RAINman написа:Може ли един инцидент или по-скоро трагедия да го направят престъпник и да се приравни със затворниците влезли за убийства.
klmn написа:Много ми е интересно как ще прескочат "закона" този път.
RAINman написа:Момчета искам да обърна внимание на един резултат, който малко стресира. Написах в всеизвестната търсачка GOOGLE " пиян шофьор" и Резултати около 111,000 за пиян шофьор. (0,12 секунди). Ето първите няколко:
първи
втори
трети
четвърти
и т.н.
Млако се стресирах освен велосипедист съм и шофьор на лека кола.
Аз се питам какво става? Мога и на английски ако ще е по ясно
What the F**K is going on?
П.С. Ще се мре ли какво? Кола равно ли е на смърт приятели?
RAINman написа:What the F**K is going on?
bikerider написа:Проблема ще се реши много лесно, когато се забранят колите без детектор на алкохол.
bikerider написа:А Стависки заслужава да изгние в панделата. Подкрепям да му разширят халката на тоя ВЕЛИК БЪЛГАРИН, защото наистина е един великолепен кънкьор... както и предумишлен убиец.
Sp3c7r3 написа:Предумишлен - хм... не е мислил да убива като се е напил на копеле.
Изпревари ни малко преди Приморско и караше като обезумял, навлизаше непрекъснато в насрещното. Куките го спряха на входа за Приморско и му се усмихваха нещо. ТЕ СА ТОЧНО ТОЛКОВА ВИНОВНИ, КОЛКОТО Е И ТОЙ !!! защото го пуснаха без нищо. Пак ни изпревари и след 500м уби момчето!!!
Мъро написа:Аз страшно, ама страшно много настоявам тия говеда полицаите да си получат заслуженото.
did написа:RAINman написа:Може ли един инцидент или по-скоро трагедия да го направят престъпник и да се приравни със затворниците влезли за убийства.
Тц. Не е инцидент, нито някаква случайно случила се трагедия, а най-обикновено убийство, следователно шофьорът трябва да се третира като най-обикновен убиец. Това, че може да кара кънки, с нищо не променя положението.
agent_Jekov написа:Не веднъж съм го казвал-едно е какво ни се иска да е, друго законът какво казва, за съжаление.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта