от училище ще имам екскурзия на палатки и ще се спи 2 вечери на въпросната поляна.Интересува ме хубава ли е поляната и може ли да се запали огън(скара,меса и т.н).До колкото ми е известно поляната се намира до парка и е разрешено да се пали огън.Ако някой е ходил и знае как стоят нещата ще се радвам да сподели.
И бог е луд!!!

skypе:saho6411
nqkoiem4o

Рейтинг: 1208

Re: Бъндеришка поляна

Мнениеот fall_out » Вто Юни 26, 2012 11:38 pm

Никак не ми се иска да ти убивам ентусиазма, ама мястото не е много хубаво - на поляната има доста сгради, лифтове, писта за биатлон, асфолтови пътища, резервоар за оръдията за сняг(който почти прилича на малко езерце). Честно казано малко ме съмнява да ви позволят до нощувате точно там понеже има "охрана" от Юлен, а те са доста ограничени хорица и аз доста пъти съм се карал с тях за това, че се опитват да ми казват къде мога да ходя и къде не. Иначе това е точното място.
Аватар
fall_out

Рейтинг: 1685

Мнениеот nqkoiem4o » Сря Юни 27, 2012 8:59 pm

Лека полека ентусиазма ми се убива лека полека.Надявам се се пак да е добре.Ако някой още има информация ще се радвам да я сподели.След като се върна ще кажа как е било :)
И бог е луд!!!

skypе:saho6411
nqkoiem4o

Рейтинг: 1208

Мнениеот BobbeR » Чет Юни 28, 2012 10:04 am

Предполагам, че ще спите тук http://maps.google.com/maps?daddr=41.76 ... iwloc=ddw1

Има малко ресторантче, хижа Бъндерица е на близо.
Мястото е терасирано (къмпинг) и е на 10 минути от горната станция на кабината(където са многото постройки).

За барбекю е идеално! На близо минава и малка река.

Весело и наздраве!
Аватар
BobbeR

Рейтинг: 1405

Назад към Други