За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5
Разказвам по -подробно: За да поумнея /било наложително/ ми препоръчаха да играя шах.Спестявам Ви мъките да слушате как го инсталирах, но- телефонът ми е малък ,а пръстите дебели и с едно докосване подкарвам три фигури.МОЛБАТА МИ: С какво , /каква/ показалка да местя фигурите - продават ли се ,или какво може да се приспособи със същото статично електричество като пръстите ми. Благодаря Ви предварително за съветите.
PRO ARIS ET FOCIS / ЗА ОЛТАРИТЕ И ДОМАШНИТЕ ОГНИЩА/- ЗА ОТЕЧЕСТВОТО!
Ако искаш да разсмееш Господ, разкажи Му за плановете си !
did написа:Колко волта е точно статичното електричество на пръстите ти? Мерил ли си го скоро?
did-ко , пак не си ме разбрал,явно сме различни версии- търся показалка /или както се нарича/ за да се местя фигурите на шаха инсталиран на телефона ми - Самсунг- Галакси. Не търся дозиметър , или мултицет.
пп ... Някой има ли желание да ми даде верен и точен съвет? ..., а иначе статичното електричество се мери в кулони, а не- волтове. did, Бъди щастлив!
PRO ARIS ET FOCIS / ЗА ОЛТАРИТЕ И ДОМАШНИТЕ ОГНИЩА/- ЗА ОТЕЧЕСТВОТО!
Ако искаш да разсмееш Господ, разкажи Му за плановете си !