На къде вървим?

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

На къде вървим?

Мнениеот boi4ka » Вто Юни 01, 2004 7:00 pm

Незнам как мислите вие,но аз вече нямам думи да опиша това което става в нашата иначе хубава страна!Дори не знам от къде да започна..................?
Абе даже не ми се говори,ще кажа само,че БЪЛГАРИТЕ НЕ СТАВАМЕ ЗА НИЩО!!!

Знам,че има и честни хорица,които изнемогват и им свалям шапка,че не са застреляли някой до сега!!!
Аватар
boi4ka

Рейтинг: 1805

Мнениеот C_Mo » Вто Юни 01, 2004 7:21 pm

[quote="boi4ka"]

Незнам как мислите вие,но аз вече нямам думи да опиша това което става в нашата иначе хубава страна!Дори не знам от къде да започна..................?

Знам,че има и честни хорица,които изнемогват и им свалям шапка,че не са застреляли някой до сега!!!
[/quote]

На където си искам натам...
Аватар
C_Mo

Рейтинг: 2000

Мнениеот hlebarka » Вто Юни 01, 2004 7:27 pm

какво е станало?
stvarnost nam je crno-bela, a budućnost siva
Аватар
hlebarka

Мнениеот bio » Вто Юни 01, 2004 7:30 pm

Много не ми е ясно какво се опитваш да кажеш, батка. Дали, че на БЪЛГАРИНЪТ НЕ МУ СТАВА СЛЕД РАБОТА или че Е НЕКАДЪРЕН? Защото според мен е вярно само първото.
А на къде вървим трябва да питаш политиците.
-Към ЕВРОПА, синко!!!
Яко към на европата гъза отиваме да лапаме лайна, истината е една: от '89 ... от '45 година .. от нагризването на ябълката нищо не се е променило. Има една песен дето се пее:
No God, No masters.
No masters, No slaves!
Това, че честните хорица не са застреляли никой е, защото нямат пари за оръжие. Анархията учи "Целта не оправдава срествата". Така че и най-благородната кауза не оправдава отнемането на човешки животи.
Не се правя на много умен и на мен не са ми ясни много неща ... дори не ми е ясно защо пиша тук.
Успех !!!!
анти-каски !!!
Аватар
bio

Мнениеот AgentOrange » Вто Юни 01, 2004 7:32 pm

Като не ти се говори - мълчи, вместо да мрънкаш.
Аватар
AgentOrange

Рейтинг: 1965

Мнениеот Lubo » Вто Юни 01, 2004 7:49 pm

[quote="boi4ka"]

[/quote]

Абе я по-добре ползвай първо лице динствено число или говори по-конкретно.
Е по-зле не може да стане ... Може, може
Аватар
Lubo

Рейтинг: 1720

Мнениеот Alien » Вто Юни 01, 2004 9:33 pm

"Ако видиш честен човек - застреляй го да не се мъчи." :D:D

Абе всъщност недей. Не сме на изчезване още. (ама съм и скромен) :D
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот boi4ka » Вто Юни 01, 2004 10:10 pm

И така,не исках да обидя никого!
Това е лично мое мнение,ето и нещо по конкретно:
-аз живея в България и нямам намерение да я напускам!Но кажете ми вие,като интелигентни хора,които се занимават със страхотен спорт/хоби/и като хора които виждат нещата реално,освен приказките вечер с приятели,карането на любимата двуколка и семейството/за някои/,има ли друго пложително което да ви се случва???????
Всеки ден на човек му се налага да прави хиляди неща,от всякакъв род и характер...и ето тук идва нещото заради което написах първия пост.
Има ли според вас място в цялата система независимо дали ще е училище,университет,община,КАТ,болница,съд,градски транспорт и т.н.и т.н.от което да излезете и да не псувате?Според мен с РЕДКИ изключения,такова място няма!!!
Всеки от нас може да даде милиони примери за това,как хората не си вършат работата!Или я вършат,но с явно нежелание!
Ами вижте новините,точно преди час ги гледах и от там главния секретар на МВР ни съветва да не даваме пари на полицаи!!!!!!?????!!!
Нормално ли ви се струва?
Казват ми"ами ти какво правиш за да се промени това?"
Ето какво правя:
-плащам си данъците и за разлика от някои хора-редовно и в пълен размер!!!
-работя,уча
-опитвам се с каквото мога да направя така,че хората да са по-малко нервни и да им помагам доколкото ми е възможно.
На този етап не мога да направя повече дори и да искам!
И си мисля,в замяна не мога ли да получавам от време на време нещо малко по-добро,независимо дали ще е услуга или елементарно уважение?

Бях много остър в първия пост,но според мен така стоят нещата,от нас зависи в бъдеще ще настъпи ли промяна или не!
Айде със здраве!
Аватар
boi4ka

Мнениеот axelmax » Вто Юни 01, 2004 10:17 pm

mi na kade az v momenta kam kuhniqta :D:D

ako stava vapros za darjavata ,mi v momenta q chuvstvam po stabilna ot predi 2-3 godini ,no nema da ima istinski napredak dokato ,ne se prodavame i ,ne se ustanovqt qsni pravila ,stoto sam siguren che ste se spazvat i dori ot selqnite /ne che horata na selo sa kolko po razlichni ,no sa ogranicheni i tova gi kara da pravat prostotii/kato naporimer teq sas bmw spona 17-18 godini ,karat i se kefat che kolataim izdava otratitelen zvuk ,a ne varvi i si mislqt za golemite gazari ,smeshni sa mi teq lude ,ako ne sam kazal na nekoi to dori moi priqtel e che da ne mu razvalqm kefa ,ama si edosta smeshno priznaite si ,a za chengetata da ne govorim ,te gorkite sa si prosti idat ot selo ili nekoi po necelivizon grad ,naprimer dvama bratovchedi ot ruse /ne che rue e necilivizovan ,no prosto ne e sofia i nestata se razlichavat/te hora sa vav sofia ot 3-4 godini ,no oste ot nachaloto prosti si beha hora ,a ne prostaci i selqni i mnogo me kefat ,a ima i takiva koito sa ebati debilite

mersi za vnimanieto
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот Windstream » Сря Юни 02, 2004 12:01 am

@axlemax
Между селяни и селяндури има разлика, ти май за вторите говориш. За това кое в провинцията било по-различно от столицата - след като караш из Рила и Родопите все ти се е случвало да минаваш из някое от по-големите населени места там и би трябвало да си забелязал че нещата далеч не са толкова черно-бели.
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Рейтинг: 1700

Мнениеот screamBoy » Сря Юни 02, 2004 12:07 am

boi4ka - милиони примери - точно, та точно
и аз така като теб се опитвам и щом не става преценявам че не го правя правилно или може би че не трябва да го правя
и така всичките неща там ааа не е така има разлика променят се хората не за дни и месеци но се променят
много много хора вече ми завършват разговора с 'лека вечер' или там нещо подобно въпреки че не съм успял да им помогна а ми се обаждат с оплакване а не с въпрос, виждам, усещам, имам потвърждения почти всеки ден че бавно и полека хората се променят
това същото 'лека вечер' вярно че често е дежурно, без истинска сила, но пак, променят се нещата
и в социалните и навсякъде като наслагат едни хубавици тц, тц, да ти е кеф като се редиш 3-4 часа и стигнеш до тях да преглътнеш псувните, и да им се усмихнеш даже
наистина сме тръгнали към това дето си го представям за Европата, пък дали ще й влезем отзад е това незная
ама пак за хубаво, то в по-тесничкото е по-приятно :P
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот bio » Сря Юни 02, 2004 7:25 am

@axelmax без да те обиждам ама аз най-големите селяндури съм виждал в СОФИЯ, не казвам че всички са простаци и идиоти ама рядко е да срещнеш толкова нагли и надути хора, направо има едни от голямото добро утро.
Вярно е, че на хората им писна да бъдат изнервени, да се псуват и си тровя живота един друг ... все по-често се чуват вълшебните думички. Въпроса е не към къде сме тръгнали или къде ще стигнем, а ти къде към къде си тръгнал boi4ka ??? Жестоката истина е че колкото по-добър си с хората толкова повече ти се качват на главата.
Мисля че всички държави са паразити - хиляди институции в симбиоза с хората. Лошото е че тук в България направо ти измукват кръвта от данъци и глупости. После само вдигат ръце, усмихват се и ти казват: "Няма" или "Свърши" или "Попълнете формулят 4.231.23423.1321%$%#@#$@$#@ на гише @!#!##$%#$%$#%#".
Нещата няма да се оправят, не всички мислят като теб и не можеш да ги убедиш в противното. Най-простият пример за това накъде е тръгнала България е Иван Костов. Повече няма какво да кажа !?!
анти-каски !!!
Аватар
bio

Мнениеот bikerider » Сря Юни 02, 2004 9:59 am

[quote="boi4ka"]

[/quote]

Аз мисля че е въпрос на мироглед - ако си с черни очила, ако ще и в Рая да си, пак ще виждаш всичко в черно...
и обратно, ако ще и в Ада да си, ако знаеш как да виждаш красивите неща, ще ги виждаш.

Всичко идеално е идеално, демек не съществува на практика. Така че да се вкисваш за нереални неща ми се струва малко безсмислено.

Абе, с една дума стига си мрънкал и горе главата... че света отива на зле, отива. Ако можеш да го промениш, промени го. Ако не можеш, защо си губиш времето с кофти настроения???
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Metal_Psycho » Сря Юни 02, 2004 10:51 am

[quote="bikerider"]

[quote="boi4ka"]

[/quote]

Аз мисля че е въпрос на мироглед - ако си с черни очила, ако ще и в Рая да си, пак ще виждаш всичко в черно...
и обратно, ако ще и в Ада да си, ако знаеш как да виждаш красивите неща, ще ги виждаш.

Всичко идеално е идеално, демек не съществува на практика. Така че да се вкисваш за нереални неща ми се струва малко безсмислено.

Абе, с една дума стига си мрънкал и горе главата... че света отива на зле, отива. Ако можеш да го промениш, промени го. Ако не можеш, защо си губиш времето с кофти настроения???
[/quote]

[b][color=black]Дам,послушаи савета.Живеи си и си подсвиркай,пък ако [color=red]ще[/color] и небето да ти падне на главата има ли значение?Ако не можеш да промениш нещо,по-добре не му мисли много,само ще се [color=red]нервиш[/color] и [color=red]дразниш[/color](като мен:D)

btw,гледайте аз да не почна да избрoявам кво ме нерви и дразни,че ще стане [color=red]blood[/color]bath:8D:.А и гледам като съм депресиран да не пиша на п[color=red]у[/color]блични места,че някой може си помисли,че ще се самоубивам:D
Абе и други помий ми идат на ум ама ае,казах си [color=red]СТИГА[/color]!:D[/b][/color]
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот axelmax » Сря Юни 02, 2004 12:29 pm

[quote="bio"]

@axelmax без да те обиждам ама аз най-големите селяндури съм виждал в СОФИЯ, не казвам че всички са простаци и идиоти ама рядко е да срещнеш толкова нагли и надути хора, направо има едни от голямото добро утро.
Вярно е, че на хората им писна да бъдат изнервени, да се псуват и си тровя живота един друг ... все по-често се чуват вълшебните думички. Въпроса е не към къде сме тръгнали или къде ще стигнем, а ти къде към къде си тръгнал boi4ka ??? Жестоката истина е че колкото по-добър си с хората толкова повече ти се качват на главата.
Мисля че всички държави са паразити - хиляди институции в симбиоза с хората. Лошото е че тук в България направо ти измукват кръвта от данъци и глупости. После само вдигат ръце, усмихват се и ти казват: "Няма" или "Свърши" или "Попълнете формулят 4.231.23423.1321%$%#@#$@$#@ на гише @!#!##$%#$%$#%#".
Нещата няма да се оправят, не всички мислят като теб и не можеш да ги убедиш в противното. Най-простият пример за това накъде е тръгнала България е Иван Костов. Повече няма какво да кажа !?!
[/quote]

mi kakvo da ti kaja az kadeto otida si ima prostaci i selqnduri ,normalno si etova ,za nai golemite selendura vav sofia mi az tuka jiveq i nai mnogo gledam protutiq tuka ,a ti ot kade si mislish che idvat nekoi ot selqndurite ot malkite gradove i selata ,te idvat napravo ot karucata i se darjat taka kato na selo i nerazbirat che chovek treba da se nagajda ,che malko trudno ste stane vsichki kam nego da se nagajdat nemam nisto protiv horata ot selata i ,no kaato otida selo sam v totalna druga obstanovka ,dori i horata sas malko poveche pari vav seloto sa oste po golemi i garbavi selqnduri ,ogranicheni ,ama adski ,i tova moje bi zaradi tapite i beznadejni tehni rodnini ,mama tate ,baba ,dedo koi reshavat v obsti linii nestata i tehnata ogranichenost ebava mladite i izpulneni nadejdi hora ,ima traktori a te sas kone si varhat rabotata,i kato sepogledno ot zamedelieto na baba mi i dedo mi na lelqta i vsichki ostana li parite koito otivat za zamedelieto prez godinata sa poveche ot kolkoto ,koito poluchavat sled prodavane na produkciqta e kakav smisal ima podqvolite da go pravish tova

a adskata zloba kam hora koito idvat da si prekarat pochivnite dni vav nekoe selo, naprimer moito che nali e blisko do borovetc kadeto ima nekav turizam ,dori kam mene koito hoda dosta chesto i tova si e ot malak ,e tova sie ebasi kopleksarshninata i posle kato otide va nekoi grad toi pochva da si otmastava ,az nekazvam da nema dvijenie i ot kam dvete posoki ,no taq zloba e absolutno nasadena ,i vervam che nio e sme po malko obremeneni v tova otnoshenie ,na mene ne mi puka che choveka e ot selo ama darjanieto me drazni ,vse edno sam mu dlajen deba :V::V:

:)[:p];):)[:p]

@winstream ,da prav si selqnduri ;)
Аватар
axelmax

Мнениеот mr.jungle » Чет Юни 03, 2004 7:05 pm

Абе Боя ,Прав си да го е..а.Ама не му е мястото тук да се пишат такива работи, приятелю .Даже не дават и да се псува тука.Може да идем при Мара , да изпием по 4-5 рома и да ги разнищим тия теми както си му е реда.
mr.jungle

Рейтинг: 1205

Мнениеот PtD » Чет Юни 03, 2004 7:17 pm

Момчета, карайте си колелата, докато не са пуснали БОМБИЧКАТА :xx(::xx(::xx(:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот axelmax » Чет Юни 03, 2004 9:48 pm

kakvo ,koga ,kak ,zasto :?:
Аватар
axelmax

Мнениеот bikerider » Пет Юни 04, 2004 10:31 am

[quote="PtD"]

Момчета, карайте си колелата, докато не са пуснали БОМБИЧКАТА :xx(::xx(::xx(:
[/quote]

именно :xx(::xx(::xx(:
Аватар
bikerider

Мнениеот boi4ka » Пет Юни 04, 2004 12:49 pm

[quote="mr.jungle"]

Абе Боя ,Прав си да го е..а.Ама не му е мястото тук да се пишат такива работи, приятелю .Даже не дават и да се псува тука.Може да идем при Мара , да изпием по 4-5 рома и да ги разнищим тия теми както си му е реда.
[/quote]

Да бе Трифо,ся съжелявам,че написах поста!
Ама се ядосах МНОГО и то си дойде отвътре,за тоя мини мотор ме разкарват вече 2 години мамицата им/а държа да кажа ,че аз нямам КАПКА ВИНА??????/
Има си платени данъци застраховки и какво ли не,а че някой е объркал в кат една буква на модела.......стана световен проблем.
Айде тва беше от мен по тая тема!
Извинявайте ако съм обидил някой:^:в началото!
bikerider-да занеш че не съм от кофти хората и глеадм винаги положително,но има моменти в които те изкарват извън кожата ти!!!
Айде със здраве!
Аватар
boi4ka

Мнениеот bikerider » Пет Юни 04, 2004 2:47 pm

[quote="boi4ka"]
bikerider-да занеш че не съм от кофти хората и глеадм винаги положително,но има моменти в които те изкарват извън кожата ти!!!
[/quote]

ми нали затова ти го написах това - за да не се вкисваш... :)
Аватар
bikerider

Мнениеот boi4ka » Съб Юни 05, 2004 5:06 pm

Малко смяна на темата:):):):):D:D:D

[size=200][/size]ох как обичам жените:xx(:
Аватар
boi4ka

Мнениеот screamBoy » Съб Юни 05, 2004 10:47 pm

да, и аз
снощи бях на DeepDish (METROPOLIS) с една сладурана аххх ахх :))
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот bikerider » Пон Юни 07, 2004 2:39 pm

[quote="screamBoy"]

да, и аз
снощи бях на DeepDish (METROPOLIS) с една сладурана аххх ахх :))
[/quote]

тва "аххх, ахх" ритъма на музиката ли озвучава? :D:D:8D::8D::8D:
Аватар
bikerider

Мнениеот jokata » Чет Юни 10, 2004 6:57 pm

[quote="bikerider"]
и обратно, ако ще и в Ада да си, ако знаеш как да виждаш красивите неща, ще ги виждаш.[/quote]

Точно така! Простичка, но безотказна истина. А като стана дума за ада се сещам за един виц, който наскоро прочетох и ме изкефи. Ето го:
[quote]
Bill Gates died in a car accident. He found himself in Purgatory.
Вeing sized up by God...

"Well, Bill, I'm really confused on this call. I'm not sure
whether to send you to Heaven or Hell. After all, you enormously
helped society by putting a computer in almost every home in the
world and yet you created that ghastly Windows 95. I'm going to do
something I've never done before. In your case, I'm going to let
you decide where you want to go!"

Bill replied, "Well, thanks, God. What's the difference between
the two?"

God said, "I'm willing to let you visit both places briefly if it
will help you make a decision."

"Fine, but where should I go first?"

God said, "I'm going to leave that up to you."

Bill said, "OK, then, let's try Hell first." So Bill went to Hell.

It was a beautiful, clean, sandy beach with clear waters.

There were thousands of beautiful women running around, playing in
the water, laughing and frolicking about. The sun was shining and
the temperature was perfect.

Bill was very pleased. "This is great!" he told God, "If this is
Hell, I REALLY want to see Heaven!"

"Fine," said God and off they went.

Heaven was a high place in the clouds, with angels drifting about
playing harps and singing. It was nice but not as enticing as
Hell. Bill thought for a quick minute and rendered his decision.
"Hmm, I think I prefer Hell," he told God.

"Fine," retorted God, "as you desire." So Bill Gates went to Hell.

Two weeks later, God decided to check up on the late billionaire
to see how he was doing in Hell. When God arrived in Hell, he
found Bill shackled to a wall, screaming amongst the hot flames in
a dark cave. He was being burned and tortured by demons. "How's
everything going, Bill?" God asked.

Bill responded - his voice full of anguish and disappointment,
"This is awful, this is not what I expected. I can't believe this
happened. What happened to that other place with the beaches and
the beautiful women playing in the water?"

God says, "Ah! That was the screen saver."[/quote]
Човек без идея е като риба без велосипед.
Аватар
jokata

Рейтинг: 1700

Мнениеот Alien » Чет Юни 10, 2004 9:03 pm

:D:D:D

Най ми хареса първото изречение. :D

Bill Gates died in a car accident. :D:D
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот SpoileR » Чет Юли 19, 2007 5:56 pm

-Ти българин ли си?
-Да.
-Къде отиваш ти?
-???
-Къде отиваш ти те питам!
-На къде си искам натам отивам...

Понеже всички ходят накъдето си искат, за това сме "опънати"... ;)
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Мнениеот klmn » Чет Юли 19, 2007 9:05 pm

Понеже всички ходят накъдето си искат, за това сме "опънати"...
Из г*зо..,йебем ти семе и племе.. :popcorn:
"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Мнениеот shepo » Чет Юли 19, 2007 10:36 pm

SpoileR написа:-Ти българин ли си?
-Да.
-Къде отиваш ти?
-???

Явно имаш доста свободно време :) завиждам ти...
shepo

Рейтинг: 1606

Мнениеот sss » Пет Юли 20, 2007 2:34 am

SpoileR написа:-Ти българин ли си?
-Да.
-Къде отиваш ти?
-???

Нещо не ти харесва ли ? Проблем ли има ? :dunno: ... :beer:
Каската не е само за красота ;-)
Аватар
sss

Рейтинг: 1837

Следваща

Назад към Други