Запалиха Иракли!

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Запалиха Иракли!

Мнениеот roshaw » Пон Май 07, 2007 3:36 pm

По принцип в България всичко е възможно! Дори е възможно да ти изчезне оборудването по един или друг път!

Поредния пример за такова безчинство е разказа на един от потребителите във Форума на сайта ми!

Ето и линкче към самата статия, за да видите за какво иде реч!

http://www.stopbg.com/?main=zairakli

Преди това може да погледнете тези снимки:

Изображение

Изображение
Изображение
Аватар
roshaw

Рейтинг: 1220

Re: Запалиха Иракли!

Мнениеот 4getcredo » Пон Май 07, 2007 3:45 pm

roshaw написа:По принцип в България всичко е възможно! Дори е възможно да ти изчезне оборудването по един или друг път!

Поредния пример за такова безчинство е разказа на един от потребителите във Форума на сайта ми!

Ето и линкче към самата статия, за да видите за какво иде реч!

http://www.stopbg.com/?main=zairakli

Преди това може да погледнете тези снимки:

Изображение

Изображение

Доста грозна история!!! :crap:
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Рейтинг: 2000

Мнениеот halcor » Пон Май 07, 2007 3:53 pm

Доста е грозна, да. Подозирам, че на въпросните "собственици" на Иракли ще им се случат неприятности, нещата се балансират по един или друг начин. Дано не съм лош пророк :evil:

Edit: Иракли не е ли национален парк? И ако е - осъдете държавата, че продава национални паркове (в днешни условия съвсем не е невероятно и точно затова с благословията ми получавате данъците, които ще изгуби държавата :)). Ако не е - има ли табелки "Частна собственост"? Можете ли да заведете дело срещу някой извършител (ако се открие)? Обърнахте ли се към някоя медия (само от заплахи срещу местните бабаити няма смисъл, те само от начукване на канчето разбират)?
Аватар
halcor

Мнениеот roshaw » Пон Май 07, 2007 4:15 pm

halcor написа:Edit: Иракли не е ли национален парк? И ако е - осъдете държавата, че продава национални паркове (в днешни условия съвсем не е невероятно и точно затова с благословията ми получавате данъците, които ще изгуби държавата :)). Ако не е - има ли табелки "Частна собственост"? Можете ли да заведете дело срещу някой извършител (ако се открие)? Обърнахте ли се към някоя медия (само от заплахи срещу местните бабаити няма смисъл, те само от начукване на канчето разбират)?

Тука започва интересната и за мен част!

За съжаление ония горе отказаха да сложат Иракли в списъка за "Натура"-та.

Е да де ама все пак дори и в този случай, би трябвало поне плажа да е държавна собственост! Все още няма практика (или поне на мен не ми е известно да е разрешено), като в други държави, да се продава и плажа - само коцесията е разрешена, но това е доста по-различно!
Изображение
Аватар
roshaw

Мнениеот 4getcredo » Пон Май 07, 2007 4:16 pm

Плажът не може да бъде частна собственост. Мисля, че съвсем наскоро промениха закона. Плажната ивица е държавна собственост.
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Мнениеот roshaw » Пон Май 07, 2007 4:19 pm

4getcredo написа:Плажът не може да бъде частна собственост. Мисля, че съвсем наскоро промениха закона. Плажната ивица е държавна собственост.

Ами значи правилно съм си мислел!

Само дето полицаите са им казали:

- Не може да ходите там!

Е*бах ти Филма!
Изображение
Аватар
roshaw

Мнениеот klmn » Пон Май 07, 2007 4:26 pm

Е*бах ти Филма!
Булгаристан-европейска държава.. :rofl:
"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Мнениеот roshaw » Пон Май 07, 2007 4:32 pm

klmn написа:
Е*бах ти Филма!
Булгаристан-европейска държава.. :rofl:

Бе да ти кажа сигурен съм, че и ти да беше слушал от моя приятел, как парите дето са дали за оборудване в продължание на няколко години са изчезнали ...

Не вярвам друга реплика да ти е на устата!

Аз не мога да приема някое прасе да ми изгори палатката (или каквото и да е от багажа ми) и да ми открадне останалото! А за съжаление се случва!
Изображение
Аватар
roshaw

Мнениеот klmn » Пон Май 07, 2007 5:37 pm

На Иракли съм ходил последно преди 8-9 години с един приятел,и дори когато ходехме нагоре да събираме вода от локвите,двете огромни немски овчарки бяха на бивака,защото изроди е имало и винаги ше има в БГ (въпреки че тогава ги нямаше тези проблеми в местноста)
"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Назад към Други