от bluskanie » Пон Ное 20, 2006 11:50 am
Значи случката е ясна. Вчера ходих насам натам и изпих 2 големи водки, последната от които към 23:00. Беше в заведение/клуб, от което става ясно, че водките не са големи, а и са разредени с лед/вода. От 23:00 до 00:00 вървях пеша, след което карах автомобил. Спряха ме към 00:30, искаха да духам(на дрегера), но машинката не работеше, опитах 4 пъти. Извикаха техен колега с читав дрегер, който след проба показа 0,77 промила. Това стана към 01:00. Написах възражение за повредения апарат и поисках кръвна проба. Към 01:30 ми взеха проба и всички се разотидохме. Няма смисъл да споменавам, че не бях пиян, дори не бях замаян, с което НЕ СЕ оправдавам и осъзнавам глупостта, която направих. Тва е живота...
Та въпроса ми е... Има ли шанс за всичкото това време, до кръвната проба, алкохола да се е разградил до стойност под 0,5 промила? А и има ли някой запознат с последните изменения в закона за движение по пътищата, защото чух, че при проба от 0,5 до 0,7 промила следва глоба + акт без отнемане на книжка...
Случвали ли са ви се подобни неща...?
Лау кучетия...