Татуировки

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Татуировки

Мнениеот Nymphetamine » Пон Авг 06, 2007 12:37 am

Имаме ли си форумци с татуси? Споделете кога, къде, каква ви е/била първата или единствена татуировка, боля ли ви и т.н.
Аз лично наскоро се запалих по body art-а, имам си довършен проект за татус, но оше се събирам кураж и търся информация за това как става, как се процедира, разни методи на заличаване и др. Та, освен татусите си, ако някой има подобна информация, може да я сподели, въпреки че е най-добре ако разпитам в студио. :popcorn:
Аватар
Nymphetamine

Рейтинг: 1999

Мнениеот THEZOGGO » Пон Авг 06, 2007 1:44 am

Много хубава тема :agree: :beer:
Аз също мисля да си направя или на гърба, или на лявото рамо, наистина някой по запознат, който има татуировка ако има желание да сподели повече информация. Аз лично мисля да си направя татуировка на RAMMSTEIN нещо от рода на:
http://zdarma.patasovo.net/uploads/rammstein-logo.jpg- за рамото
и нещо от рода на :
RAMMSTEIN -за гърба
Може би има някаква завизимост относно цената, спрямо размерите и боите който се ползват. А лично за моя случай, някой може ли да ми каже, къде могат да ми направят татуировка на RAMMSTEIN и колко горе долу ще ми илезе. Говоря за постоянна а не за временна. :)
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот Гост » Пон Авг 06, 2007 7:49 am

А така..темата си е супер яка..Имам да на лявата ръка,горе направих си я на скоро.... с надпис CRS ;)
Гост

Мнениеот PtD » Пон Авг 06, 2007 8:53 am

Aз мисля, че едно :crazy: на челото по ще ти отива.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Рейтинг: 2000

Мнениеот CrZ » Пон Авг 06, 2007 8:57 am

Аз не бих си осквернил кожата май. Яко изглежда ама по мойто тяло не бих си сложил татуировка.
LIKE A WATER DOWN THE HILL
Аватар
CrZ

Рейтинг: 1998

Мнениеот bluskanie » Пон Авг 06, 2007 8:59 am

CrZ написа:Аз не бих си осквернил кожата май. Яко изглежда ама по мойто тяло не бих си сложил татуировка.

Разбира се, че и аз не бих. Имам колега с красива татуировка на предмишницата. Цяло лято оди с дълъг ръкав завалията...
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Nymphetamine » Пон Авг 06, 2007 9:14 am

Аз затова се и интересувам дали могат да се заличават успешно. чувал съм някъде, че ставало с пигмент, другаде, че се получава най-добре чрез лазер... иначе проекта... може и да ви го покажа. :D
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот Гост » Пон Авг 06, 2007 9:38 am

Nymphetamine написа:Аз затова се и интересувам дали могат да се заличават успешно. чувал съм някъде, че ставало с пигмент, другаде, че се получава най-добре чрез лазер... иначе проекта... може и да ви го покажа. :D

А защо въобще трябва да се махат?Като си ги правиш,първо мислиш дали няма да ти писне и така..не после да си я махаш или нещо подобно.. :D
Гост

Мнениеот MAN6 » Пон Авг 06, 2007 10:52 am

Изображение
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот Sp3c7r3 » Пон Авг 06, 2007 10:55 am

@MAN6: :bowdown: :bowdown: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Не ми се аргументира, мързи ме, но реалността е една: голяма татуировка - НЕ! Малка - в зависимост от възгледите. :agree: :popcorn:
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Рейтинг: 1695

Мнениеот THEZOGGO » Пон Авг 06, 2007 11:03 am

И все пак, ще може ли някой да даде някаква сериозна информация. Вярно, че в търсачката ще се намери информация относно татуировките, но няма да е лошо съфорумците които имат, да споделят опит :)
@Nymphetamine
Дай, да видим твоя проект :)
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Аватар
THEZOGGO

Мнениеот Гост » Пон Авг 06, 2007 11:23 am

Изображение

ето е мойта татуировка :)
Гост

Мнениеот ddevil » Пон Авг 06, 2007 11:39 am

:knockou:
If the milk turns out to be sour, i ain't the kind of pussy to drink it
Продавам: Рамка Giant Faith + Fox DHX5.0 + още доста части или цяло колело
Аватар
ddevil

Мнениеот THEZOGGO » Пон Авг 06, 2007 12:02 pm

ddevil написа::knockou:

:rofl:
@bow bering
Това временна или постоянна е? Колко пари ти взеха и колко време отне направата й?
Аватар
THEZOGGO

Мнениеот Гост » Пон Авг 06, 2007 12:37 pm

Постоянна естествено.. за кво ми е временна..А и тя се прави от кана..което е смешно защото изглежда все едно е с химкалка..Ами 50-тина лева ми излезе...Направиха ми я за околу 1 час...А ако питате дали боли..При всеки един е различно.,...на мен лично болката не ми прави особенно впечатление ;)
Гост

Мнениеот lanzz » Пон Авг 06, 2007 12:42 pm

аз доста мъгляво обмислям някаква татуировка в необозримото бъдеще. при всички случаи ще бъде с такъв размер и разположение, че да се закрива напълно от t-shirt.

до колкото знам лазерите не гарантират 100% заличаване, но поне по снимки които съм гледал из нета, резултата е доста добър (т.е. ако знаеш че е имало татуировка, може да забележиш някакви бледи следи, иначе трудно). също от това което съм чел е, че колкото и да е странно, черните мастила се заличават най-лесно с лазер. лазера разгражда до някаква степен мастилата, които след това по естествен път се абсорбират от тялото. има също риск да останат белези след лазерното премахване.

според мен ако човек още от преди да си направи татуировка планира как да я маха някой ден, май не е много-много сигурен че наистина иска татуировка и/или каква да бъде тя.

някои червени и зелени мастила носят риск от алергична реакция, черните като цяло са доста не-рискови. всички цветове избледняват с времето,

-- по материали от интернет, да не се приема за чиста монета
Аватар
lanzz

Мнениеот zero » Пон Авг 06, 2007 12:50 pm

@bow bearing

От това,което виждам се оказва ,че това е ръката ти или по точно мишницата(смешно е но така се нарича :D ) .Коментара за това дали е хубава или не ще си го задържа за себе си :idea: .Само имам един въпрос : Имаш ли намерение ръката ти да стане по-голяма или ще ти виси като солетка от рамото?Защото ако се опиташ да направиш нещо по въпроса татуса ще ти стане още по-красив :drunk:
Аватар
zero

Рейтинг: 1563

Мнениеот Гост » Пон Авг 06, 2007 1:01 pm

zero написа:@bow bearing

От това,което виждам се оказва ,че това е ръката ти или по точно мишницата(смешно е но така се нарича :D ) .Коментара за това дали е хубава или не ще си го задържа за себе си :idea: .Само имам един въпрос : Имаш ли намерение ръката ти да стане по-голяма или ще ти виси като солетка от рамото?Защото ако се опиташ да направиш нещо по въпроса татуса ще ти стане още по-красив :drunk:

Ами да но по-нататък..и ръката си ми е добре..А пък и съм 87кг..и съм на 16години..според мен съм достатъчно добре...Но за по-нататък може и да стана околу 110кг някъде.. ;)
Гост

Мнениеот PtD » Пон Авг 06, 2007 2:15 pm

bow bering написа:А пък и съм 87кг..и съм на 16години..според мен съм достатъчно добре...Но за по-нататък може и да стана околу 110кг някъде.. ;)

Мммм, странно, а на мен ми приличаш на 16кг, на 87г. :popcorn:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот bikerider » Пон Авг 06, 2007 2:59 pm

Махни 8-цата...
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот mih » Пон Авг 06, 2007 3:10 pm

Явно не съм единственият, който не може да се накани :)
При мен проблемът е, че като знам, че ще стои за постоянно, съм твърде взискателен към модела и така и не успявам да си подбера такъв. Освен това не мога да реша и къде да му е мястото; някои казват - да не ти е пред очите, че да не ти писне, други - че за какво се татуираш, ако няма да си гледаш татуса...
Колкото до болката - зависи и от майстора - дали много натиска, има ли опит, добър ли е и т.н. Най-вече зависи от мястото: ако има плът - не боли толкова, ако е над кост (рамо, коляно, глезен, глава), тогава болката е по-силна. Ако си изморен и недоспал - боли, ако си наспан и бодър - по-малко. Доста хора пият алкохол докато ги татуират и казват, че така понасят болката по-леко; напушването обаче има обратен ефект.
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот Nymphetamine » Пон Авг 06, 2007 3:52 pm

mih написа:Явно не съм единственият, който не може да се накани :)
При мен проблемът е, че като знам, че ще стои за постоянно, съм твърде взискателен към модела и така и не успявам да си подбера такъв. Освен това не мога да реша и къде да му е мястото; някои казват - да не ти е пред очите, че да не ти писне, други - че за какво се татуираш, ако няма да си гледаш татуса...
Колкото до болката - зависи и от майстора - дали много натиска, има ли опит, добър ли е и т.н. Най-вече зависи от мястото: ако има плът - не боли толкова, ако е над кост (рамо, коляно, глезен, глава), тогава болката е по-силна. Ако си изморен и недоспал - боли, ако си наспан и бодър - по-малко. Доста хора пият алкохол докато ги татуират и казват, че така понасят болката по-леко; напушването обаче има обратен ефект.

Същото е и при мен, с едната разлика, че май си намерих подходящия за мен модел. И аз предпочитам да е някъде, където няма да я виждам често. Малко по-късно ще обясня и смисъла, който влагам в татуирането, специално за мен самия, индивидуално, че сега имам да излизам малко. :)
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот MAN6 » Пон Авг 06, 2007 4:02 pm

Изображение
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот ddevil » Пон Авг 06, 2007 5:45 pm

bow bering написа:Ами да но по-нататък..и ръката си ми е добре..А пък и съм 87кг..и съм на 16години..според мен съм достатъчно добре...Но за по-нататък може и да стана околу 110кг някъде.. ;)

Уау..пич или гъзЪ ти е в някви планетарни размери или от гърдите надолу си бъчвичка...тва да е ръка на 87кг човек е...ъъъ...нереално! А и 16г->87кг също си е..ъъъ...странно. Тая "мода" със затлъстяването става все по-популярна...за жалост :dunno:
Аватар
ddevil

Мнениеот MAN6 » Пон Авг 06, 2007 6:04 pm

какво пре4и да е 87кила, ако е 185cm висок например ??? :crazy:
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот ddevil » Пон Авг 06, 2007 6:12 pm

MAN6 написа:какво пре4и да е 87кила, ако е 185cm висок например ??? :crazy:

Е ок..пак няма да му е такава ръката..аз съм доста слаб като цяло-184см/70кг и ръката ми е някъде толкова..той е на 16г при която възраст "стандартно" не изглежаш така...оф няма значение...1986 ефектира малко или много на младежта :)
Аватар
ddevil

Мнениеот Гост » Пон Авг 06, 2007 7:10 pm

MAN6 написа:какво пре4и да е 87кила, ако е 185cm висок например ??? :crazy:

толкова съм ;)
Гост

Мнениеот fresh-fish-f » Вто Авг 07, 2007 10:11 am

Nymphetamine :bowdown: :bowdown: :agree: за темата
ще следя постовете тук за интересно инфо
Аватар
fresh-fish-f

Рейтинг: 1200

Мнениеот Alpina » Вто Авг 07, 2007 10:39 am

MAN6 написа:Изображение

Гнусна е историята с тези хора, в моментите, когато са трезви самите те се усещат колко ниско са стигнали, немислимо по-ниско, от колкото са смятали преди това :V:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот MAN6 » Вто Авг 07, 2007 11:06 am

@alipna: поне имат яки тотаировки ;)
xund
Аватар
MAN6

Следваща

Назад към Други