outfaced написа:абе още някъде в началото беше... па има и сърч
и защо въобще си тровиш живота с Виста
Nymphetamine написа:Дано успея да го намеря....116 страници.
outfaced написа:и защо въобще си тровиш живота с Виста
PtD написа:A на решението работи ли му Ctrl + Z в режим Phonetic?
PtD написа:Пускаш произволен текстов редактор, пишеш нещо на кирилица, и докато си още на кирилица, натискаш Ctrl-Z. Трябва да работи като Undo.
did написа:на български се пише с БДС.
lanzz написа:did написа:на български се пише с БДС.
зависи какъв процент от писането ти е на български - при доминиращо писане на латиница, предпочитам да ползвам споделена моторна памет, вместо да поддържам два комплекта навици
мда... fuckin' phonetic layout
на български се пише с БДС.
lanzz написа:за сметка на това отнема тривиално количество research за да научиш как можеш да си поиграеш с xkb за да си направиш каквито промени по layout-а ти лелее душата
hitar_potter написа:а и аз съм с някакъв странен линукс
Да, има. Намира се там, където преди беше Ю, ако не се лъжа. Проблема е, че за да го ползваш, трябва да си обновиш шрифтовете, а май единствените, които са ги обновили да поддържат ударено и са Arial, Times new Roman, Verdana..4getcredo написа:Четох някъде нещо за тоя новия Phonetic layout... ама забравих... има ли в него ударено И [той разкъса книгата й...]... UTF код за него? и изобщо, дайте да си побием главата на тази тема![]()
did написа:hitar_potter написа:а и аз съм с някакъв странен линукс
не съм виждал линукс без xkb.
Айде да обясня за тоз линукс, че стана бозаlanzz написа:did написа:hitar_potter написа:а и аз съм с някакъв странен линукс
не съм виждал линукс без xkb.
аз съм виждал - всеки линукс без X е и без xkbно пък wikipedia твърди, че EEE търкаля xandros, който нито е чак пък толкоз екзотичен flavour, нито е без X в случая.
от друга страна, "всичко е странно" е нормално за човек който не се е занимавал с линукс. всяко нещо с времето си спира да бъде странно, но според мен линукс не е добър вариант за хора които ги мързи да ровят под капака... хем няма да им е удобно и комфортно, хем пропускат повечето фун
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта