Gears of War (Games for Windows) батка

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Gears of War (Games for Windows) батка

Мнениеот Alien » Пон Окт 22, 2007 10:42 pm

Малко остана. GameSpot's Game of the Year for 2006 anyone?
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Рейтинг: 2000

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Вто Окт 23, 2007 12:03 am

Хм... Пак ти казвам...
Х360

:bawling:

Дейм....
станах гаден конзолен геймър :)

п.с. тия дни
пс2?
ала/бала?
че съм изтеглил няколко заглавийца
.... чакат цъкане... ако не го вземеш ще. почна да цъкам! :fire:
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Мнениеот Alien » Вто Окт 23, 2007 5:22 pm

Епааа.... уф, утре...? Ама утре май няма да мога, аааа четвъртък!!! Тогава ще дойда. Някъде около и след 10 часа вечерта, ок?

И кво пак ми казваш бе, гнусен кашонаджия!!! :D Ако ми дадеш Х360, и аз ще стана такъв де. :)
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Вто Окт 23, 2007 5:53 pm

Alien написа:И кво пак ми казваш бе, гнусен кашонаджия!!! :D Ако ми дадеш Х360, и аз ще стана такъв де. :)

Кашона не е мой....
За сметка на това....
Петък ми пристига ДС-а...
п.с. не е истина колко "обичам" да ми правят подаръци, без да се допитат :dunno:
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Мнениеот Alien » Сря Окт 31, 2007 11:27 pm

TimeShift излезе

Hellgate: London излезе

Unreal Tournament 3 е златна

Crysis е златна

Новини, пуснати в последните ДВА дни. :( Таймшифт препоръчвам с три гърлА, Хелгейт ще е тъпотия, сигурен съм, Ънриъла Е тъпотия, Крайзис... да коментирам ли? :) Не че ми пука де, аз си иам PS2 ахахахахахах :) Аз съм анималист, обичам животните. ахахах

Едит: за да не съм офтопик:

http://www.gametrailers.com/player/27302.html

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

А това?

http://my.break.com/content/view.aspx?ContentID=390565

ахахахахахахахахаха :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Alien » Чет Ное 01, 2007 12:41 am

@Besen - "Нали знаете да не теглите,защото бесния ще разцепи след малко като я докара с крак хаха" ? Кога тва, щото играта се тегли? :)
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Besen na Kolelo » Чет Ное 01, 2007 12:48 am

Alien написа:@Besen - "Нали знаете да не теглите,защото бесния ще разцепи след малко като я докара с крак хаха" ? Кога тва, щото играта се тегли? :)

Ми не тегли щото е колоне и трябва да имаш ясо и да ти седи моунтнат диска винаги в ДТ,а аз ще я кача с крак,мисля,че знаеш какво е крак ;)
I spit on the face of the people who don't want to be cool
Аватар
Besen na Kolelo

Мнениеот Alien » Чет Ное 01, 2007 12:53 am

Besen na Kolelo написа:
Alien написа:@Besen - "Нали знаете да не теглите,защото бесния ще разцепи след малко като я докара с крак хаха" ? Кога тва, щото играта се тегли? :)

Ми не тегли щото е колоне и трябва да имаш ясо и да ти седи моунтнат диска винаги в ДТ,а аз ще я кача с крак,мисля,че знаеш какво е крак ;)

Аааа ма твоето е само no-dvd? Тоест и онази версия си върви, просто трее да е маунтнато ДВД -то? Епа дрееми, аз тъй или иначе го държа на харда. :) Мерси! :) Имаш още бири от мен. :)
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Besen na Kolelo » Чет Ное 01, 2007 12:55 am

Alien написа:
Besen na Kolelo написа:

Аааа ма твоето е само no-dvd? Тоест и онази версия си върви, просто трее да е маунтнато ДВД -то? Епа дрееми, аз тъй или иначе го държа на харда. :) Мерси! :) Имаш още бири от мен. :)

Офф не са ще видиш,дърпни си и като ти даде крашове пакще си говорим,защо според тебе човека дето разцепва в игрите не я качи 1ви,демек защо не я качих,защо не качих клонето? :)
Аватар
Besen na Kolelo

Мнениеот Alien » Чет Ное 01, 2007 11:02 am

КлонДВД рулз бе! :) Видях, че са изкарали рилийз на Хелгейт. Да чакаме ли на FLT, както си качил и на Таймшифта (който вече се тегли, благодаря!)?
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Besen na Kolelo » Чет Ное 01, 2007 11:57 am

Alien написа:КлонДВД рулз бе! :) Видях, че са изкарали рилийз на Хелгейт. Да чакаме ли на FLT, както си качил и на Таймшифта (който вече се тегли, благодаря!)?

Ми чакай,аз не мога да разбера за кво само набиваш коефициент,ти верно си извънземно... са ще ти засека IP-то имай късмет да не сийдваш... ще те любя цял живот ,ако не сийдваш ;)

ПП знам,че сега(след тези думи за любовта) ще изключиш торент клиента,но моля те посийдвай още малко,аз така или иначе те либя и то много ;)
Аватар
Besen na Kolelo

Мнениеот Alien » Чет Ное 01, 2007 3:53 pm

Сийдвам по 20тина часа бе! Преди малко ми се дръпна твоята версия, ще сийдвам до утре, вероятно. След малко я инсталирам. :))) Ама утре ще играя, че неам време са. :)

Едит: Хелгейта да го играя ли? Някой да я е пробвал?
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Alien » Пет Ное 02, 2007 12:12 am

Timeshift. Ще се цитирам:

Машината: P5B Deluxe @450 FSB, E6300 @2,7 GHz, 1 GB DDR2-900 @5-4-4-4, 7900GS @590/803, Windows XP, 169.04 драйвъри за картата, всичко надупено от тях, освен АА и в-синк. В играта: 1024х768, без в-синк и soft shadows, всичко останало максимум. Върви с всичко между 20 и 60 кадъра/сек, в много повечето време е над 30. Безкрайно съм доволен от оптимизацията, много по-добре върви от демото, може и от драйвърите да е де. :) Графика - КРАСИВА. Ни повече, ни по-малко. Има безумни ефекти, при спиране на времето дъждът изглежда потресаващо яко. Играта още от началото, когато уж те "развеждат и учат", те вкарва в безумната лудница, не мога да си махна усмивката от устата. Едни взривове, едни главозамайващи ефекти, един... ЗВУК! Отдавна не съм се кефил така на ЗВУК! Може би от Call of Duty 2. В ушите ми думти войната, в цялата й прелест (виртуална). Екшънът? ЖЕСТОК! Бърз, даже доста, е, има кашонене, което е далеч от моя стил игра, но си има и подскачане в средата на мелето и викане от кеф. :) Са съм на трето ниво ииии съм доволен!Не, повече, АДСКИ съм доволен. Играта е феноменална, веднага се нарежда на трето място за мен за годината!

8,9/10.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Alien » Сря Ное 14, 2007 3:20 am

Call of Duty 4. Отново ще се цитирам:

Ебаси играта! Вчера си я инсталирах, и преди 2-3 часа реших "само да я пробвам да видя как върви, след което лягам". После стана "айде само първото ниво". "Айде само и второто"... еби му майката, не мога да се спра. :)

Играта - отново СТРАХОТНА оптимизация. Играта върви перфектно на 1024х768 всичко на макс (е, тук-таме да ми е паднало под 25 кадъра/сек, но средно си държи над 40-50), което е повече от добре. Екшън, хора! Е, засега не е на нивото CoD 2, нито откъм лудница, нито откъм звуци, но ще видим. Велико е, УНИКАЛНИТЕ ефекти като заслепяващата граната (чувството е нечовешко, въртиш се в кръг, ушите ти пищят, стреляш панически, защото те е просто... СТРАХ) впечатляват крайно много. Хвърляш се в мелето и пуцаш - това е МОЯТ стил на игра и това е, което ми предлагат. Аз по-доволен трудно мога да бъда. Ако продължава в същия дух (за да не се изсилвам преди да съм я превъртял, както стана с ТаймШифт), ще й дам третата над-деветка за тая година. Ще видим.

По темата - никой ли не е пробвал Gears -а? Аз ще го пробвам, веднага след Кол ъф Дюти, което вероятно ще е в близките нощи, щото не моем се спрем да играем. :D
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот bikerider » Сря Ное 14, 2007 5:19 am

Alien написа:@all - grow up!

:rofl:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот screamBoy » Чет Ное 15, 2007 3:38 am