teodor_peev написа:Освен това пише че над 250 лири е безплатна доставката,а аз мисля да си поръчам рамка ns suburban която струва 260 лири.Безплатна ли ще ми е доставката?
ShadowBoy написа:А защо искаш да си я поръчваш рамката от там,при положение,че може да си я намериш в някой БГ Веломагазин ?
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Charger92BG написа:...като...
Мъро написа::crap:
Правете им тестове за интелигентност като се раждат и ако се провалят ги убивайте бе, мамка му!
teodor_peev написа::Excluding complete Bicycles or similar sized large packages.
teodor_peev написа:2ро:Да искам да си поръчам рамката оттам защото е ЗЕЛЕНА
Redhat написа:teodor_peev написа:2ро:Да искам да си поръчам рамката оттам защото е ЗЕЛЕНА
Е сеа ако си признаеш, че си и блондинка...
ShadowBoy написа:teodor_peev написа::Excluding complete Bicycles or similar sized large packages.
teodor_peev написа:АЛЕКС ПРЕСТАНИ ДА МИ СПАМИШ ТЕМАТАААА
Та начи сигурно ше ме помислите за ИДИОТ(то вие вече ме мислите ама...) но аре кажете безплатна ли ще е доставката?
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
teodor_peev написа:И пак никой не ми отговаря на въпроса...
teodor_peev написа:Ама там пише buy now![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nikudini написа:teodor_peev написа:Ама там пише buy now![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Not in stock говори ли ти нещо?
Я по-добре пиши в Бла-Бла че тука минусите са повече точки.
teodor_peev написа:nikudini написа:teodor_peev написа:Ама там пише buy now![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Not in stock говори ли ти нещо?
Я по-добре пиши в Бла-Бла че тука минусите са повече точки.
Мисля да послушам съвета ти![]()
![]()
teodor_peev написа:АЛЕКС ПРЕСТАНИ ДА МИ СПАМИШ ТЕМАТАААА
Та начи сигурно ше ме помислите за ИДИОТ(то вие вече ме мислите ама...)
teodor_peev написа:ЩЕ ПОМОЛЯ АДМИНА ДА ИЗТРИЕ ACC-ТО ВЪВ ФОРУМА.ОФИЦИАЛНО СПИРАМ ДА ПИША.....
пп.овициално искам да кажа сори на сички които са били подразнени от безумно идиотските ми постове.както каза един наш съфорумник(не помна кой)този форум не е за мен ....
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта