rudi написа:… здравейте...
За да я запазим е нужно голяма част от териториите и да влезнат в "натура 2000".
bluskanie написа:Вие наистина ли мислите, че тая натура ще спаси повече, отколкото ако я нямаше? Големи съмнения имам аз...
incognito написа:bluskanie написа:Вие наистина ли мислите, че тая натура ще спаси повече, отколкото ако я нямаше? Големи съмнения имам аз...
Човек, след 2007 законите в нашата мила държавица, би трябвало да имат много много по-голяма сила от сега.. Тъй че, има надежда
Nightbringer написа:Естествено на темата пак се отговаря саркастично...като не ви интересува това, за което става дума просто не пишете, толкова ли е трудно??? Или се чувствате длъжни да се заядете при всеки удобен случай???
rudi написа:да проумеят, че могат да извлекат много повече полза ( финансова) от защтитените територии. Пример за това е вело пътеки , екотуризам и много други
bikerider написа:Edit: апропо, печалбите - би ли сравнил печалбите от екопътека/байкпътека с тези от хотелски комплекс???
TOYAGA написа:Еколозите на Сатурн!
TOYAGA написа:Бе я се мани с тия японски кокошарници...
Че туриш ли бомбичка на парламенто??Аз ще я направя,вервай ми..kagami написа:@bikerider
Ясно е, че не виждаш полза от такива подписки, протести и т.н.
А ако смятам, че положението не е както трябва да бъде и искам да променя нещо, какво според теб трябва да направя? Очаквам конструктивен отговор, а не нещо в стил "оди се гръмни" или "направи си екопътека в двора".
Не знам ти какво смяташ по въпроса, но за мен бездействието в ситуация като сегашната, в която съдбата на тези все още не-погубени територии се решава поне на книга, не е правилен начин на поведение.
halcor написа:Що, ако си платиш където трябва ще стане. С пари всичко става. Ако успееш да докараш цената дотам, че евентуалния заинтересован инвеститор да сметне, че му е твърде скъпо (политици, закони - все пера в бюджета) - ще си остане природата.
Мислиш, че ако някой реши и има достатъчно пари не може буквално да промени посоката на Искър ли?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта