Каяк?

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Каяк?

Мнениеот boriss13 » Съб Авг 11, 2012 11:55 am

Замислил съм покупката на едно ТАКОВА нещо, но понеже съм начинаещ се питам има ли смисъл, или да търся нещо по-евтино (примерно втора ръка).Някой с опит ако може да даде съвет какво да гледам?
Благодарско!
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Рейтинг: 2000

Re: Каяк?

Мнениеот Yavkata » Съб Авг 11, 2012 5:04 pm

За какво смяташ да ползваш каяка? Туристически разходки или си мечтаеш за "бързи води", щото са доста различни. Като цяло втората ръка си държат цените, така че може би за каяк новото си е по-добро. Освен това трябва да си предвидиш и средства за гребло и шприц.
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Мнениеот boriss13 » Съб Авг 11, 2012 8:42 pm

Изначално ще са туристически разходки, бързите води са сезонни, и не мисля да инвестирам в нещо, което ще ползвам месец(примерно).
За бързи води съм по склонен на нещо под наем.Като цяло за туризъм. :)
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Мнениеот boriss13 » Нед Авг 12, 2012 7:28 am

Да допълня, за гребло съм предвидил около 200 лева, шприц нямам представа какво е :I
Аватар
boriss13

Мнениеот Yavkata » Нед Авг 12, 2012 8:59 pm

Това е грубо казано престилката, която се слата на кръста и захлупва отвора за каякара, захващайки се за жлебовете му. За спокойни води не е от такова значение , но при вълнички е добре да се ползва за да не се пълни с вода каяка.
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Назад към Други