[quote="bio"]
@axelmax без да те обиждам ама аз най-големите селяндури съм виждал в СОФИЯ, не казвам че всички са простаци и идиоти ама рядко е да срещнеш толкова нагли и надути хора, направо има едни от голямото добро утро.
Вярно е, че на хората им писна да бъдат изнервени, да се псуват и си тровя живота един друг ... все по-често се чуват вълшебните думички. Въпроса е не към къде сме тръгнали или къде ще стигнем, а ти къде към къде си тръгнал boi4ka ??? Жестоката истина е че колкото по-добър си с хората толкова повече ти се качват на главата.
Мисля че всички държави са паразити - хиляди институции в симбиоза с хората. Лошото е че тук в България направо ти измукват кръвта от данъци и глупости. После само вдигат ръце, усмихват се и ти казват: "Няма" или "Свърши" или "Попълнете формулят 4.231.23423.1321%$%#@#$@$#@ на гише @!#!##$%#$%$#%#".
Нещата няма да се оправят, не всички мислят като теб и не можеш да ги убедиш в противното. Най-простият пример за това накъде е тръгнала България е Иван Костов. Повече няма какво да кажа !?!
[/quote]
mi kakvo da ti kaja az kadeto otida si ima prostaci i selqnduri ,normalno si etova ,za nai golemite selendura vav sofia mi az tuka jiveq i nai mnogo gledam protutiq tuka ,a ti ot kade si mislish che idvat nekoi ot selqndurite ot malkite gradove i selata ,te idvat napravo ot karucata i se darjat taka kato na selo i nerazbirat che chovek treba da se nagajda ,che malko trudno ste stane vsichki kam nego da se nagajdat nemam nisto protiv horata ot selata i ,no kaato otida selo sam v totalna druga obstanovka ,dori i horata sas malko poveche pari vav seloto sa oste po golemi i garbavi selqnduri ,ogranicheni ,ama adski ,i tova moje bi zaradi tapite i beznadejni tehni rodnini ,mama tate ,baba ,dedo koi reshavat v obsti linii nestata i tehnata ogranichenost ebava mladite i izpulneni nadejdi hora ,ima traktori a te sas kone si varhat rabotata,i kato sepogledno ot zamedelieto na baba mi i dedo mi na lelqta i vsichki ostana li parite koito otivat za zamedelieto prez godinata sa poveche ot kolkoto ,koito poluchavat sled prodavane na produkciqta e kakav smisal ima podqvolite da go pravish tova
a adskata zloba kam hora koito idvat da si prekarat pochivnite dni vav nekoe selo, naprimer moito che nali e blisko do borovetc kadeto ima nekav turizam ,dori kam mene koito hoda dosta chesto i tova si e ot malak ,e tova sie ebasi kopleksarshninata i posle kato otide va nekoi grad toi pochva da si otmastava ,az nekazvam da nema dvijenie i ot kam dvete posoki ,no taq zloba e absolutno nasadena ,i vervam che nio e sme po malko obremeneni v tova otnoshenie ,na mene ne mi puka che choveka e ot selo ama darjanieto me drazni ,vse edno sam mu dlajen deba

:V:

[:p];):)[:p]
@winstream ,da prav si selqnduri