по начина по който си задал въпроса верния отговор е не. Не защото българите като нация са велики. Това че нарастващата прослойка от простаци и цигани се шири, и 95% от хората с които се разминаваме са такива, не означава че целия ни народ е такъвПрост ли е българският народ според вас?
CYBER написа:Интересно ми е кой заблуден е гласувал с 'НЕ' и какви са неговите аргументи
assgiver написа:Жалко е ако циганите селяните и чалгарите са предстарителите на Българския народ....
assgiver написа: 95% от хората с които се разминаваме са такива, не означава че целия ни народ е такъв
assgiver написа:От сега си знам че ще загубя в този спор щото едва ли ще се намери човек който да ме подкрепи
assgiver написа:Комплексите са ми че ме е срам примерно като се кача в тролей/рейс няма зн и някво клешче почва да крещи да си пуска "музиката" на телефончето, срам ме от курвите които изглежда по зле от баба, срам ме е от простотията, която се толерира и насърчава, срам ме от сички които твърдят по една или друга причина че чалгарите са ограничени умствено...
Явно да се наречеш прост е гордост.
Има хора които слушат чалга но не са засегнати умствено по никакъв начин, ако всички бяха така нямаше да водим този вечен спор но не са.
ПП: От сега си знам че ще загубя в този спор щото едва ли ще се намери човек който да ме подкрепи но ми е се едно вечеСвикнах ...
![]()
![]()
Teodor40 написа:В сравнение с кой? Има страшно по-ограничени умствено, ценностно и по образованост също а има и обратното. Всеки да си гледа себе си и децата си-това е моето мнение а вяко сравнение с някой по-ниско от теб е избиване на комплекс!
assgiver написа:Аз гласувам с НЕ. И то защотопо начина по който си задал въпроса верния отговор е не. Не защото българите като нация са велики. Това че нарастващата прослойка от простаци и цигани се шири, и 95% от хората с които се разминаваме са такива, не означава че целия ни народ е такъвПрост ли е българският народ според вас?. Ако повтаряш на eдин човек че е маймуна, след време той наистина ще се почувства като маймуна. Обратното , както се доказва от гореспоменатата прослойка, не е факт. Цялата тази чалгарска култура, която насила се наслагва на обшеството ни , ще ни направи "прости" но все още има надежда.
ГОРД СЪМ ЧЕ СЪМ СЕ РОДИЛ БЪЛГАРИН!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Alien написа:CYBER написа:Интересно ми е кой заблуден е гласувал с 'НЕ' и какви са неговите аргументи
Хъм, кое е "българският народ"? Аз част от него ли съм? Аз прост ли съм? Ако не съм - едно изключение значи ли, че народът не е прост?
assgiver написа::offtopic: А ти постовете неможе ли да си ги събереш в 1 или трябва да нтрупаш колкото се може повече постове за определено време и печелиш мястото на фастманчо![]()
assgiver написа:Аз гласувам с НЕ. И то защотопо начина по който си задал въпроса верния отговор е не. Не защото българите като нация са велики. Това че нарастващата прослойка от простаци и цигани се шири, и 95% от хората с които се разминаваме са такива, не означава че целия ни народ е такъвПрост ли е българският народ според вас?. Ако повтаряш на eдин човек че е маймуна, след време той наистина ще се почувства като маймуна. Обратното , както се доказва от гореспоменатата прослойка, не е факт. Цялата тази чалгарска култура, която насила се наслагва на обшеството ни , ще ни направи "прости" но все още има надежда.
ГОРД СЪМ ЧЕ СЪМ СЕ РОДИЛ БЪЛГАРИН!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
assgiver написа:Годините под робстово на България са 700. Иначе сичко това което казваш е истина, но някак си немога да си плюя родината разбираш ли?
bikerider написа:Има ли прекалено много прости и невежи хора в България - да, ужасно прекалено много!!!
Прости ли са българиТЕ - КАТЕГОРИЧНО НЕ!!!!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта