Ски.... ^^

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Ски.... ^^

Мнениеот mihail151 » Нед Фев 03, 2013 5:07 pm

ох здравейте понеже сам нов като цяло в тия среди а сам доста запален по това (извинявам се ако сам объркал мястото на тази обява )
възможно ли е и да се бартеросат хубави ски + обувки за някаква начален клас рамка от рода на Climber :bigeyes: мисля че се оценяват в момента поне на 70 80 лв !
приемам и критика казах нов сам незная много и за това и пиша с удоволствие бил приел мнения и савети
mihail151

Рейтинг: 1198

Re: Ски.... ^^

Мнениеот hitar_potter » Нед Фев 03, 2013 5:20 pm

По-евтино ще ти излезе да си купиш цял велосипед, поне според мен :)
Изображение
Аватар
hitar_potter

Рейтинг: 2000

Мнениеот mihail151 » Нед Фев 03, 2013 5:29 pm

да и аз така знам но в момента просто няма финансовата възможност за това а познати ми казват по добре така смисал се да се започне от някаде :)
mihail151

Рейтинг: 1198

Мнениеот hitar_potter » Нед Фев 03, 2013 5:38 pm

Еми.. Ако почнеш да събираш пари и си купиш колело, ще получиш доста по-скоро колело, отколкото като го събираш част по част.. Отделно, че за монтажа на някои от компонентите най-вероятно ще се наложи да ходиш в сервиз, което също струва пари - и така цялата работа ще е едно голямо чакане и харчене на пари.. Поне според мен. Ако можеш да устискаш да не си харчиш парите, можеш да си купиш нов или на старо цял велосипед и да не хабиш време и усилия в това да чакаш добра оферта за някоя част..
Изображение
Аватар
hitar_potter

Рейтинг: 2000

Назад към Други