bikerider написа:НО ако сте без разрешение... Просто ще има сгазени колоездачи...
nnmlss написа: Освен това, аз от доста време карам между колите във всяко задръстване в София, ако беше толко лесно, къвто съм нагъл, вече да не съм между живите.
nnmlss написа:не мисля, че някой би сгазил човек, щото протестира без разрешение от общината. по същата логика куките можеше да тръгнат с колите да мачкат тълпата която беше вчера на синьото и орлов мост. или петък на попа. Освен това, аз от доста време карам между колите във всяко задръстване в София, ако беше толко лесно, къвто съм нагъл, вече да не съм между живите.
btw, коментара на mih много ми харесаНо не мисля че тва тряа да е причина. whateva, песничката и въобще клипчето и идеята и реализацията им е мноо яка
Sp3c7r3 написа:Трудно е. Да не сгазиш тоя дето ти лавира пред МПСто все едно си е вкъщи. Благодари се, че си попаднал на свестни засега.![]()
![]()
![]()
hlebarka написа:Ама, като си такъв поклонник на мероприятието, би трябвало да знаеш, че по Америка участниците ги газят .
TOYAGA написа:hlebarka написа:Ама, като си такъв поклонник на мероприятието, би трябвало да знаеш, че по Америка участниците ги газят .
Tи па... Тия тука са безсмъртни - изтрещеват на макс и шашкат бакшишите в насрещното на Цариградско! Нема как да ги уплашиш с газене...
hlebarka написа:Ама, като си такъв поклонник на мероприятието, би трябвало да знаеш, че по Америка участниците ги газят .
PtD написа:hlebarka написа:Ама, като си такъв поклонник на мероприятието, би трябвало да знаеш, че по Америка участниците ги газят .
Газят ги, ама после си ги лежат като хора! Там нема положение "на чичо Румен любимия племенник"... Ако ще да си G.W.Bush, пак ще лежиш в панделата.
hlebarka написа:Е, що като хора ги лежат?
Определено ИМАХА разрешение
Some CM riders try to tie up traffic as much as possible and be otherwise confrontational with motorists. Such riders are missing the point about Critical Mass. CM is a celebration of cycling, not a war against motorists. CM is about asserting our right to the road, not denying others their right to the road.
Grash написа:и се чудех, дали е защото всичко е предварително организирано и уредено, или защото нямат избор...
PtD написа:hlebarka написа:Е, що като хора ги лежат?
Заради:Определено ИМАХА разрешение
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта