PS: Интересно ми е кой е на Loop също

CRAZY RIDER написа:Аз Глобул
Иначе,се замислям дали да не си купя една Лооп карта.......![]()
CRAZY RIDER написа:Иначе,се замислям дали да не си купя една Лооп карта.......![]()
Ozzie написа:CRAZY RIDER написа:Иначе,се замислям дали да не си купя една Лооп карта.......![]()
Досега не съм чул някой да е довлен от LOOP.
Може би има файда, ако си говорите само между LOOP номера, ама звъннеш ли някъде другаде май ти режат главата. А и май имало някаква минимална стойност която да изговориш за месеца.
Лично аз: М-Тел, 200 безплатни минути в групата и 30 в мрежата на М-Тел, срещу някаква такса от около 10 лв.
EmZo написа:Loop, за сега съм доволен.
Не мога да си представя как бих могъл да изговоря, по-малко от 15лв на месец.
Говоря горе долу еднакво с всички останали оператори, с лек превес към Мтел, така че еднаквата цена към всички оператори ме устройва.
Липсата на такса, компенсира по-скъпите разговори с Мтел, в сравнение с другите пакети, които имат такса.
Ozzie написа:CRAZY RIDER написа:Иначе,се замислям дали да не си купя една Лооп карта.......![]()
Досега не съм чул някой да е довлен от LOOP.
Може би има файда, ако си говорите само между LOOP номера, ама звъннеш ли някъде другаде май ти режат главата. А и май имало някаква минимална стойност която да изговориш за месеца.
Лично аз: М-Тел, 200 безплатни минути в групата и 30 в мрежата на М-Тел, срещу някаква такса от около 10 лв.
Alpina написа:Имам лични М-tel и Globul на сметки, и служебна Vivatel пак на сметка
Много е неудобно
Alpina написа:Има такижа, които работят с двете едновременно, но не отговарят на изискванията ми, до тогава, неудобно но 3 апарата
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта