[quote="Harka"]
И въобще... да не си купя колата, която ми харесва, само защото 90% от хората, които я карат са с еди какъв си манталитет/репутация - да, да, някой друг път.
[/quote]
Харка, грешно сте ме разбрал - имах предвди че след като така и така ще пръскам толкова пари, поне да е за нещо което (все още) не се среща твърде често по родните пътища. Много ясно че трябва и да ми харесва, за какво ми е возило дето да ми докривява света всеки път като го погледна? Иначе стереотипите ни най-малко не ме бъркат, даже ми помагат - кой с всичкия си акъл би отишъл да драска колата на мутра?
Alpina, ще се изненадате колко "порастнали" хора просто отказват да приемат реалността такава, каквато е. И не само в автомобилната област.
Afterburner, като собственик на "американско чудовище" мога да Ви кажа че то всъщност с нищо не превъзхожда европейските и азиатските си събратя, освен може би с жаждата си за гориво. Резервните части също са проблемни, а диагностиката на компютърните системи пък е почти невъзможна ако нямате специализирано оборудване. Изобщо в повечето случаи е бита карта, което съвсем не значи че ще тръгна да си я продавам моята де
А за хондите... гаджето има едно riced-up Сивик купе, сладка количка си е (същото важи и за CRX и S2000), но някак си не мога да си се представя в нея, прекалено малка ми се вижда. Но всеки с вкуса си все пак.
Обратно по темата и обмяната на мисли относно M5 E60 - Toyaga май иска да каже нещо, и като гледам как отчаяно подскача и ръкомаха не може да не е важно