Път 607 - Калофер Априлци , проходим ли е ?

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Път 607 - Калофер Априлци , проходим ли е ?

Мнениеот papi007 » Сря Авг 22, 2012 5:08 pm

Здравейте!

Тъй като планирам ходене до Свищов, и този път ми се наби на очи, искам да попитам дали е проходим от край до край, че да не се нач*кам някъде и да няма връщане.

Ще се мъча с джип, така че ако някой го е минавал с колело от-до и може да каже дали е проходим , нека да сподели. (Непрофесионален шофьор на джип :deal: )
Гледайки по другите форуми казват Уазка, Нива бла бла , та нещо ме човърка от вътре с моя камион дали ще успея :popcorn:

Също така може и да се пусна неделя ако нямам задължения лично да го прегледам, та може и да е оферта за каране ако има желаещи . Ще е около 100 км в 2те посоки с около 3000м денивелация.
Аватар
papi007

Рейтинг: 2000

Re: Път 607 - Калофер Априлци , проходим ли е ?

Мнениеот kibikoff » Сря Авг 22, 2012 9:26 pm

по принцип не е отворен за МПС-та
навлизаш в Парк "Централен Балкан", пътя е кофти, от скоро време са затегнали МНОГО контрола по преминаването му.
не знам какъв ти е джипа, но определено не ти го препоръчвам.
за да избегенеш преминаването през парка може да минеш през с.Тъжа-х.Тъжа-Табите и да пуснеш към Острец(Априлци). до Табите пътя е добре, надолу с паркетник ще страдаш ... :eyebrow:

Най-добре си карай по асвалт. :deal:
kibikoff

Рейтинг: 2000

Назад към Други