Ситна мрежа от палатка?

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Ситна мрежа от палатка?

Мнениеот hop » Нед Окт 27, 2013 7:28 pm

Здравейте,
Един приятел по невнимание ми изгори с цигара долния слой на скъпа палатка и се чудя, дали някой тук не разполага със стара, неизползваема, скъсана палатка, от която може на драго сърце да ме почерпи с едно парче ситна мрежа?

Реално и 2х2 см ми върши работа за случая, но и по-голямо парче не отказвам (за резерва). Или пък ако имате идеи къде да намеря или от какво да приспособя, също ще се радвам. Палатката е Трим, оригиналната мрежа е сиво-черна и много, много ситна - по-ситна от на китайските палатки. Търся нещо подобно. По принцип варианти да скалъпя нещо – много, но искам да стане естетично, не да стои като грозна кръпка, че и без друго ме е яд и ми е трън в очите.
Много ще се радвам някой да услужи, ако може. :beer:
hop

Рейтинг: 1325

Re: Ситна мрежа от палатка?

Мнениеот spirov92 » Нед Окт 27, 2013 7:38 pm

Имам такава мрежа, ама бяла - от комплекта за ремонт на Lightent 1. Мога да ти резна малко. Може и просто да намериш парче плат, което пасва като цвят - голяма работа, че 5 cm^2 няма да дишат. ;)
spirov92

Рейтинг: 2000

Назад към Други