пластмасата ,която купувате

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

пластмасата ,която купувате

Мнениеот wicked_bro » Съб Фев 16, 2013 11:04 am

повече информация и снимки има в майспейса и фейсбука,ако някой се интересува да рови там.имам и скайп: wicked_and_wild,за повече контакти ползвайте разклонител
Аватар
wicked_bro

Рейтинг: 1609

Re: пластмасата ,която купувате

Мнениеот gilb » Съб Фев 16, 2013 11:36 am

Толкова кратко видео,но така препълнено с вина и болка по разрушената красота и хармония.
Дано повече хора си вземат поука от него.
:turtle:
Аватар
gilb

Рейтинг: 1841

Мнениеот wicked_bro » Съб Фев 16, 2013 11:50 am

работи се по цял филм...и тайно се надявам някоя организация да осигури един кораб с доброволци за почистването на острова :)
повече информация и снимки има в майспейса и фейсбука,ако някой се интересува да рови там.имам и скайп: wicked_and_wild,за повече контакти ползвайте разклонител
Аватар
wicked_bro

Мнениеот Stancho » Нед Фев 17, 2013 10:31 pm

То и са се почисти тоя остров тея птици са само част... Всяко едно сметище и замърсен район са същата участ за тея животинки... Най - лошото е, че и разделно събиране на боклук и всичко това накрая пак се изсипва там някъде на някоя поляна и всичко така и си остава... Просто ми е жал като се замисля, но по - лошото е че тея, които трябва да се грижат това да го няма, не го правят за да си спестят някой лев само. :crap:
Аватар
Stancho

Рейтинг: 1699

Мнениеот wicked_bro » Пон Фев 18, 2013 8:42 am

а понякога изобщо не опират до пари нещата,просто не го правят
Аватар
wicked_bro

Назад към Други