Знае ли някой...?

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Знае ли някой...?

Мнениеот MIKEY MOUSE » Вто Сеп 17, 2013 8:21 pm

Един от шлагерите на фолклора в момента е : предсказанието на Ванга за съдбата на България след войната в Сирия.Само че интерпретации и измислици -дал Господ-класика :всеки срещу всеки-всички знаят, другите нищо не знаят и обратното. Та -въпросът ми : Знае ли някой, какво точно е казала Ванга? Благодаря Ви!

ПП Естествено, ако темата е извън пределите на Форума ,Модераторите могат да я забършат. Няма да им се разсърдя / ама , айде -недейте!/. Обичам ги по презумпция. :wavey:
PRO ARIS ET FOCIS / ЗА ОЛТАРИТЕ И ДОМАШНИТЕ ОГНИЩА/- ЗА ОТЕЧЕСТВОТО!

Ако искаш да разсмееш Господ, разкажи Му за плановете си !
Аватар
MIKEY MOUSE

Рейтинг: 1637
Местоположение: В един измислен свят-само за усмихнати и без модератори

Re: Знае ли някой...?

Мнениеот xcII » Вто Сеп 17, 2013 9:15 pm

Ванга, Вангелис, Вауде --> нa кой му пука.. Мен ме притеснява цената на Тока! :(!:
Това, което може да се мине с лека кола, не си струва да се мине с байк. Това, което може да се мине с байк, не си струва да се мине пеша. Това, което може да се мине само пеша, понякога може да се измисли как да се мине с байк.
http://www.youtube.com/watch?v=fi-S9lrn ... re=related
Аватар
xcII

Рейтинг: 1695

Мнениеот MIKEY MOUSE » Сря Сеп 18, 2013 7:02 am

xcII написа:Ванга, Вангелис, Вауде --> нa кой му пука.. Мен ме притеснява цената на Тока! :(!:

Да де, ама някои разказват, че след въпросната дата- останалите ще се питат : " КВО Е ТВА ТОК" :popcorn:

Аватар
MIKEY MOUSE

Мнениеот APD » Чет Окт 03, 2013 11:43 pm

Изображение
APD

Рейтинг: 977

Мнениеот screamBoy » Нед Ное 10, 2013 9:41 pm

ми това на Ванга е само вметка, питат я нещо си друго кога ще стане, там нещо около следваща война световна или нещо друго и тя отговаря 'рано е още, още не са прецакали Сирия' но с нейни си думи де, няма години няма нищо друго

другата далаверка е на Севрюукова, тя има предсказание че 'арабите ще нахлуят в Европа' - което сега виждамe как бежанци нахлуват навсякъде - и от това ще има търкания и ще се запали европа а после и целия свят ... или нещо подобно ... половинката ги нищи тия истории и спомените са ми според нейното осведомяване ^_^ като за България специално прогнозата е че без никакво насилие от вън ей така от нищото ще ни отцепят голяма територия, май цяла Тракия или нещо подобно беше и чак после шибаняците все едно вятъра ще ги развее и ще почнем да имаме нормални управници ... тук имаше години и май беше нещо след 2017-2018-та ^_^
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот marsa » Нед Ное 10, 2013 10:04 pm

MIKEY MOUSE написа:Знае ли някой, какво точно е казала Ванга? Благодаря Ви!
Понеже аз бях там, докато го казваше и нямаше никой друг наоколо, ще споделя тайната - каза "вземи Пинарелото". Нищо не е споменавала за Сирия, окопи и окупации. Пак заповядай!
Кучетата си Изображение, колелото си Изображение.
Аватар
marsa

Рейтинг: 2000

Мнениеот MIKEY MOUSE » Пон Ное 11, 2013 6:37 pm

marsa написа:
MIKEY MOUSE написа:Знае ли някой, какво точно е казала Ванга? Благодаря Ви!
Понеже аз бях там, докато го казваше и нямаше никой друг наоколо, ще споделя тайната - каза "вземи Пинарелото". Нищо не е споменавала за Сирия, окопи и окупации. Пак заповядай!

Marse, аз винаги съм ти вярвал / За Ванга не съм толкова сигурен/ , ама аз търся байк -АМ. Пинарело правят ли такива модели? А? Благодаря ти. :wavey:

Аватар
MIKEY MOUSE

Мнениеот marsa » Пон Ное 11, 2013 7:03 pm

Ако това минава за AM, значи имат. Ако не минава, значи не е трябвало да търсиш за AM.
Кучетата си Изображение, колелото си Изображение.
Аватар
marsa

Рейтинг: 2000

Мнениеот sos » Пон Ное 11, 2013 8:06 pm

ИзображениеИначе се казвам Добри!
Аватар
sos

Рейтинг: 1990

Мнениеот MIKEY MOUSE » Чет Ное 14, 2013 6:40 pm

marsa написа:Ако това минава за AM, значи имат. Ако не минава, значи не е трябвало да търсиш за AM.

Marse, мерси! Разгледах предложенията ти, безкрайно съм ти благодарен, и за информацията , и за това ,че ме слагаш в числото на платежоспособните клиенти на Пинарело, НО! Ще трябва да те разочаровам: Аз, ако намеря толкова евра за цената на тези велосипеди -няма да ги купя, а ще си назнача 2 /две / бизнес секретарки , едната с големи ц-ц-, другата с голям..../Да ми водят графика на тренировките/. Благодаря ти все пак! :evil: :clap:

Аватар
MIKEY MOUSE

Назад към Други