Nymphetamine написа:GeForce 6600 (неорязаната версия) 256MB PCI-Express
Metal_Psycho написа:Иначе сега съм клокнал само видеото ASUS N6600TD,символично по-скоро,но кво толкова.Заводско 300/500 на 325/520.
Krismars написа:@Alien каква ти е версията на картата че мислех 7900ГТ не е 540 или не е ГТ.
GeForce 6600 (неорязаната версия) 256MB PCI-Express
П.П. Дъното е Gigabyte GA-K8NF-9, ако това може да помогне с нещо
Alien написа:Metal_Psycho написа:Иначе сега съм клокнал само видеото ASUS N6600TD,символично по-скоро,но кво толкова.Заводско 300/500 на 325/520.
Е, дай го по-сериозно, аз моята 7900 -ка от 540/750 съм я клокнал на 590/750 (паметта още не съм се занимавал, а и ме е страх, че има доста скапани карти след клок на нея), като дори и на 610 успях, ама става нестабилно и ми забива в 3дМарка. Да не говорим за температурата, която от 45 в айдъл хвръква на 75+++, че стигна и до 90, когато аз щях да получа удар и бързо-бързо го спрях и повече не го пуснах на толкова.Иначе си има файда - около 2 до 3 кадъра в секунда (поне при 3дМарка, при игри сигурно също) разлика има м/у дифолтните честоти и клокнатите, така че...
По темата - проблемът е в картата, а не в процесора. Играта и на мен ми пече сериозно (на макс настройки, разбира се), така че определено е тежка. Неочаквано тежка, ако питаш мен. МНОГО рядко въобще проблемът ще ти е в процесора за игри, все пак ГПУ -то върши по-голямата част от работата. А картата и да я клокваш, и да не я - все едно ще е. Най-добре нова. Ако ти е на PCI-E дори няма да има нужда да сменяш дъното. Взимаш една 7600ГТ или 7900ГС, а ако не ти се дават много пари - 7600ГС и заспиваш.
Bodom написа:Две 8800 в SLI не могат да задоволят Vista![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a DX10 игри мисля още няма произведени...
Брех тая ми ти ВистаBodom написа:Две 8800 в SLI не могат да задоволят Vista![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a DX10 игри мисля още няма произведени...
Аз лично ще я сложа когато излезе СП1 за неяafterburner написа:Ще я видим Vista-та на лаптопченцето ми като дойде как ще върви, само се чудя... щом е толкова гладна за ресурси, то тя какво ще остави за другите програми, една Maya или един Photoshop как биха се държали?
Crimson написа:Аз лично ще я сложа когато излезе СП1 за неяafterburner написа:Ще я видим Vista-та на лаптопченцето ми като дойде как ще върви, само се чудя... щом е толкова гладна за ресурси, то тя какво ще остави за другите програми, една Maya или един Photoshop как биха се държали?Пък и тогава вече ще я има новата карта на АТИ
Ааааааа, ама тя Вистата е дошла само дето е 470$ Ultimate Edition-a
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта