Alien написа:И кво пак ми казваш бе, гнусен кашонаджия!!!Ако ми дадеш Х360, и аз ще стана такъв де.
Alien написа:@Besen - "Нали знаете да не теглите,защото бесния ще разцепи след малко като я докара с крак хаха" ? Кога тва, щото играта се тегли?
Besen na Kolelo написа:Alien написа:@Besen - "Нали знаете да не теглите,защото бесния ще разцепи след малко като я докара с крак хаха" ? Кога тва, щото играта се тегли?
Ми не тегли щото е колоне и трябва да имаш ясо и да ти седи моунтнат диска винаги в ДТ,а аз ще я кача с крак,мисля,че знаеш какво е крак
Alien написа:Besen na Kolelo написа:Alien написа:@Besen - "Нали знаете да не теглите,защото бесния ще разцепи след малко като я докара с крак хаха" ? Кога тва, щото играта се тегли?
Ми не тегли щото е колоне и трябва да имаш ясо и да ти седи моунтнат диска винаги в ДТ,а аз ще я кача с крак,мисля,че знаеш какво е крак
Аааа ма твоето е само no-dvd? Тоест и онази версия си върви, просто трее да е маунтнато ДВД -то? Епа дрееми, аз тъй или иначе го държа на харда.Мерси!
Имаш още бири от мен.
Alien написа:КлонДВД рулз бе!Видях, че са изкарали рилийз на Хелгейт. Да чакаме ли на FLT, както си качил и на Таймшифта (който вече се тегли, благодаря!)?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта